به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 52
    عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 99 [ 01:10]
    سطح
    93
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 714
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteranSocial10000 Experience Points
    تشکرها
    6,336

تشکرشده 3,618 در 912 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    "اگه ازش بخوام خالکوبياشو پاک کنه پاک ميکنه"

واقعا خودت ته دلت دوست داری همچین چیزی رو یا نه؟ میخوای که پاک کنه یا نه؟
    بعد هم همین که میرید بیرون به کسی نگاه نمیکنه دلیل بر این نمیشه که شما واسه یه عمر به ایشون اعتماد دارید؟ آیا واقعا به ایشون اعتماد دارید؟ آقا فکر میکنید ایشون با شما صادقه؟
    یکتا جان! شما باید شخصیت ایشون رو بشناسید و ببینید به عنوان یه مرد چقدر فردا میتونه در مقابل مشکلات و سختی های زندگی مقاومت کنه، چه تدابیری به کار می بره؟ آیا میخواد ناراحت بشه و گوشه گیر شه و ناامید که وای چرا فلان مشکل به وجود اومد؟ یا
    مثلا تقصیرها رو گردن شما بندازه و بگه چون تو به من محبت نکردی، منم نتونستم فلان کار رو انجام بدم یا ناراحت شدم و از پسش برنیومدم.
    فرشته ی مهربان از شما خواستند که به یه روان شناس مراجعه کنید و ازشون بخواید که بسنجند شما و همسرتون چقدر از لحاظ شخصیتی با هم سنخیت دارید. لطفا این کار رو انجام بدید. این برای طی دوره های بعدی زندگی تون هم کمکتون میکنه.
    بعد هم از همسرتون فرصت بخواید که از لحاظ روانی به ایشون نزدیک بشید بعد از لحاظ جسمی و جنسی.
    شما باید اول با خودتون و احساساتتون کنار بیایید بعد با ایشون. به خودت نزدیک شو و ببین چی توی ذهنت هست که باعث میشه از ایشون دور بشید.
    به نظر من خیلی هم سعی نکن که از لحاظ جنسی فعلا، تا وقتی آروم نشدی به ایشون نزدیک بشی، بهش بگو من درکت میکنم. میدونم به عنوان یه مرد چه نیازهایی داری. خیلی دوست دارم هر چه زودتر خود واقعیم رو که یه دختر گرم و احساساتی هستم بهت نشون بدم، اما یه کم فرصت میخوام. ازت میخوام کمکم کنی تا هر چه زودتر صداقت و اعتماد بشه پایه ی زندگی مون. خیلی چیزها آشفته ام کرده و منو ترسونده.
    من میخوام کمکم کنی تا این ترسها رو بریزم دور و با یه ذهنیت پاک به سمتت بیام.
    آرزوهایم مشخص است و دست یافتنی و
    من
    برای رسیدن به آنها نهایت تلاش خود را خواهم داشت!
    و امروز
    من شاکرم! شاکرم که خداوندی دارم که
    آرزوهایم رو به من هدیه دادند و
    منه انسان
    چیزی رو نخواهم ساخت، حتی دیگر لیستی نخواهم نوشت، من!!
    من سر طاعت در برابر لیستی که به من هدیه میدهد برمیآورم.

2. کاربر روبرو از پست مفید del تشکرکرده است .

sookoot (جمعه 24 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 02 اسفند 92 [ 10:13]
    سطح
    7
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    اره از ته دلم ميخوام که خالکوبياشو پاک کنه. از روز نامزدى که عکس دختر پيشش ديدم بى احساس نر شدم ميدونى چيه من در کل بى احساسم بيخيالم مٽلا هر کى جاى من بود همچین اس هایی پيشش ميديد نگاهشم نميکرد اما من زود کوتاه اومدم.من در کل از اولشم دوستش نداشتم بخاطر فرار از دست قبلی اينکارو کردم ولى حالا ى کم پيشم عزیز تر شده خدا مسئولیت پذيره و اگه مشکلی پيش بياد هرجور باشه حلش ميکنه . درمورد مشاور حضورى هم خودش هميشه ميگه بيا بريم و حتما هم ميريم فعلا گذاشتم اوضاع اروم شه بعد ميريم

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    شما به اون شماره زنگ زدی ببینی آقاست یا خانوم ؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    نه زنگ نزدم ولى اين اس نميتونه اس ى اقا به اقا باشه. ترسیدم زنگ بزنم خانوم باشه

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط yektaa2013 نمایش پست ها
    ترسیدی؟
    این ترس نشانه چیه؟
    1. وابسته شدی نمیخوای متنفر شی و ازدستش بدی؟
    2. داری مراعات مادرشون و بزرگترا و آبروی خودت و خودش میکنی؟
    3. از ترس نامزد قبلیت که مبادا برگرده؟

منشا ترست و از مشخص شدن حقیقت روشن کن.

