نوشته اصلی توسط
farshidnaji
شما میگی قطع رابطه کنن چون برای دختر بهتره که مورد سواستفاده بیشتر قرار نگیره ؟ قبول دارم این حرفتون رو
ولی چرا نمیگید اگر پسر واقعا پاکی اومد خاستگاریتون واقعیت رو بگید که یه عمر یه زناکرده زنش نشه ؟
من واقعا این تاپیک رو ول کردم
چون سپردمش دست خدا
خدا خودش میدونه دست به نامحرم نزدم و چی حقمه
خدا خودش میدونه یه دوست دارم دروغی به کسی نگفتم
بابا والله بالله ما هم آدمیم
یه گفتن حقیقت چقدر سخته ؟
مگه آخرتی نیست ؟ چرا همه فکر گذزوندن این دنیا هستن
خب طرف عشق و حالش رو کرده - یه مرد دیگه به پنهانی ترین قسمت های بدنش رسیده چرا باید نصیب یه فرد پاک بشه
لا حول و لا قوه الا بالله علی اعظیم
فرشید عزیزم،
به عنوان فردی که اعتقادات نسبتا مشابهی داشته، فقط یک نکته را میخواهم بگویم،
اینکه این یکی از معیارهای تو برای انتخاب همسر هست، چیز بدی نیست، و مطمئنا با توکل و دقت در انتخاب، میتوانی در مورد این موضوع در همسر آینده ات مطمئن بشوی. فراموش نکن، در نهایت این تو هستی که انتخاب میکنی. ضمن اینکه، دختران یا پسرانی هم که زندگی خود را با دروغ شروع میکنند، شک نکن زندگی آرامی نخواهند داشت. ترس، عذاب وجدان و ... سوهان روح آنها خواهد بود، و همینها تاوان سنگینی هستند.
اما موضوعی که در این مورد مرا برای تو نگران میکند این هست که این موضوع پاشنه آشیل تو بشود. حساسیت و تمرکز بیش از اندازه تو روی این موضوع، بسیار میتواند خطرناک باشد. در واقع ترس من از این هست، که انقدر روی این موضوع حساس بشوی و تمرکز کنی، که در باقی موارد و معیارهایی که داری و برای خوشبختی تو لازم هستند، ارزیابی اشتباهی داشته باشی. به طور خلاصه یعنی اینکه، انقدر این موضوع و وضع کنونی جامعه را برای خودت بزرگ کنی، که به محض اینکه دختری با این شرایط را یافتی، خیلی از معیارهای اساسی دیگر را در انتخاب لحاظ نکنی، و یا اولویت پایینتری برای آنها قائل بشوی.
بنابر این در ازدواج عجله نکن، و برای این موضوع و شناخت عمیق زمان لازم اختصاص بده، و حتما قبل از ازدواج به مشاوره خانواده برو.
موفق و خوشبخت باشی،
کامران
عاشق همه سال مست و رسوا بادا
ديوانه و شوريده و شيدا بادا
با هوشياري غصه هر چيز خوريم
چون مست شديم هرچه بادا باد
علاقه مندی ها (Bookmarks)