به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 82
    عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    اگر تو بر اثر گذر زمان ناتوان می شی (که باور کاملن اشتباهیه اگر شیوه زندگی صحیح باشه).

اون دختر هم بر اثر کهولت سن ناتوان می شه پس نمی تونه پرستار باشه.

در مورد سکس هم که می گی
    خرج و امکانات زندگی در برابر تامین جنسی و انجام کار خونه!
    این با تن فروشی چه فرقی داره؟مگر مردایی که موقتن تامین خرج نمی کنن

رابطه تعطیله؟مگر زن خودش نیاز نداره؟مگر وجدان اجازه می ده آدم بشینه و

کسی دیگه همه کارها رو انجا بده؟

2. 2 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 25 مهر 92), meinoush (جمعه 26 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 آذر 92 [ 23:08]
    سطح
    18
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط roseflower نمایش پست ها
    اقای احسان
    1)انجام کارهای خونه وظیفه زن نیست طوریکه اگردرخانه پدری کارنکندوکارگرداشته باشدبایدهمسرش برای اوکارگربگیرد
    2)نگاه به همسراینده فقط به عنوان رفع کننده نیازی جنسی به نظرتون نگاه جالبی است ؟ حالافرض بگیریم دختری باشماازدواج میکنه فقط به این دلیل که شمانیازهاش رورفع کنید قبول میکنید؟
    یاشماروفقط درچشم فردی ببینه که نیازهای مالیش رورفع میکنه چی؟
    امادرباره اینکه مهربان وباعاطفه وگرم نیستید باورکنیداگرکسی واردزندگیتون بشه وکم کم مهرومحبتش دروجودتون رخنه میکنه ودوستش خواهیدداشت
    خانمهانیازجنسی ندارندماهی یک بار !این چه حرفیه؟!کی گفته ؟همه خانمهامثل اقایون نیازدارند والاازدواج نمیکنندکه کارخونه انجام بدهند ازدواج میکنندازنظرجنسی وعاطفی تامین شوندوعشق بدهندوعشق دریافت کنند
    1. این مطلب را میدانم اما آیا اکثر مردها برای کمک به همسرشان کارگر می‌گیرند؟ بهتر است درباره آنچه واقعاً در جامعه ما هست و انجام میگیره صحبت کنیم

2. خودم هم از این نگاه خوشم نمیاد ولی در حال حاضر آن بلوغ‌ها را در خودم نمی‌بینم ولی نیاز جنسی اذیت‌ام می‌کنه

3. این مطلب را یک جا خوندم که خانم‌ها بیشتر در زمان آزاد شدن تخمک، میل جنسی‌‌شان بیدار می‌شود و در بقیه اوقات این نیاز برای شان فوریتی ندارد و اگر از لحاظ کلامی محبت لازم را دریافت کنند نیازی برای رابطه جنسی نمی‌بینند! و برای همین همیشه آقایان اصرار به داشتن این رابطه دارند اما خانم‌ها نمی‌توانند به نیازهای شوهرشان بصورت مداروم جواب دهند (یعنی بعشی اوقات حس و حال داشتن این رابطه را ندارند و یک بهانه‌ایی مثل سردرد و کمر درد و ... می‌آورند! و زیر برقراری رابطه در می‌روند!)

حالا نمیدونم این حرف‌ها چقدر درسته و واقعیه!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    اگر تو بر اثر گذر زمان ناتوان می شی (که باور کاملن اشتباهیه اگر شیوه زندگی صحیح باشه).

اون دختر هم بر اثر کهولت سن ناتوان می شه پس نمی تونه پرستار باشه.

در مورد سکس هم که می گی

این با تن فروشی چه فرقی داره؟مگر مردایی که موقتن تامین خرج نمی کنن

رابطه تعطیله؟مگر زن خودش نیاز نداره؟مگر وجدان اجازه می ده آدم بشینه و

کسی دیگه همه کارها رو انجا بده؟
    باز هم کسی باشه که داروهای آدم را بدهد و اگر حالش بد شد زنگ زنه اوژانس یا به فامیل! بهتر از تنهایی بیمار بودن است!

از مردی که ساعت 8 - 9 شب از کار برمی‌گرده انتظار نداری که کارهای خونه را انجام بده بخصوص وقتی خانم‌اش خانه‌داره!