درسته کاراگاه بازی زیاد خوب نیس
    اما الان بهترین موقع است واسه مشخص شدن حقیقت اگه خدایی نکرده اون اقا پشیمون نباشن و ببینن شما براحتی گذشت کردی ممکنه فردا بعد چند سال زندگی و با وابستگی بیشتر و یه بچه اینکارارو بکنن اونوقت میخوای چه کنی؟

من فکر میکنم زندگی و یکم شوخی گرفتی. الان حقیقت واست روشن بشه بهتره تا بعدا. بعدا ممکنه علاقت روز بروز بیشتر بشه و بعدا این خاطراتی که واست حل نشده باقی مونده واست آزار دهنده بشه و همیشه بهش شک داشته باشی.

البته منم باتوچه به اینکه میگی خیلی گرمن تو رابطه بعید میدونم آقا باشن.!! هرچند ممکنه واقعا شوخی بوده باشه. اما اینو واسه خودت مشخص کن اول. بعد وارد زندگی زناشویی بشو.

مطمعن شو که پشیمون شدن.

- - - Updated - - -

ترسیدی؟
    این ترس نشانه چیه؟

اما الان بهترین موقع است واسه مشخص شدن حقیقت اگه خدایی نکرده اون اقا پشیمون نباشن و ببینن شما براحتی گذشت کردی ممکنه فردا بعد چند سال زندگی و با وابستگی بیشتر و یه بچه اینکارارو بکنن اونوقت میخوای چه کنی؟

من فکر میکنم زندگی و یکم شوخی گرفتی. الان حقیقت واست روشن بشه بهتره تا بعدا. بعدا ممکنه علاقت روز بروز بیشتر بشه و بعدا این خاطراتی که واست حل نشده باقی مونده واست آزار دهنده بشه و همیشه بهش شک داشته باشی.

البته منم باتوچه به اینکه میگی خیلی گرمن تو رابطه بعید میدونم آقا باشن.!! هرچند ممکنه واقعا شوخی بوده باشه. اما اینو واسه خودت مشخص کن اول. بعد وارد زندگی زناشویی بشو.

مطمعن شو که پشیمون شدن.

7. کاربر روبرو از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده است .

sookoot (جمعه 24 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 23:50]
    سطح
    10
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    ترسیدی؟
    این ترس نشانه چیه؟

مطمعن شو که پشیمون شدن.

- - - Updated - - -

ترسیدی؟
    این ترس نشانه چیه؟

مطمعن شو که پشیمون شدن.
    من خودم 2 ماه عقد بودم بهم زدم، این راهی که شما داری میری رو تا تهش رفتم

روابط بنهان یه سم مهلکه برای زندگی مشترک نمیخوام نا امیدت کنم، ولی احساس میکنم طرف شما تنوع طلبه، با شما عقد کرده ولی... تنوع طلب علاج نداره، نذار کات به عروسی بکشه تکلیف همه چی رو همین الان روشن کن، تصمیم به متارکه بعد عروسی ضربه جبران نا پذیری رو به شما میزنه، حالا خود دانی، من خانومم چشمش خیلی میچرخید و پنهان کاری زیادی داشت که ادامه دادن باهاش غیر ممکن شد

- - - Updated - - -
    ویرایش توسط EBRAT : چهارشنبه 22 آبان 92 در ساعت 02:08

9. 2 کاربر از پست مفید EBRAT تشکرکرده اند .

ehsan_hamdardi (چهارشنبه 22 آبان 92), sookoot (جمعه 24 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    ببخشید نت نداشتم بيام به تاپيکم سر بزنم. دختر بيخيال چطور بگم گفتم اگه زنگ بزنم و ببينم دختره داغون ميشم. ى جمله معروف هست که ميگه ترس از رو شدن حقيقت. اگه دختر بود حالم بد ميشد نه اونقدر دوستش ندارم که بخوام ترس از دست دانشو داشته باشم دوستش دارم اما کم اتفاقا حس ميکنم اون منو بيشتر دوست داره و من خيلى کم بهش اهمیت ميدم سه ماه نامزد بودم الانم بيست روزه عقدم ى بارم بهش نگفتم دلم واست تنگ شده. زندگ رو شوخی نگرفتم. اما خودتون کلاهتونو بذارید قاضی. من اگه ميرفتم طلاق ميگرفتم. همه ميگفتت بخاطر ى اس که مشخص نشده کيه طلاق گرفته وقتى بحٽمون شد بهش گفتم ميرم درخواست طلاق توافقی ميدم گفت نه برو غيابى بگير برو بگو شوهرم دوست دختر داره بگو ى اى فقط ى اس ازش,ديدم اومدم طلاق بگيرم و تو خجالت نميکشى بخاطر ى اس که مطمئن نيستى کيه ميخواى برى طلاق بگيرى. خب اين فقط حرف خودشه ديگه ديگران چى بگن خدا داند.

