به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanft نمایش پست ها
    ممنون،جواب خوبی دادید،اخه من با یک خانم جهت ازدواج اشنا شدیم،ایشون یک ویژگی رو گفتن که من جواب دادم من اون چیزی که شما میگید رو ندارم،بعد از صحبتهای جلسه اول و در پایان من به ایشون گفتم این چیزی که شما گفتید ممکنه بعد از ازدواج برای شما یه معضل بشه،ایشون هم با شک و تردید گفتن نمیدونم شاید همینجور باشه که شما میگید،و برای من این موضوع تمام شده بود(طبق همون صحبتهای جلسه اول) که ایشون مجددا فردای اون روز به بنده پیامک زدن و نظر من رو درباره جلسه اول خواستن و من هم به ایشون گفتم ازدواج چیزی نیست که به راحتی بشه ازش عبور کرد و اشتباه درش راهی نداره، من یکی از ملاکهای اصلی شما رو نداشتم که ایشون جواب ادن من دیشب خیلی فکر کردم و دیدم ویژگیهای دیگه شما بیشتره،و...........در هر صورت من گفتم نظرم منفی هستش،حالا بعد از اون خیلی نسبت به این مسئله حساس شدم و اصلا دوست ندارم با کسی که ازدواج میکنم اون شخص بخاد از روی اجبار و.. باهام ازدواج کنه،ازطرفی اهل دوستی هم نیستم که طرفمو بخام خوب بشناسم،به نظرم راهکار شما یکی از راهکارهای خوبی هست تو این مسئله و از طرفی حداقل قبل ازنهایی شدن 12 جلسه طرفین با هم از کوچکترین مسئله تا بزرگترین اون صحبت کنند و طبق اون تصمیم بگیرند که این ازدواج درست هست یا نه،البته به نظر من بعضی از خواستگاریها و اشناییها به جلسه دوم هم کشیده نمیشه و مهمترین بخش اشنایی برای ادامه دادن 3 جلسه اول هستش که ببینی طرفت وِزگیهایی که میخواهی رو داره که باهاش بیشتر ادامه بدی یا نه
    خواهش می کنم.
    البته این موردی که شما گفتین احتمالا خوب نبوده.چون خودش اون هم با روش پیامک تنها بعد از یک جلسه پیگیری کرده.که دور از شان یک دختره.(به نظر من)

اما به صورت کلی نکاتی را خدمتتون عرض کنم(که در مورد من تا حالا صدق کرده):
    1) احساسات خانم ها پیچیده تر است.
    2)من خودم به شخصه جلسه اول نمی تونم دقیقا بگم که آیا از این آقا خوشم میاد یا نه. معمولا بعد از دو یا سه جلسه احساسم جهت پیدا می کنه و واقعیت پیدا می کنه.
    شده که جلسه اول از کسی خوشم نیاد ولی تو جلسات بعد با شناخت بیشتر احساسم مثبت بشه.حتی شده جلسه اول احساس بدی نداشتم اما جلسات دوم با شناخت بیشتر احساسم منفی بشه. شده هم که از کسی بی هیچ دلیلی خوشم نیاد(حتی بعد از سه جلسه.)

البته شاید در مورد من به این دلیله که می خوام احساساتم از روی شناخت واقعی باشه.

اینو خواستم بگم که یه موقع برای موارد بعدی از روی احساسات اولیه فرد مورد نظر زود قضاوت نکنید که شاید من به دلش ننشستم و از روی اجبار می خواد ازدواج کنه. تردید داشتن در جلسات اول و دوم نرماله و اتفاقا نشانه اینه که طرف داره فکر می کنه و همین طوری نمی خواد جواب بده.

نکاتی را که گفتم برای وقتی است که صحبت های مهم به هم گفته شده و معیارهای همو بیشترش را دارید و می خواهید تقریبا جمع بندی داشته باشید.که جمع بندی صحیح به نظر من مهمترین مرحله تصمیم گیریه.

این را هم در نظر داشته باشید که هیچ وقت موردی پیدا نمیشه که تمام معیارهای آدم را داشته باشه(چه خانم چه آقا).
    و این اولویت بندی معیارها برای هر شخص تو جمع بندی مهمه.و باید به اولویت های طرف مقابل بیشتر از خود معیارها توجه کنید.