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 92 [ 11:43]
    سطح
    16
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 218 در 126 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    در مورد دارو بايد بگم بله داروهايي وجود دارن براي كاهش ميل جنسي بايد با پزشك مشورت كنيد

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 خرداد 94 [ 15:09]
    سطح
    27
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    145

تشکرشده 307 در 119 پست

Array
    اقا احسان شما ۳۲ سالتونه و اگه بلوغ شخصیتی و عاطفی قرار بود همینطوری بوجود بیاد تا حالا بوجود اومده
    شما باید مطالعه داشته باشین و و تحت اموزش قرار بگیرید چون اینا اکتسابیه نه ارثی
    حرفی که میزنید غیرمسئولانه هست و به جای دنبال راه حل اصلی به سراغ کاهش فشار موقت هستید
    مطمئنم بعد برطرف شدن نیاز جنسیتون نیازهای دیگه شما فرصت عرض اندام پیدا می کنن و مشکلات شما شروع میشه(الان فشار جنسی اجازه عرض اندام به بقیه نیازهاتون نمیده)
    اونوقت تازه میگردید دنبال یک مورد مناسب و این دختره که بدبخت میشه
    حالا بازم اگه اصرار داری که نه من فقط همین نیازها رو دارم و بعدا نیاز دیگری ندارم خب برو خواستگاری ولی خداوکیلی به دختر هدف ازدواجت رو بگو تا بدونه چه کارهایی قراره بکنه و چه کارهایی براش میکنی و اگه پیدا کردی ایشالله خوشبخت بشی

6. 2 کاربر از پست مفید Naashena تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 26 مهر 92), مصباح الهدی (جمعه 26 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Naashena نمایش پست ها
    اقا احسان شما ۳۲ سالتونه و اگه بلوغ شخصیتی و عاطفی قرار بود همینطوری بوجود بیاد تا حالا بوجود اومده
    شما باید مطالعه داشته باشین و و تحت اموزش قرار بگیرید چون اینا اکتسابیه نه ارثی
    حرفی که میزنید غیرمسئولانه هست و به جای دنبال راه حل اصلی به سراغ کاهش فشار موقت هستید
    مطمئنم بعد برطرف شدن نیاز جنسیتون نیازهای دیگه شما فرصت عرض اندام پیدا می کنن و مشکلات شما شروع میشه(الان فشار جنسی اجازه عرض اندام به بقیه نیازهاتون نمیده)
    اونوقت تازه میگردید دنبال یک مورد مناسب و این دختره که بدبخت میشه
    حالا بازم اگه اصرار داری که نه من فقط همین نیازها رو دارم و بعدا نیاز دیگری ندارم خب برو خواستگاری ولی خداوکیلی به دختر هدف ازدواجت رو بگو تا بدونه چه کارهایی قراره بکنه و چه کارهایی براش میکنی و اگه پیدا کردی ایشالله خوشبخت بشی
    منظورتان را از "به جای دنبال راه حل اصلی به سراغ کاهش فشار موقت هستید" چیه؟ راه حل اصلی مشکل من چیه؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 خرداد 94 [ 15:09]
    سطح
    27
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    145

تشکرشده 307 در 119 پست

Array
    اون جمله رو فکر کنم بد گفتم منظورم این نبود که ازدواج راه اصلی نیست
    بلکه راه اصلی توجه به نیازهای موقت و البته زودگذر(شما اگه هر روز هم رابطه داشته باشی مگه چندساعت از ۲۴ ساعت روزتو میگیره و در بقیه روز شما نیازتای متفاوتی دارید) ولی با فشار زیاد نیست
    راه اصلی توجه به همه نیازهاتون در ادامه زندگی هست که یکیش نیاز جنسی هست و کسب دانش برای رسیدن به بلوغ شخصیتی و ... می باشد و بعد طبق ملاک های درست و با شناخت برید سراغ پیدا کردن مورد مناسب خودتون
    ویرایش توسط Naashena : پنجشنبه 25 مهر 92 در ساعت 23:28

