من قسمت مهم مقاله را که راهکار عملی را نشان داده می گذارم البته خود مرد باید بخواهد که این کار را بکند :
این مقاله نوشته شمس الدین حسینی روانشناس و مشاور ازدواج است.
مردها علاوه براینکه آموزش نمی بینند چرا تعهد و وفاداری مهم است ، در این مورد که چگونه متعهد باشند نیز آموزش نمی بینند. این روش خیلی ساده است. وقتی مردی متوجه زنی می شود و نسبت به او تمایل پیدا می کند ، باید در فکر برقراری ارتباط صمیمانه ( که الزاما جنسی نیست ) باشد یا به یاد خاطره هیجان انگیز در ارتباط با همسرش بیفتد.
بدین طریق ، او هربار که احساس برانگیختگی می کند ، انرژی جنسی اش آگاهانه به سمت همسرش جهت پیدا می کند. بعد از این تمایل مرد به همسرش حتی شدیدتر از قبل می شود. او همچنین خواهد آموخت که انرژی جنسی اش را کنترل کند. بدین ترتیب علاوه بر اینکه همسرش شور و هیجان بیشتری به او نشان می دهد ، قدرت و موفقیت بیشتری نیز در زندگی به دست می آورد.
- - - Updated - - -
خانم حلما همسر شما دارد انرژی جنسی اش را هدر می دهد. در حالی که این انرژی اثری شگفت آور در پیشرفت مرد دارد. به لینک زیر مراجعه کنید :
http://www.hamdardi.net/thread-7683.html








علاقه مندی ها (Bookmarks)