یک سوال دیگر هم تازه طرح کردم که می خوام از خواستگار بعدیم بپرسم(گفتم شاید به درد شما هم بخوره)
    شما اگر طرف مقابلتون چه ویژگی هایی نداشته باشه شما حاضر نیستید باهاش ازدواج کنید؟
    مثلا اگه خواستگارم این سوال را از من بپرسه من می گم اگه حتی طرف مقابلم تمام معیار هام را داشته باشه فقط عاطفی نباشه؛با آن شخص ازدواج نمی کنم.
    برام جواب طرف مقابلم هم مهمه.این سوال را از خودتون هم حتما بپرسید این طوری راحت تر معیارهای خودتون و طرف مقابلتون را اولویت بندی می کنید.

موفق باشید دعا کنیم هممون بهترین ازدواج را داشته باشیم.

- - - Updated - - -

الان می دونید چی فکر می کنم؟
    فکر می کنم اگر خواستگار من این سایت را بخونه یا اصلا عضو این سایت باشه به راحتی منو تو جلسات خواستگاری می شناسه!!!!
    چون دقیقا همینا را می پرسم!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    خواهش می کنم.
    البته این موردی که شما گفتین احتمالا خوب نبوده.چون خودش اون هم با روش پیامک تنها بعد از یک جلسه پیگیری کرده.که دور از شان یک دختره.(به نظر من)

اما به صورت کلی نکاتی را خدمتتون عرض کنم(که در مورد من تا حالا صدق کرده):
    1) احساسات خانم ها پیچیده تر است.
    2)من خودم به شخصه جلسه اول نمی تونم دقیقا بگم که آیا از این آقا خوشم میاد یا نه. معمولا بعد از دو یا سه جلسه احساسم جهت پیدا می کنه و واقعیت پیدا می کنه.
    شده که جلسه اول از کسی خوشم نیاد ولی تو جلسات بعد با شناخت بیشتر احساسم مثبت بشه.حتی شده جلسه اول احساس بدی نداشتم اما جلسات دوم با شناخت بیشتر احساسم منفی بشه. شده هم که از کسی بی هیچ دلیلی خوشم نیاد(حتی بعد از سه جلسه.)

البته شاید در مورد من به این دلیله که می خوام احساساتم از روی شناخت واقعی باشه.

اینو خواستم بگم که یه موقع برای موارد بعدی از روی احساسات اولیه فرد مورد نظر زود قضاوت نکنید که شاید من به دلش ننشستم و از روی اجبار می خواد ازدواج کنه. تردید داشتن در جلسات اول و دوم نرماله و اتفاقا نشانه اینه که طرف داره فکر می کنه و همین طوری نمی خواد جواب بده.

نکاتی را که گفتم برای وقتی است که صحبت های مهم به هم گفته شده و معیارهای همو بیشترش را دارید و می خواهید تقریبا جمع بندی داشته باشید.که جمع بندی صحیح به نظر من مهمترین مرحله تصمیم گیریه.

این را هم در نظر داشته باشید که هیچ وقت موردی پیدا نمیشه که تمام معیارهای آدم را داشته باشه(چه خانم چه آقا).
    و این اولویت بندی معیارها برای هر شخص تو جمع بندی مهمه.و باید به اولویت های طرف مقابل بیشتر از خود معیارها توجه کنید.

یک سوال دیگر هم تازه طرح کردم که می خوام از خواستگار بعدیم بپرسم(گفتم شاید به درد شما هم بخوره)
    شما اگر طرف مقابلتون چه ویژگی هایی نداشته باشه شما حاضر نیستید باهاش ازدواج کنید؟
    مثلا اگه خواستگارم این سوال را از من بپرسه من می گم اگه حتی طرف مقابلم تمام معیار هام را داشته باشه فقط عاطفی نباشه؛با آن شخص ازدواج نمی کنم.
    برام جواب طرف مقابلم هم مهمه.این سوال را از خودتون هم حتما بپرسید این طوری راحت تر معیارهای خودتون و طرف مقابلتون را اولویت بندی می کنید.

موفق باشید دعا کنیم هممون بهترین ازدواج را داشته باشیم.