9. 2 کاربر از پست مفید Naashena تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 26 مهر 92), مصباح الهدی (جمعه 26 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Naashena نمایش پست ها
    اون جمله رو فکر کنم بد گفتم منظورم این نبود که ازدواج راه اصلی نیست
    بلکه راه اصلی توجه به نیازهای موقت و البته زودگذر(شما اگه هر روز هم رابطه داشته باشی مگه چندساعت از ۲۴ ساعت روزتو میگیره و در بقیه روز شما نیازتای متفاوتی دارید) ولی با فشار زیاد نیست
    راه اصلی توجه به همه نیازهاتون در ادامه زندگی هست که یکیش نیاز جنسی هست و کسب دانش برای رسیدن به بلوغ شخصیتی و ... می باشد و بعد طبق ملاک های درست و با شناخت برید سراغ پیدا کردن مورد مناسب خودتون
    باهاتون موافقم

الان همسر خوبی نمی‌تونم باشم و اگر نیازهای‌ام را بتونم برآورده کنم حتی تو کار و زندگی و ازدواج دائم‌ام موفق‌تر می‌شوم!

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    البته من واقعا قبل از خوندن بعضی از تاپیک های این تالار واقعا نمی دونستم که این قدر نیاز جنسی برای مردان مهمه.
    اما بعد از مطالعاتی که داشتم فکر می کنم اصلا اشکالی نداشته باشه که این نیاز نیروی محرکه شما برای ازدواج باشه.یعنی نیروی اولیه.اما خب بعد از آن باید نیروهای دیگری وجود داشته باشند تا بر اثر اصطکاک های ناشی از زندگی سرعتتان صفر نشود!

خب من فکر می کنم شما باید زاویه نگاهتان را نسبت به ازدواج تغییر دهید.
    ببینید من به عنوان یک دختر بیشتر نیازهای عاطفی دارم و اگر بدونم مردی این نیاز من را براورده نمی کند به هیچ عنوان حاضر به ازدواج با او نخواهم بود.چون من بسیار عاطفی ام.

اما اگر شما اصلا دید عاطفی نداشته باشید خانمتون قطعا نمیتونه از نظر نیاز جنسی هم پاسخگوی شما باشه.چون دیدگاه خانوما نسبت به مسائل جنسی بیشتر احساسی است.

بهتون برای عاطفی تر کردن خودتون چند توصیه دارم که شاید در ابتدا خنده دار به نظر برسد ولی بعد از مدتی می بینید که اصلا چقدر عاطفی بودین و خودتون خبر نداشتین!یعنی شاید این احساسات در شما خوابیده و با تغییر نگرش بیدار شه!

1) وبلاگ یه زنم نداریم ! و یه شوهرم نداریم! را مطالعه کنید تا ببینید دیگران چه جوری به مسائل عاطفی ازدواج نگاه می کنند.ایده می گیرید.
    2)شعر بخوانید.من فکر می کنم شما شاید نیم کره راست مغزتان کمی ضعیف شده. در قوی کردنش هنر خیلی موثره.
    3)در مورد زنان بیشتر مطالعه کنید.مثلا کتاب رازهایی در مورد زنان

ببینید شما برای پیدا کردن یک همسری که بتوانید آرامش واقعی را ازش کسب کنید باید فکر کنید که می خواهید بهترین دوست خود را انتخاب کنید.
    به این فکر کنید دوستی داشته باشید که نتواند شما را درک کند. یا اخلاق خوبی نداشته باشد . یا شخصیتش با شما متناسب نباشد و از داشتنش خجالت بکشید. اما فقط بتواند فرضا نیاز جنسی شما را به طریقی مثلا قرص رفع کند.این طوری این مشکلتون هم حل می شه. اما آیا این دوست بهترین دوست شما میشود؟

خب همسر هم مانند یک دوست است.اما دوستی که دائمی است و به مرور با شما یکی می شود! کسی را انتخاب کنید که همیشه از داشتنش خوشحال باشید و افتخار کنید.
    نکته دیگرکه در این تالار فهمیدم این است که اگر زن و شوهری نتونن همو درک کنند نمی تونن زندگیشون را مدیریت بکنن.و سر مسائل بی خود دعواشون میشه(دقیقا مثل بچه ها!) اون وقت تو همچین محیطی رفع نیاز جنسی بهتر صورت می گیره یا در یک فضای دوستانه و صمیمی؟

پیشنهاد می کنم کتاب ازدواج بدون شکست را هم بخونید.

موفق باشید.