- - - Updated - - -

بقول خودش من فقط منتظر ى جرقه هستم که ازش ببينم و برم متارکه کنم. اتفاقا اون چشاش نميچرخه فکر ميکنه زرنگه و چون ميدونه من حواسم بهش هست ميتونه پنهان کاری کنه نميدونه منم حواسم هست پرت نميشه و اگه چيزى باشه دم به تله ميده. بهمم گفت اخه زن ديوونه مگه من چقدره که باهات عقد کردم بيام تو رو بندازم تو شک هم تو اذیت شى هم من . موش و گربه بازى تا کى تا چقد اخرش دستم پيشت رو ميشه . بهش گفتم خودتو بگو تا کى پنهان کارى? تا چقد ? اخرش دستت رو ميشه. اون حالا حالاها دستش رو نميشه ولى اگه چيزى داشته باشه حتما دستش رو ميشه

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    یکتای عزیز تاپیک قبلی ات را خواندم. گفته بودی دوست پسر قبلی ات یک آدم روانی بوده است که از ترس مزاحمت هایش نامزد کردی. باور کن از این دوستی ها در این تالار زیاد دیدم اما تا حالا ندیده بودم که رفیق دوست پسر زنگ بزند و فحش دهد و حرف های رکیک بزند. واقعا این دوست پسر قبلی آدم خیلی عجیب و روانی بود با دوست های بدتر از خودش.

اما نامزد فعلی شما هم با مشکلات عدیده روانی دست به گریبان است. عزیزم خالکوبی را آدم های خاصی انجام می دهند. بیشترشان یا در حلقه دوستان خاص و ناباب قرار گرفته اند که برای اثبات قدرت به یکدیگر این کارهای عیجیب را می کنند . یا اینکه مشکل روانی و اجتماعی دارند. خلاصه اش اینکه حتی اگر اسم دختر نبود هم خالکوبی نشانه خوبی نیست آنهم همه جای بدن.
    بعد هم می گویی این آقا عکس دختری عریان توی گوشی اش است و اس ام اس های آنچنانی سکسی. عزیزم این هم خودش نشانه این است که این آقا سلامت روانی ندارد. من فرض را بر این می گذارم که حرفش درست است و عکس مال دوست دختر رفیقش است. در این صورت ایشان حلقه دوستانی دارد که با هم عکس های عریان دخترها یا به عبارت دیگر عکس های پورنو گرافی و هرزه نگاری به همراه اس ام اس های سکسی مستهجن رد و بدل می کنند. پورنوگرافی نشانه عدم سلامت روانی و جنسی است.

پس می بینیم که انتخاب های شما در هر دوبار با مشکل ( عدم سلامت روانی و جنسی ) رو به رو شده است.
    عزیزم من کاری به نامزدت ندارم. من می خواهم به خودت بپردازی. چرا چنین کسانی را انتخاب می کنی ؟ چه چیزی باعث این اشتباهات می شود ؟ ببین این فقط مشکل شما نیست. خیلی از دخترهای دیگر هم در یک چرخه ای می افتند که انتخابهایشان دائما پسرهای با مشکل روانی هستند و خودشان هم نمی دانند چرا. متاسفانه این مشکل شما در جامعه ما شایع شده است و من چندین بار در مجلات سلامت و بهداشت مقالاتی در این باره خوانده ام.
    شما حتما باید این موضوع را پیگیری کنی که چرا چنین اتفاق هایی برایت می افتد. حتما باید با یک روانشناس مجرب و ترجیحا بالینی مشورت کنی. حتما حتما.
    البته یک دلیلی هم هست که بیشتر دخترها نشانه های بیماری و اختلال شخصیت را به حساب محبت و دوستی و غیرت پسر می گذارند و این به علت عدم آشنایی مردم ما با ناراحتی های روانی است.
    اما این تنها دلیل این انتخاب های اشتباه نیست. مجموع دلایل باعث انتخاب های ایچنینی می شود.
    پس از شما خواهش می کنم حتما به خودت بپرداز و ریشه این مشکل را که مربوط به زندگی شخصی شما است و روی زندگی و انتخاب زناشویی شما تاثیر گذاشته است دربیاورید . این خیلی مهم است و شاید مهمترین.

12. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

sookoot (جمعه 24 آبان 92), اشنای قدیمی (شنبه 25 آبان 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    ببخشید نت نداشتم بيام به تاپيکم سر بزنم. دختر بيخيال چطور بگم گفتم اگه زنگ بزنم و ببينم دختره داغون ميشم. ى جمله معروف هست که ميگه ترس از رو شدن حقيقت. اگه دختر بود حالم بد ميشد نه اونقدر دوستش ندارم که بخوام ترس از دست دانشو داشته باشم دوستش دارم اما کم اتفاقا حس ميکنم اون منو بيشتر دوست داره و من خيلى کم بهش اهمیت ميدم سه ماه نامزد بودم الانم بيست روزه عقدم ى بارم بهش نگفتم دلم واست تنگ شده. زندگ رو شوخی نگرفتم. اما خودتون کلاهتونو بذارید قاضی. من اگه ميرفتم طلاق ميگرفتم. همه ميگفتت بخاطر ى اس که مشخص نشده کيه طلاق گرفته وقتى بحٽمون شد بهش گفتم ميرم درخواست طلاق توافقی ميدم گفت نه برو غيابى بگير برو بگو شوهرم دوست دختر داره بگو ى اى فقط ى اس ازش,ديدم اومدم طلاق بگيرم و تو خجالت نميکشى بخاطر ى اس که مطمئن نيستى کيه ميخواى برى طلاق بگيرى. خب اين فقط حرف خودشه ديگه ديگران چى بگن خدا داند.

- - - Updated - - -

بقول خودش من فقط منتظر ى جرقه هستم که ازش ببينم و برم متارکه کنم. اتفاقا اون چشاش نميچرخه فکر ميکنه زرنگه و چون ميدونه من حواسم بهش هست ميتونه پنهان کاری کنه نميدونه منم حواسم هست پرت نميشه و اگه چيزى باشه دم به تله ميده. بهمم گفت اخه زن ديوونه مگه من چقدره که باهات عقد کردم بيام تو رو بندازم تو شک هم تو اذیت شى هم من . موش و گربه بازى تا کى تا چقد اخرش دستم پيشت رو ميشه . بهش گفتم خودتو بگو تا کى پنهان کارى? تا چقد ? اخرش دستت رو ميشه. اون حالا حالاها دستش رو نميشه ولى اگه چيزى داشته باشه حتما دستش رو ميشه
    نه اشتباه نکن من هیچوقت نمیگم بخاطر یه اس برو طلاق بگیر.
    اما میگم الان وابسته نیسی پس فردا که وابسته شدی چی؟
    و خدایی نکرده بد موقعی دستشون رو شه. مگه میدون جنگه؟
    با این شکی که تو داری اگه چیزی هم نباشه یهمورد میسازی واسه خودت.
    بذار این شک کلا از بین بره.
    بهشون بگو بهتون یه فزصت میدم که بهم ثابت کنین راست میگین اون فرد یه مرد بوده.
    میتونی خیلی ممطقی و محترمانه بخانواده ها هم بگی من این حق دارم که به این راحتی از این مسله نگذرم بالاخره صحبت یعمر زندگیه فردا که ازدولج کردین اونا میرن سر زندگی خودشون تو میمونی و این اقا . پس این تویی که باید تصمیم بگیری.

خودتم تحقیقات تو بیشتر کن.
    اصن درموردشون تحقیق کرده بودین؟
    دیدی دوستاش و همکاراش و کلا ادمایی که باهاشون رفت و امد دارن چجور ادمهایی هستن چه خصوصیاتایی دارن.
    معمولا ادما رو میشه از رو دوستاشون تشخیص داد. البته یه نتیجه ثابتی نیس. اما تا یه حدی دستت میاد.
    درمورد اون شماره هم درسته که حالت بد میشه از روشن شدن حقیقت خب معلومه حس فریب خوردگی خیلی حس بدیه..اما بازم بهتر اززمانیه که دیگه خیلی فرصتاتو از دست داده باشی.
    بنظر من رابطه زناشویی اهاشون نداشته باش .
    پیش یهمشاور خوب برو حتما . اینقد دست دست نکن. الان وقتشه نه زمانی که دیگه دیر شده باشه.
    تو الان فرصت جبران هنوز داری.
    ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 24 آبان 92 در ساعت 12:28

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    دوست گرامی من خودم ی پسرم دوستایی هم دارم که باهم هزارجور شوخی میکنیم ولی تاحالا این مدلی نداشتیم مواظب باش زندگیتو تباه نکنی اخه کسی که تازه عقدکرده که نمیشه این قدر سرد باشه ایشون اگه عاشق شماست وواسش اهمیت داریدهرچی هم ک مشغله داشته باشه باید فکرش شماباشی ن این ک گوشی رو روی شماخاموش کنه یا هزارتا بهونه الکی

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)