- - - Updated - - -

الان می دونید چی فکر می کنم؟
    فکر می کنم اگر خواستگار من این سایت را بخونه یا اصلا عضو این سایت باشه به راحتی منو تو جلسات خواستگاری می شناسه!!!!
    چون دقیقا همینا را می پرسم!
    اخه بشناسه و بخاد تقلب کنه که بازم فایده نداره،مهم حقیقته نه تظاهر،ضمنا سوال اخرتون هم خوبه اما کاش به جای ویژگیها مینوشتید ویزگی یا ویژگی های کلیدی که سوالتون کلی نباشه و یه جورایی جوابهای قبلی رو فیلتر کنه،ضمنا خانم مصباح الهدی به دل نشستن شامل چه چیزهایی میشه،اینکه میگن طرف به دل بشینه مسلما فقط ظاهر نیست،این به دل نشستن از دید دخترا چیه؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanft نمایش پست ها
    اخه بشناسه و بخاد تقلب کنه که بازم فایده نداره،مهم حقیقته نه تظاهر،ضمنا سوال اخرتون هم خوبه اما کاش به جای ویژگیها مینوشتید ویزگی یا ویژگی های کلیدی که سوالتون کلی نباشه و یه جورایی جوابهای قبلی رو فیلتر کنه،ضمنا خانم مصباح الهدی به دل نشستن شامل چه چیزهایی میشه،اینکه میگن طرف به دل بشینه مسلما فقط ظاهر نیست،این به دل نشستن از دید دخترا چیه؟
    البته من نظرات شخصی خودم را می گم.ممکنه برای یک دختر دیگه جور دیگه ای باشه.
    به طور کلی نشونه های به دل نشستن توی تاپیک زیر هست:
    از کجا بفهمیم کسی را دوست داریم ؟

1)از نظر ظاهر و رفتار
    که توی این تاپیک نظرم را نوشتم: چگونه شخصیتی مردانه و جذاب داشته باشم.

2)صدا و صحبت کردن
    مثلا صدای مردانه برام جذابه. صدایی که توش متانت باشه.صدایی که توش آرامش و حیا باشه.
    صحبت کردنی که با اعتماد به نفس باشه ولی در عین حال اصلا غرور و تکبر توش نباشه.تند و سریع صحبت نکند.

3)نگاه
    حتما باید با حیا باشه.جلسه اول برام مهمه که شرم از نگاه کردن به من را درش حس کنم.خیره نشه!

4)احساس مردانگی و تکیه گاه بودن.

5)بفهمم برای من ارزش قائله

6)نزدیک بودن عواطفش به من.اما نه اینکه احساسات زنانه داشته باشه.

7)احساس کنم از من باهوش تره.مثلا دوست دارم یه آقا سوال هایش را هر جلسه مرتب روی برگه بنویسد و بیاورد.شیوه سوال پرسیدن مثلا لحنش که حالت باز جویی نداشته باشه و نکاتی که براش مهمن تو زندگی به من هوش اون آقا را نشون میده.(اما متاسفانه آرزو به دل من موند که یکی از من سوالات خوب بپرسه.همش من می پرسم.که حس خوبی ندارم)
    مثلا ببینم اهل مطالعه و مشورته.خیلی چیزای دیگه...
    8)شاداب و با نشاط بودن(سرزنده باشه اما نه مثل بچه ها)

9)معنویت را درش حس کنم.

10)نوع کلماتی که استفاده می کنه.مثلا من دوست دارم با من که یک خانم نامحرمم رسمی صحبت کنه.مودبانه باشه .

11)پیگیری هایی که پای تلفن می کنه.مثلا مادرشون روز بعد زنگ بزنن و از بابت پذیرایی و ... تشکر کنن و مودبانه نظر منو برای اینکه آیا حاضرم جلسه بعدی هم با هم داشته باشیم یا نه را بپرسن.
    12)حس کنم حرف های منو می فهمه.احترام قائله. وسط حرف من نمی پره. با لبخند کمرنگی و با حرکت سر بعضی نظرات منو تایید می کنه.

13)مطمئن بشم به اختلاف نظرات احترام می ذاره.بعدا تو زندگی سر یک اختلاف دادو بیداد نمی کنه.

