به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 95
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 بهمن 95 [ 05:25]
    سطح
    42
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    321

تشکرشده 247 در 117 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دوست عزیزم اینقدر ساده نباش چه معلوم که اون خانم راست میگه بهتره بری ازمایش dnaبدید تا مطئن بید .واقعا بارداری بهمین سادگیه ؟اگه اینطوریه چرا من که 8 ماهه می خوام باردارشم نمیشهبا رعایت همه اصول .عزیزم بی گدار به اب نزن سنجیده عمل کن که اگر هر تصمیمی گرفتی جای شک و تردید برای خودت باقی نذاری.

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیزم اینقدر ساده نباش چه معلوم که اون خانم راست میگه بهتره بری ازمایش dnaبدید تا مطئن بید .واقعا بارداری بهمین سادگیه ؟اگه اینطوریه چرا من که 8 ماهه می خوام باردارشم نمیشهبا رعایت همه اصول .عزیزم بی گدار به اب نزن سنجیده عمل کن که اگر هر تصمیمی گرفتی جای شک و تردید برای خودت باقی نذاری.

2. 2 کاربر از پست مفید heaven65 تشکرکرده اند .

ملیسا (شنبه 20 مهر 92), بهار_68 (شنبه 20 مهر 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    شما و همسرتون چند سالتونه؟ خودتون بچه دارید؟

اون خانم چند سالشه؟
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

ملیسا (شنبه 20 مهر 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 08 آبان 92 [ 12:51]
    سطح
    4
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    41

تشکرشده 12 در 8 پست

Array
    خانم heaven65عزیز ممنونم ولی برگه آزمایششو آورد و نشون داد بعد شوهرم هم با حرفاش منو تو شک انداخت به دروغ گفت اون زنه خرابه ولی اینطور نبود من خودم بعد یه ماه اقدام باردار شدم شاید این زنه هم همینطوری باشه تازه شوهرم این رو هم دروغ گفت که یه بار رابطه ج داشته
    خانم شیدا عزیز من 26 سالمه و شوهرم 32 سالشه یه بچه 6 ساله دارم اون زنه رو نمیدونم چند ساله ولی به ظاهرش میخوره از 30 تا 33 باشه
    حالا که پیش خودم فکر میکنم حس میکنم شوهرم به خاطر وضع مالیم باهام ازدواج کرد

- - - Updated - - -

خانم heaven65عزیز ممنونم ولی برگه آزمایششو آورد و نشون داد بعد شوهرم هم با حرفاش منو تو شک انداخت به دروغ گفت اون زنه خرابه ولی اینطور نبود من خودم بعد یه ماه اقدام باردار شدم شاید این زنه هم همینطوری باشه تازه شوهرم این رو هم دروغ گفت که یه بار رابطه ج داشته
    خانم شیدا عزیز من 26 سالمه و شوهرم 32 سالشه یه بچه 6 ساله دارم اون زنه رو نمیدونم چند ساله ولی به ظاهرش میخوره از 30 تا 33 باشه
    حالا که پیش خودم فکر میکنم حس میکنم شوهرم به خاطر وضع مالیم باهام ازدواج کرد

- - - Updated - - -

این زنه میگه 3 ماهه که حاملست مگه آزمایش dnaرو همون هفته های اول بارداری انجام نمیدند؟تازه خون جنین رو چه طوری میخوان بگیرند؟من جایی خوندم آزمایش آمینوسنتز میگیرند اونم اوایل بارداری یعنی الان هم میشه؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 18:10]
    سطح
    16
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    216

تشکرشده 138 در 59 پست

Array
    خاک عالم تو سر من یادته گفتم یهو بزنه بچه دار بشه چی؟ زبونم لال شه ملیسا جان من احساس می کنم خانمه چرت و پرت می گه ها..الان هر بچه ای با کامپیوتر و فوتوشاپ بلده کار کنه برگه ازمایش که کاری نداره درست کردنش . ازمایش می ده یه منفی و مثبت می خواد بکنه دیگه... ببین این خانم یک کاره اومده پیش تو که من حاملم؟؟؟ همینش شک برانگیزه اگه حامله باشه به شوهرت می گه خوب...ببین شما خونه و ماشین و این چیزا رو احیانا به نام شوهرت نزدی که؟؟ من بازم می گم اخه بعد 3ماه تازه یادش افتاده حاملست؟؟؟ البته این احتمال هم هست گذاشته بگذره که شوهرت نتونه گیر بده که سقطش کن...الان حال بچه ت چطوره؟؟؟ خودت الان تصمیمی داری؟؟؟ ببین کسی از اعضای خانوادت می تونه بیاد پیشت بمونه یا تمایل نداری هنوز کسی بفهمه؟؟؟؟

- - - Updated - - -

خاک عالم تو سر من یادته گفتم یهو بزنه بچه دار بشه چی؟ زبونم لال شه ملیسا جان من احساس می کنم خانمه چرت و پرت می گه ها..الان هر بچه ای با کامپیوتر و فوتوشاپ بلده کار کنه برگه ازمایش که کاری نداره درست کردنش . ازمایش می ده یه منفی و مثبت می خواد بکنه دیگه... ببین این خانم یک کاره اومده پیش تو که من حاملم؟؟؟ همینش شک برانگیزه اگه حامله باشه به شوهرت می گه خوب...ببین شما خونه و ماشین و این چیزا رو احیانا به نام شوهرت نزدی که؟؟ من بازم می گم اخه بعد 3ماه تازه یادش افتاده حاملست؟؟؟ البته این احتمال هم هست گذاشته بگذره که شوهرت نتونه گیر بده که سقطش کن...الان حال بچه ت چطوره؟؟؟ خودت الان تصمیمی داری؟؟؟ ببین کسی از اعضای خانوادت می تونه بیاد پیشت بمونه یا تمایل نداری هنوز کسی بفهمه؟؟؟؟

- - - Updated - - -

اس ام اس میده چی می گه همسرت؟؟؟؟ ( نظر شخصی من که می دونم کارشناسا می گن غلطه: منم بودم فعلا جواب نمی دادم) خودت چه تصمیمی داری ؟؟؟؟

7. 2 کاربر از پست مفید unknown girl تشکرکرده اند .

