سلام دوستان
از 15 روز پیش که اخرین پستم را اینجا نوشتم تا الان, چندتا کار مفید کردم.
تکلیف خودم با خودم روشن کردم! فقط یک هدف را انتخاب کردم و تصمیم گرفتم بهداشت امتحان بدم و ازمون ازمایشی که ثبت نام کرده بودم را هم به بهداشت تغییر دادم و یک کلاس هم که به نظرم لازم بود را ثبت نام کردم.
ولی دوستان هنوز یک مشکل اساسی دارم و برای همین هم این پست را دارم می نویسم.
و ان کمال طلبی! شاید به نظرتون عجیب باشه و اصلا مشکل به نظر نرسه ولی من بین کلی کتاب و جزوه گم شدم!
شما چه جوری برای یک درس چندتا منبع را می خونید؟؟؟؟؟ لطفا نخندین!
ببینید من برای درسام کلاس رفتم ولی این جزوه ها کامل نیست و جزوه درس اصلیم به شدت نکته ای, توی این جزوه فقط شکل و جدول می بینید و اندکی توضیحات که انها هم نکته هستند ولی مشکل من اینه که اول باید مطلب را بخونم و یاد بگیرم و بعد برم نکات بیشتر را بخونم و تا وقتی درک نکنم نمی تونم همینطوری حفظ کنم! ولی استاد کلاس کنکورم می گفتن که حفظ کن برو جلو بعدا می فهمی. ولی ذهن من با این مدل کنار نمیاد! دوست داره یاد بگیره بعد حفظ کنه!
در نتیجه باید رفرانس 1000 صفحه ای بخونم ولی در کنارش باید جزوه هام را هم بخونم و برای یک درس دیگه مجبورم 2 تا رفرانس قطور بخونم و جزوه و...
حالا مشکل اینجاست که وقتی یک مطلب را از چند جا می خونم, ذهنم هنگ می کنه و مطالب را فراموش می کنم ولی وقتی همه مطالب یک جا هستند دیگه دچار مشکل نمیشم و راحت مطالب را به یاد میارم.
حالا به نظرتون منطقی که یک کتاب 1000 صفحه ای را به جزوه ام اضافه کنم؟
البته باید این کارو باید برای چندتا درس انجام بدم و برای بعضی درسا 2 تا 3 منبع را یکی کنم!
برای چند فصل همه مطالب را روی برگه a4 نوشتم ولی اینجوری خیلی کند پیش میرم و اعصابم خورد میشه و احساس بدی بهم دست میده و به خودم می گم این چه کار عبثیه که داری می کنی! خب بشین از روی کتابا بخون دیگه! و دوباره تصمیم می گیرم تک تک بخونم و بعد دوباره کامل یاد نمی گیرم و مدام این چرخه تکرار میشه و خلاصه خود درگیری پیدا کردم.
بعد چند روز پیش رفته بودم کلاس کنکور و درباره این موضوع با دوستام صحبت کردم و در کمال تعجب دیدم که تنها نیستم! کلی دیگه از بچه ها هم همینطورن! یکی دیگه که رشتش فرق می کرد می گفت من مطالب کتابای دیگه را به همین کتابم اضافه می کنم و یکی که هم رشته بودیم می گفت من 4 تا رفرانس یک درس را تو a4 می نویسم!
اینا را که دیدم کلی هم استرس گرفتم که چه رقیبایی دارم من!
حالا به نظرتون منطقی بشینم جزوه کلاسم را بخونم و بعد رفرانس بخونم و مطالبی که کم هست را به جزوه اضافه کنم؟ ولی اینکار خیلی وقت می گیره و از ان جایی که خط خط کتاب مهم باید همش خلاصه کنم! که خلاصه با از دوباره نوشتن کتاب فرقی نمی کنه.
میشه بگین شما چه جوری چندتا منبع برای یک درس را مطالعه می کنید؟
تک تک یا انها را یکی می کنید؟
خلاصه خیلی خستم و اعصابم خورده! تازه اول راهه و من خستم! باید یه فکری برای حل این مشکل بکنم.
دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنید. خیلی ذهنم به هم ریخته.
این منم که داره میکوبه تو سر خودش!
پاورقی:
16 ابان اطلاعات پرداخت را از طریق لینک تماس با ما ارسال کردم ولی فعال نشدم! نمیدونم مشکل چیه! و این سوالم بیشتر مربوط به انجمن تحصیلی میشه ولی منو فعال نکردید که انجا تاپیک بزنم.

این منم که داره میکوبه تو سر خودش!

علاقه مندی ها (Bookmarks)