بله علت صیغه کردناشو پرسیدم . میگه آدمهای بیماری هستن که نیاز به پشتوانه دارن و من اینکارو میکنم تا بهشون دلگرمی بدم و وقتی از لحاظ روانی به حد نرمال رسیدن ولشون میکنم ! توروخدا جوابشو ببینید ، آخر بی غیرتی و هرزگی . گفتم آخه این چیه میگی به بچه بگی خندش میگیره ! درسته تو قدرت مشاوره دادن و آرام کردن رو داری اما این روشش نیست !
میگه باهاشون رابطه جنسی ندارم ! گفتم میدونم که داری میگه ثابت کن ! فکر کن تو دادگاهیم باید شاهد داشته باشی وگرنه حرفت بی مدرک ارزشی نداره . من شرمم اومد مسیجاشو با اون خانمه براش بگم . بخدا قسم شرمم اومد . گفتم گوشیتو بده تا بهت نشون بدم خودت بخونی . گفت نمیدم . بعد هر چی اصرار کردم چیزیو پاک نکن گوش نداد و جلوی خودم هیستوری مسیجاشو پاک کرد و بعد گوشیو داد بهم . گفتم به ولله همرو پاک کردی . چی الان نشونت بدم ؟ ولی بازم زبونم نچرخید بگم چه حرفایی زدید به همدیگه !!
اینو هم اضافه کنم که میدونم به این خانم که عقد نامه شونو دیدم علاقه زیادی داره !
تمکین میکردم و اینجوری شده ، چه فرقی میکنه آخه !! اصلا برام مهم نیست دیگه بره با صدتای دیگه ، من ازش بریدم کلا ، اصلا جایگاهی تو زندگیم نداره دیگه .
در مورد روابط زناشوییمون ، ایشون سردتر از من هستن ، و متاسفانه من از همون اول هم ازشون راضی نبودم ، فقط و فقط برای کم کردن میلم ورزشهای سنگین انجام میدادم ، بازم گفتم باشه عیبی نداره انشاالله درست میشه . الان رفته سراغ بقیه آخه من موندم اون از پس یکیش بر نمیاد چندتااا برای چیشه ؟ کاملا بیمار گونه ست کاراش !!
در بهترین حالت رابطه ی ما ده روز یکبار میشد بعدا شد ماهی یک بار الان هفت ماه هست رابطه ای نداریم ! از وقتیکه فهمیده من قضیه ی صیغه هاشو میدونم میگه تمکین کن !! گفتم خب قبل این کجا بودی ؟ الان یادت افتاده چرا؟
علت بچه دار نشدنمون این بود که میخواستیم از لحاظ مالی به ثبات خوبی برسیم و به این منظور سفرای زیادی مجبور میشد بره و من هم یک سری دوره های مربوط به رشته ی تحصیلیمو میگذروندم برای کارم . وگرنه عاشق بچه ست !
خداروشکرررررررر که بچه دار نشدیم وگرنه باید بست میشستم پای این زندگی تیکه پاره !! یا حسین تصورشم دیوونم میکنه !

علاقه مندی ها (Bookmarks)