به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام خانوم گلی.گل

چرا اینقد اعتماد بنفستون پایینه خصوصا با مدرک دکترا با این همه مشغله و کار . مطمعنا کماللت زیادی هم دارین که اتتخاب شدین .
    نکنه اعتماد بنفستون پایینه بخاطر اینکه از نظر زیبایی ایشون سرترن .
    نکنه عاشق تر میشی چون میترسی که مبادا برن سراغ خانومی که زیباتره؟

خب ایشون اگه میخواست که قبل ازدواجشون میرفتن. پس چرا شمارو انتخاب کردن.؟
    درسته مادرشون اتتخابتون کردن اما با حرفایی که میزنین بعید میدونم مادرشون بزور وادارش کرده باشه که با شما ازدواج کنه.
    پس ایشون شما و دیده و پسندیده. . پس نگو ایشون از زیبایی سرترن. زیبایی یچیز نسبی هرکسی عقیده ای داره سلیقه ای داره.

مثلا منو خواهرم . من میگم فلانی خیلی خوشگله ها خواهرم میگه بد سلیقه کجاش خوشگله. حالا الحق دختره خیلی خوشگله این خواهر ما میگه بمن بد سلیقه . باز من بهش میگم بد سلیقه. کلا سلیقه های همو قبول نداریم.:)))

پس ببین دوخواهر از یخوانواده وقتی سلایقشون اینقد فرق داره دیگه از آدم های دیگه با فرهنگا و خانواده های دیگه چه انتظاری داری؟

اگه چیزی هم بگن تو باید بگی مگه قبل ازدواج ندیده بودیم خودت انتخابم کردی. مجبور که نبوده.

اما من فکر میکنم زیادی داری خودتو پایین میکشی. شما حوبیای زیادی داری نباید اینقد خودتو دست کم بگیری.
    جایی که تقصیر تو نیس نباید عذر خواهی کنی. اینکار شخصیتتو میاره پایین و حتی باعث میشه ایشون براتون ارزش قایل نشن. شما زمانی که خودت واسه خودت ارزش قایل بشی دیگران هم واست ارزش قایل میشن.
    وقتی حق و حقوق خودتو بشناسی میتونی بدیگران هم بشناسینونی. البته نه تهدید و دعوا با سیاست سخته اما باید بتونی تحمل کنی. خونسرد باش هینجور موقعا . یبار که بی دلیل قهر کردن تو طرفشون نرو سعی کن. هروقت خواسی حرفی بزنی. برو تو یه دفتری یا تو نوت های موبایل و لب تاپت بنویس. حرفاتو بجایی که به اون بگی اونجا بنویس.

بعد که آرومتر شدی ببین آیا حق با اونه که بری بیخودی شخصیتتو کوچیک کنی باز عذرخواهی کار نکرده بکنی.؟

اگه از خونه بیرونت کرد اشکال نداره تو نشنیده بگیر. و کار خودتو بکن بهیچعنوان از خونه بیرون نرو. مگه اینکه دیگه بزور بندازتت بیرون که فکر نکنم اون اس میده که تو بری منت کشی.
    فکر کنم زیادی مغرورن. دوست داره تو همش منت کشی کنی نمیتونن درک کنن وقتی کار اشتباه میکنن باید اونقدر مردددد باشن که بگن ببخشید.
    ببخشید آد م و کوچیک نمیکنه. اتفاقا آدمی بزرگ ه که اشتباهاتشو بپذیره عذرخواهی کنه.
    میتونی اینو بشوهرتم بگی . دفعه دیگه که گفت چرا ایندفعه نیومدی منت کشی روک بگو که قبلا اشتباه کردی واسه کار اشتباهی که نکردی عذر بخوای. باید واسه خودت شخصیت و ارزش قایل بشی از این به بعد اینکارو نمیکنی بگو دوست دارم شوهرم اونقدر مرد باشه که واسه کار اشتباه خودش مردونه طلب بخشش کنه.
    بگو قبلا با این کارت هم شخصیت خودتو کوچیک کردی هم شوهرتو . بگو حس میکنم مردونگی و ازش گرفتم دیگه میخوام اینکارو نکنم.

درسته اول قبول نمیکنه اما بمرور زمان از اینکه همسرش واسه خودش ارزش قایله بیشتر خوشش میاد تا زنی که بی دلیل عذرخواهی میکنه.
    من فک میکنم هردو به این روش عادت کردین. انگاری شوهرتون با این روش همش داره گدایی محبت میکنه و شما هم نازشو میکشین.

سعی کنین ای عادت بد از خودتون و از شوهرتون دور کنین اگه واقعا زندگیتونو دوست دارین.

اینجورس بخودتون و زندگیتون ارزش دادین.

رقتاراتون جرات مند نیس . اون مقالات جرات مندی بخونین.

2. کاربر روبرو از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده است .

goli.gol (چهارشنبه 15 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)