"اگه ازش بخوام خالکوبياشو پاک کنه پاک ميکنه"
واقعا خودت ته دلت دوست داری همچین چیزی رو یا نه؟ میخوای که پاک کنه یا نه؟
بعد هم همین که میرید بیرون به کسی نگاه نمیکنه دلیل بر این نمیشه که شما واسه یه عمر به ایشون اعتماد دارید؟ آیا واقعا به ایشون اعتماد دارید؟ آقا فکر میکنید ایشون با شما صادقه؟
یکتا جان! شما باید شخصیت ایشون رو بشناسید و ببینید به عنوان یه مرد چقدر فردا میتونه در مقابل مشکلات و سختی های زندگی مقاومت کنه، چه تدابیری به کار می بره؟ آیا میخواد ناراحت بشه و گوشه گیر شه و ناامید که وای چرا فلان مشکل به وجود اومد؟ یا
مثلا تقصیرها رو گردن شما بندازه و بگه چون تو به من محبت نکردی، منم نتونستم فلان کار رو انجام بدم یا ناراحت شدم و از پسش برنیومدم.
فرشته ی مهربان از شما خواستند که به یه روان شناس مراجعه کنید و ازشون بخواید که بسنجند شما و همسرتون چقدر از لحاظ شخصیتی با هم سنخیت دارید. لطفا این کار رو انجام بدید. این برای طی دوره های بعدی زندگی تون هم کمکتون میکنه.
بعد هم از همسرتون فرصت بخواید که از لحاظ روانی به ایشون نزدیک بشید بعد از لحاظ جسمی و جنسی.
شما باید اول با خودتون و احساساتتون کنار بیایید بعد با ایشون. به خودت نزدیک شو و ببین چی توی ذهنت هست که باعث میشه از ایشون دور بشید.
به نظر من خیلی هم سعی نکن که از لحاظ جنسی فعلا، تا وقتی آروم نشدی به ایشون نزدیک بشی، بهش بگو من درکت میکنم. میدونم به عنوان یه مرد چه نیازهایی داری. خیلی دوست دارم هر چه زودتر خود واقعیم رو که یه دختر گرم و احساساتی هستم بهت نشون بدم، اما یه کم فرصت میخوام. ازت میخوام کمکم کنی تا هر چه زودتر صداقت و اعتماد بشه پایه ی زندگی مون. خیلی چیزها آشفته ام کرده و منو ترسونده.
من میخوام کمکم کنی تا این ترسها رو بریزم دور و با یه ذهنیت پاک به سمتت بیام.
آرزوهایم مشخص است و دست یافتنی و
من
برای رسیدن به آنها نهایت تلاش خود را خواهم داشت!
و امروز
من شاکرم! شاکرم که خداوندی دارم که
آرزوهایم رو به من هدیه دادند و
منه انسان
چیزی رو نخواهم ساخت، حتی دیگر لیستی نخواهم نوشت، من!!
من سر طاعت در برابر لیستی که به من هدیه میدهد برمیآورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)