با سلام و تشکر از همراهی شما
امکانش هست ولی دوتا مشکل وجود داره، اول اینکه این کار فایده ای نداره. ایشان ویزای دانشجویی بجای ویزای همراه داشته باشه فرقی در وضعیت موجود ما نمی کنه چون با ویزای دانشجویی هم اجازه کار بیش از 300 یورو در ماه نیست ولی مشکل عمده اینه که کار نیست! و مسئله دوم اینکه ایشان الان هر رشته ای رو بخواد شروع کنه نمی تونه 2 ساله تموم کنه! ما فقط دو سال دیگه اینجا هستیم.
سلام و تشکر از پیگیری شما
متاسفانه ایشان نه تنها تصمیمش رو برای درس نخوندن گرفته بلکه استخاره هم کرده و خیلی بد اومده
امروز هم هر دوتاییمون داغون هستیم، مطمئنم تحمل اون از این وضعیت هر چه زودتر تموم میشه و اونوقت دیگه کم می آره و با کوچکترین مسئله ای از کوره در میره.
فکر می کنم باید هر طور شده یک مشغله ای براش ایجاد بشه.
دیشب مجدد باهم در مورد چیزهای دیگه صحبت کردیم، مثلا حضور در مدرسه (به پیشنهاد یکی از دوستان در همین تاپیک) چیزی نگفت ولی معلوم بود استقبال نکرد. میگه که چی بشه!
یکی از دوستان جمله درستی رو بکار برد: خانمم الان، زندگیشو داره، بچه شو داره، اینجا هم از دوستان و فامیل دوره و هم مشکل مالی اجازه نمیده خیلی بتونیم مانور داشته باشیم به همین علت دچار افسردگی و روزمرگی شده!
فکر کنم خانم ها باید همچنان پیشنهادهایی برای گفتن داشته باشن
- - - Updated - - -
سلام و تشکر
ایشان هم خانم بسیار خوبی هستند من برای رسیدن به ایشان 2 سال دربه در آویزونشون بودم. اون موقع من یک دانشجوی لیسانس ساده بدبخت بودم (البته الان هم چندان فرق نکرده و فقط عضویتم در هیات علمی دانشگاه قطعی شده) با این حال من همیشه خدا روشکر می کنم از این ازدواج و داشتن همسر مهربانی مثل ایشان.
متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)