خواهش می کنم.
البته این موردی که شما گفتین احتمالا خوب نبوده.چون خودش اون هم با روش پیامک تنها بعد از یک جلسه پیگیری کرده.که دور از شان یک دختره.(به نظر من)
اما به صورت کلی نکاتی را خدمتتون عرض کنم(که در مورد من تا حالا صدق کرده):
1) احساسات خانم ها پیچیده تر است.
2)من خودم به شخصه جلسه اول نمی تونم دقیقا بگم که آیا از این آقا خوشم میاد یا نه. معمولا بعد از دو یا سه جلسه احساسم جهت پیدا می کنه و واقعیت پیدا می کنه.
شده که جلسه اول از کسی خوشم نیاد ولی تو جلسات بعد با شناخت بیشتر احساسم مثبت بشه.حتی شده جلسه اول احساس بدی نداشتم اما جلسات دوم با شناخت بیشتر احساسم منفی بشه. شده هم که از کسی بی هیچ دلیلی خوشم نیاد(حتی بعد از سه جلسه.)
البته شاید در مورد من به این دلیله که می خوام احساساتم از روی شناخت واقعی باشه.
اینو خواستم بگم که یه موقع برای موارد بعدی از روی احساسات اولیه فرد مورد نظر زود قضاوت نکنید که شاید من به دلش ننشستم و از روی اجبار می خواد ازدواج کنه. تردید داشتن در جلسات اول و دوم نرماله و اتفاقا نشانه اینه که طرف داره فکر می کنه و همین طوری نمی خواد جواب بده.
نکاتی را که گفتم برای وقتی است که صحبت های مهم به هم گفته شده و معیارهای همو بیشترش را دارید و می خواهید تقریبا جمع بندی داشته باشید.که جمع بندی صحیح به نظر من مهمترین مرحله تصمیم گیریه.
این را هم در نظر داشته باشید که هیچ وقت موردی پیدا نمیشه که تمام معیارهای آدم را داشته باشه(چه خانم چه آقا).
و این اولویت بندی معیارها برای هر شخص تو جمع بندی مهمه.و باید به اولویت های طرف مقابل بیشتر از خود معیارها توجه کنید.
یک سوال دیگر هم تازه طرح کردم که می خوام از خواستگار بعدیم بپرسم(گفتم شاید به درد شما هم بخوره)
شما اگر طرف مقابلتون چه ویژگی هایی نداشته باشه شما حاضر نیستید باهاش ازدواج کنید؟
مثلا اگه خواستگارم این سوال را از من بپرسه من می گم اگه حتی طرف مقابلم تمام معیار هام را داشته باشه فقط عاطفی نباشه؛با آن شخص ازدواج نمی کنم.
برام جواب طرف مقابلم هم مهمه.این سوال را از خودتون هم حتما بپرسید این طوری راحت تر معیارهای خودتون و طرف مقابلتون را اولویت بندی می کنید.
موفق باشیددعا کنیم هممون بهترین ازدواج را داشته باشیم.
- - - Updated - - -
الان می دونید چی فکر می کنم؟
فکر می کنم اگر خواستگار من این سایت را بخونه یا اصلا عضو این سایت باشه به راحتی منو تو جلسات خواستگاری می شناسه!!!!
چون دقیقا همینا را می پرسم!![]()

دعا کنیم هممون بهترین ازدواج را داشته باشیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)