15)نسبت به پدر مادرش احترام ویژه ای قائل بشه.اما وابسته نباشه

امیدوارم کمکتون کرده باشم.
    برام دعا کنید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 آبان 92 [ 15:46]
    سطح
    6
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    یکم بحث تاپیک منحرف شد ولی بحث خوبی شد که فردا باید بیام سر صبر بخونم شاید در آینده به دردم خورد.
    از همه هم که راهنمایی میکنن ممنونم.اون 2 تا تاپیک هم که معرفی شد حتما میخونم.

آقای توجیه من خودم تا پایان دوران لیسانس خواستگار راه نمی دادم.اتفاقا خیلی هم خواستگار خوب داشتم ولی دوست داشتم کنکور فوق قبول بشم.
    چون درسم واقعا خوب بود.

آقای آسودا دختر خوب بودن برای خوشبختی ضروری است ولی کافی نیست!
    شرط های دیگر هم لازمه.که به نظر من خواستن و به دل نشستن طرفین واقعا ضروریه.
    شما دوست دارید با یک دختر خوب ازدواج کنید ولی اون شما را هیچ وقت دوست نداشته باشه؟ و تو دلش بگه که ای کاش با شما ازدواج نمی کرده؟
    این طوری بدون محبت دوطرفه به نظرتون خوشبخت می شید؟
    شما حق دارید با کسی ازدواج کنید که شما را دوست داشته باشه!و او هم حق داره با کسی ازدواج کند که دوستش داشته باشد.(و برعکس)

ببینید هیچ کس کامل نیست. همه کم و بیش نقص هایی داریم و در زندگی مشلات زیادی وجود دارد. اگر طرفین همدیگر را دوست داشته باشند عیب های یکدیگر را کمتر می بینند و مشکلات را راحت تر تحمل می کنند.
    اما در غیر این صورت ممکن است سر مسائل جزئی صبرشان لبریز شود و طرفین با هم اصطکاک بیشتری پیدا کنند.
    حتی ممکنه اگر دختری شما را دوست نداشته باشه و براتون ارزش قائل نباشه یک خصوصیت معمولی شما را یک عیب بزرگ ببینه.این طوری دوست دارید؟

دنبال دختری باشید که برای شما ارزش بالایی قائل شود.که دوست داشته باشد شما مرد زندگیش باشید.که دوست داشته باشد شما تکیه گاهش باشید.
    زندگی تشکیل دهید که در آن زندگی به عنوان مدیر خانواده احترام داشته باشید.
    خانم مصباح الهدی شما کاملا درست میگید.باید 2 طرف به دل هم بشینن.
    ولی خوب ایشون تا جایی که من میدونم قبلا هم خواستگارها و پیشنهاد های آشنایی رو رد کرده.
    نمیخوام بگم من خیلی خوبم و اینا ولی حداقل چیزی که اطرافیانم میگن اینه.البته یه سری نقص ها هم دارم که همیشه سعی میکنم بهتر بشم.
    حالا من از کجا بفهمم جوابی که داده دقیقا چه معنی میده؟از کجا بفهمم من به دلش نشستم یا نه.یا در آینده میشینم یا نه.
    از کجا بفهمم وقتی شرایطش طوری شد که آمادگی پیدا کرد حاضره به پیشنهاد من فکر کنه یا جوابش به من نه هست.هرچند با اینکه چندبار پیشنهادم رو مطرح کردم هربار خیلی محترمانه رد کرد.
    به قول خانم نوپو شاید 2 سال گذشت و باز جواب نه داد.
    ولی مشکل اینجاست من کلا سختگیر هستم و اگه یه نفر با یکی از ویژگی های مدنظر من نخونه حتی حاضر نیستم بهش فکر کنم (یکی از خصوصیات بد من) و همینه که بعد این همه سال این اولین کسیه که میبینم دقیقا همه چیزهایی که میخواستم داره و به دلم هم میشینه.
    میترسم اگه از این مورد دست بکشم نتونم کسی رو پیدا کنم.
    راستش تو این چند بار صحبت خیلی غرورم رو شکستم و یکی دو جا زیادی احساساتی شدم و حرفهایی زدم که نباید میزدم.چون اولین بار بود که با یه خانم در باره این مسائل صحبت میکردم بی تجربگی کردم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط asado نمایش پست ها