- - - Updated - - -

12. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ehsan_hamdardi (جمعه 26 مهر 92), meinoush (جمعه 26 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    مشکل من این است که من بخاطر رابطه سرد پدر و مادرم، اصلاً مهر و محبت بین همسران برای‌ام تعریف نشده!

از نظر من ازدواج یعنی : گیر دادن - بحث کردن - پرخاش کردن - لجبازی کردن - تحمل کردن و باز هم تحمل کردن!

یعنی حتی اون عاطفه‌ایی که دیدم تو فیلم‌های خارجی بوده اما از فیلم‌های رومانتیک خوش‌ام نمی‌آید!
    به نظر من مسخره‌ است که آدم خودش، زندگی و فکرش را مدام به دوست داشتن یک آدم دیگه که یا داره نقش بازی میکنه یا بعداً که بیشتر باهاش آشنا بشی متوجه بشی که چقدر مشکل و مسئله داره تلف کنه!

من با همجنس‌های خودم هم رابطه صممیانه‌ایی ندارم چه برسه با غیرهمجنس!

یعنی من هیچوقت نشده وقتی زوجی را تو خیابان ببینم حسرت همسر نداشتن را بخورم! یا بچه‌ایی را ببینم شاید یاد بچگی خودم بیفتم ولی هیچوقت دوست نداشتم پدر باشم!

شاید چون دیدم که بچه‌داشتن برای پر کردن خلاهای زندگی رابطه زن و شوهر یا چسباندن و نگه داشتن زندگی که اگر بچه نباشه هیچکدام حاضر به ادامه آن نیستند و بچه داشتن فقط به صرف بچه داشتن! بدون وقت گذاشتن برای تربیت و رشدش و بودن در کنارش چه ضربه‌هایی در زندگی به همون بچه بهش میزنه! (خودم را میگویم!)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    حالاشماچون یه سری مشکلات داشتیدباعث شده دیدتون نسبت به ازدواج عوض بشه ولی اگرخوب فکرکنیدشایدهم تاحالابارهاوبارهافکرکرده ایدبه این نتیجه میرسیدکه نمیخواهیدزندگی شبیه زندگی پدرومادرتون داشته باشید زندگی میخواهیدکه سرشارازارامش وعشق باشه هیچ کس ازدوست داشتن ودوست داشته شدن بدش نمی اید شماهم مستثنی نیستید برای دوست داشتن بایدخودتون بخواهید وشروع به دوست داشتن کنید
    ادمهاخیلی کم وابسته همجنسهای خودشون میشوندولی خیلی زودوابسته جنس متفاوت میشوند چون به همدیگرنیازدارندوجودهردودر کنارهم باعث تکمیل شدنشون میشه
    ایه داریم که ماازجنس خودتان برای شمازوجهایی افریدیم تاکنارهم ارامش بگیرید
    ببینیدمن یه دخترهستم وهمیشه وهمه جامیگفتم نمیتونم پسری رودوست داشته باشم حتی اگرازدواج کنم بازدوستش نخواهم داشت یابه اونخواهم گفت دوستت دارم چون فکرمیکردم ادمهابه ناچاربایدیه روزی ازدواج کنندولی بعدازمطالعه وپرسوجودیدم عوض شده میبینم که همونطوری که من نیازدارم موردمهرومحبت قراربگیرم یکی تکیه گاهم باشه درهمه لحظات کنارم باشه فردی دیگری هم نیازداره من نیازهاش روتامین کنم تکیه گاهش باشم درهمه لحظات کنارش باشم پس خواستن توانستن است
    اولین قدم روبرای ازدواج برداریدفردی روانتخاب کنیدکه بامعیارهاتون مطابقت کنه ناخوداگاه علاقه وعشق هم بوجودخواهدامدولی اول بایدخودتون بخواهیدتاعلاقه بوجودبیادودائماباخودتکرار نکنیدمن علاقمندنمیشوم
    یه سوال؟اگرکسی رادوست نداشته باشیدازبرقراری رابطه لذت بیشتری خواهیدبرد؟یاکسی که دوستش دارید؟

15. 3 کاربر از پست مفید roseflower تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 26 مهر 92), فرهنگ 27 (جمعه 26 مهر 92), مصباح الهدی (جمعه 26 مهر 92)

صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)