خانم مصباح الهدی شما کاملا درست میگید.باید 2 طرف به دل هم بشینن.
    ولی خوب ایشون تا جایی که من میدونم قبلا هم خواستگارها و پیشنهاد های آشنایی رو رد کرده.
    نمیخوام بگم من خیلی خوبم و اینا ولی حداقل چیزی که اطرافیانم میگن اینه.البته یه سری نقص ها هم دارم که همیشه سعی میکنم بهتر بشم.
    حالا من از کجا بفهمم جوابی که داده دقیقا چه معنی میده؟از کجا بفهمم من به دلش نشستم یا نه.یا در آینده میشینم یا نه.
    از کجا بفهمم وقتی شرایطش طوری شد که آمادگی پیدا کرد حاضره به پیشنهاد من فکر کنه یا جوابش به من نه هست.هرچند با اینکه چندبار پیشنهادم رو مطرح کردم هربار خیلی محترمانه رد کرد.
    به قول خانم نوپو شاید 2 سال گذشت و باز جواب نه داد.
    ولی مشکل اینجاست من کلا سختگیر هستم و اگه یه نفر با یکی از ویژگی های مدنظر من نخونه حتی حاضر نیستم بهش فکر کنم (یکی از خصوصیات بد من) و همینه که بعد این همه سال این اولین کسیه که میبینم دقیقا همه چیزهایی که میخواستم داره و به دلم هم میشینه.
    میترسم اگه از این مورد دست بکشم نتونم کسی رو پیدا کنم.
    راستش تو این چند بار صحبت خیلی غرورم رو شکستم و یکی دو جا زیادی احساساتی شدم و حرفهایی زدم که نباید میزدم.چون اولین بار بود که با یه خانم در باره این مسائل صحبت میکردم بی تجربگی کردم.
    سلام آقای آسودا
    ببخشید که تاپیکتان را منحرف کردیم.
    ببینید شما خودتان قبول دارید که در زمینه خواستگاری بی تجربه هستید.درسته؟

من به عنوان کسی که در این زمینه تجربه زیادی دارم حس می کنم ایشان شما را نپسندیدن.شاید به دلشون ننشستین.
    من خودم وقتی جواب رد می دم خیلی با احتیاط جواب می دم.مثلا شده که کسی را به دلیل اختلاف تحصیلی نپسندیدم ولی مادرم پای تلفن گفتند که دخترم فعلا قصد ازدواج نداره.

به نظر من احساس شما کاذب هست.از این نظر که فکر می کنید همین دختر فقط مناسب شماست.البته من مطمئنم که حتما دختر خوبیست.اما باور کنید دختران خوب دیگه ای هم هست.کیمیا که نیست.نمونه اش خود من!

ببینید من هم خواستگاری داشتم(اولا که بی تجربه بودم) هم ایشون منو پسندیدن هم من.اما به دلیل خانواده ها آشنایی ادمه پیدا نکرد.من فکر می کردم که دیگه مثل اون پیدا نمیشه.چون اولین کسی بود که با معیارهای من مچ شد.اما الان که خواستگارهای بیشتری داشتم؛خدا را شکر می کنم.چون تازه معیارهام کاملا شکل گرفته و تازه فهمیدم چی می خوام و چیا برام مهمن!الان اگر زمان به اون خواستگار برگرده جوابم منفی است.

به نظرم مطالعه و تجربتون را بالا ببرید و ذهنتون را معطوف بر یک شخص خاص نکنید.بلکه ذهنتون را معطوف به معیارهاتون بکنید.

اما با این حال برای راحت شدن خیالتون از اینکه آیا این خانم فعلا قصد ازدواج نداره یا داره ولی از شما خوشش نیومده؛یه پیشنهاد دارم:

به یک خانم بگید که به منزلشون زنگ بزنه و مشخصات یک پسر فرضی را بدهد.ببینید خانوادشون چه جواب می دن؟می گن فعلا قصد ازدواج نداره یا اینکه برای آشنایی تمایل نشون می دن؟
    موفق باشید

6. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

asado (جمعه 03 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 آبان 92 [ 15:46]
    سطح
    6
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 11 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    ببینید معیارهایش مهم نیست. باید این موضوع روشن شود که آیا اصلا ازدواج دوست دارد یا نه ؟ اصلا از مردها خوشش می آید یا بدبین است؟ خانواده را می پسندد یا دوست دارد مستقل باشد؟ اگر اینها را متوجه شوید تا حدودی وضعتان روشنتر می شود. معیارها مال مرحله بعدی است. او که شما را نمی شناسد که بگوید با معیارهای من مطابقت ندارید. آیا درست است یا شناختی از شما دارد ؟
    به هر حال نگرش های کلی اش خیلی مهم تر از معیارها است. چون معیار بر اساس نگرش کلی و جهان بینی است.
    خوب حالا چه اطلاعاتی از این طریق به دست اورده اید. بگویید شاید به درد راهنمایی بخورد.
    میدونم با ازدواج و مردها مشکلی نداره.
    شناخت کمی داره.شاید اگه شناختش در حد شناختی بود که من ازش دارم نظرش عوض میشد.
    نمیدونم این شناخت کم تو جواب نه چقدر تاثیر داشته با توجه به اینکه سابقه نه گفتن داره.

سلام آقای آسودا
    ببخشید که تاپیکتان را منحرف کردیم.
    ببینید شما خودتان قبول دارید که در زمینه خواستگاری بی تجربه هستید.درسته؟

من به عنوان کسی که در این زمینه تجربه زیادی دارم حس می کنم ایشان شما را نپسندیدن.شاید به دلشون ننشستین.
    من خودم وقتی جواب رد می دم خیلی با احتیاط جواب می دم.مثلا شده که کسی را به دلیل اختلاف تحصیلی نپسندیدم ولی مادرم پای تلفن گفتند که دخترم فعلا قصد ازدواج نداره.

به نظر من احساس شما کاذب هست.از این نظر که فکر می کنید همین دختر فقط مناسب شماست.البته من مطمئنم که حتما دختر خوبیست.اما باور کنید دختران خوب دیگه ای هم هست.کیمیا که نیست.نمونه اش خود من!

ببینید من هم خواستگاری داشتم(اولا که بی تجربه بودم) هم ایشون منو پسندیدن هم من.اما به دلیل خانواده ها آشنایی ادمه پیدا نکرد.من فکر می کردم که دیگه مثل اون پیدا نمیشه.چون اولین کسی بود که با معیارهای من مچ شد.اما الان که خواستگارهای بیشتری داشتم؛خدا را شکر می کنم.چون تازه معیارهام کاملا شکل گرفته و تازه فهمیدم چی می خوام و چیا برام مهمن!الان اگر زمان به اون خواستگار برگرده جوابم منفی است.

به نظرم مطالعه و تجربتون را بالا ببرید و ذهنتون را معطوف بر یک شخص خاص نکنید.بلکه ذهنتون را معطوف به معیارهاتون بکنید.

اما با این حال برای راحت شدن خیالتون از اینکه آیا این خانم فعلا قصد ازدواج نداره یا داره ولی از شما خوشش نیومده؛یه پیشنهاد دارم:

به یک خانم بگید که به منزلشون زنگ بزنه و مشخصات یک پسر فرضی را بدهد.ببینید خانوادشون چه جواب می دن؟می گن فعلا قصد ازدواج نداره یا اینکه برای آشنایی تمایل نشون می دن؟
    موفق باشید
    سلام
    در زمینه خواستگار و اینا گفتم که قبلا هم همه رو رد کرده.حالا نمیدونم منتظر یه مرد با اسب سفیده یا واقعا فعلا قصد آشنایی نداره.
    در رابطه با احساس کاذب احتمالا حق با شما باشه.ایشون تنها دختر خوب نیست، ولی گفتم که من آدم مشکل پسندی هستم و معیارهام سخت تغییر میکنه.
    دختر خوب خیلی زیاده ولی دختر خوبی که همه معیارهای فعلی من رو داشته باشه و به دلم بشینه میترسم دیگه گیر نیاد.
    البته منکر این نمیشم شاید بعدا یه کیس بهتر سر راهم سبز بشه ولی ممکن هم هست هیچ وقت دختری به این خوبی گیرم نیاد.
    الان من چی کار کنم؟یه رابطه محدود و مطرح کردن پیشنهادم 6 ماه بعد گزینه خوبیه؟

از شما و خانم نوپو هم ممنونم که فکر کنم تو تاپیک قبلی هم خیلی تو پیشبرد بحث کمک کردین.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)