ملیسا (شنبه 20 مهر 92), بهار_68 (شنبه 20 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    به عنوان یک پسر حالم از ازدواج موقت بهم میخوره
    ایشالا مشکلتون حل بشه .

9. 3 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

unknown girl (یکشنبه 21 مهر 92), ملیسا (شنبه 20 مهر 92), شمیم الزهرا (دوشنبه 31 فروردین 94)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    41

تشکرشده 12 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط unknown girl نمایش پست ها
    ببین شما خونه و ماشین و این چیزا رو احیانا به نام شوهرت نزدی که؟؟ من بازم می گم اخه بعد 3ماه تازه یادش افتاده حاملست؟؟؟ البته این احتمال هم هست گذاشته بگذره که شوهرت نتونه گیر بده که سقطش کن...الان حال بچه ت چطوره؟؟؟ خودت الان تصمیمی داری؟؟؟ ببین کسی از اعضای خانوادت می تونه بیاد پیشت بمونه یا تمایل نداری هنوز کسی بفهمه؟؟؟؟

- - - Updated - - -

اس ام اس میده چی می گه همسرت؟؟؟؟ ( نظر شخصی من که می دونم کارشناسا می گن غلطه: منم بودم فعلا جواب نمی دادم) خودت چه تصمیمی داری ؟؟؟؟
    ماشین بنامش زدم مغازش هم به نامش زدم ولی خونم به نام منه.داداشم میدونه من الان خونه خودم هستم شوهرمو از خونه بیرون کردم.اس ام اس میده من خودم همه چیزو درست میکنم این یعنی چی؟یعنی اینکه از کرده خودش خبر داره.زنه واقعا بارداره حتی شکمشو به من نشون داد با اینکه 3 ماهه شکمش یه خورده مشخص بود تو باردار بودنش شکی ندارم حتی دیگه دارم به یقین میرسم که از شوهرم بارداره.زنه حاضره میگه باهم بریم آزمایش بارداری بدیم.من خودم سر دوراهی موندم که زندگی کنم یا طلاق بگیرم شوهرم که طلاق بده نیست نمیدونم چکار کنم؟دلم برای بچم میسوزه

- - - Updated - - -

چیکار کنم زنگ بزنم به شوهرم که بیاد خونه؟ آخه اون خونه باباش نمیره و شب تا صبح رو تو ماشین میخوابه چرا ازش متنفر نمیشم؟واسه چی انقدر دوسش دارم؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 آذر 93 [ 02:54]
    سطح
    34
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 147
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    143

تشکرشده 599 در 247 پست

Array
    یاسمینا جان اون زن میخواد به این بهونه تو میدون خالی کنی که جا براش باز شه به شوهرت بگو باشه من بهت اطمینان دارم خودت درستش کن
    اون زنم احتمالا یا دروغ گفته یا میخواد به این وسیله اخاذی کنه

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    41

تشکرشده 12 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار_68 نمایش پست ها
    یاسمینا جان اون زن میخواد به این بهونه تو میدون خالی کنی که جا براش باز شه به شوهرت بگو باشه من بهت اطمینان دارم خودت درستش کن
    اون زنم احتمالا یا دروغ گفته یا میخواد به این وسیله اخاذی کنه
    من ملیسا هستم یاسمینا کیه بهار جان؟
    بهار ولی شکمشو به من نشون داد حتی حاضره همرام بیاد آزمایشگاه. شوهرم هم بهم دروغ گفت که زنه خرابه ولی اینطور نبود. الان شوهرم بیرونه من بیرونش کردم به نظرت براش زنگ بزنم بگم بیاد خونه دارم براش دیوونه میشم نمیدونم چرا ازش متنفر نمیشم/چکار کنم بگم بیاد؟/

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 12 بهمن 92 [ 11:56]
    سطح
    42
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    182

تشکرشده 174 در 86 پست

Array
    سلامفكر كنم تا حدي دركت ميكنم.منم حدود شش ماه پيش متوجه رابطه نامتعارف شوهرم با يه خانومي كه توي يه شركت ديگه بود ولي ارتباط كاري زيادي داشتن شدم.شوهرم با اون خانوم رفته بودن بيرون و براي اون خانوم كفش خريده بود.وقتي من فهميدم اولش كلازد زير همه چيز گفت نه من نبودم.بعدش كه بهش ثابت كردم گفت به خاطر اينكه توي چند تا كار بهم خيلي كمك كرده خواستم جبران كنم.بهش گفتم خب بهش پول ميدادي.سرتو درد نيارم آسمون ريسمون بهم بافت.منم تا پاي طلاق رفتم وكيلم گرفتم خونوادهها واسطه شدن و با گريه و زاري التماسم كرد قسم خورد كه هيچ ارتباطي غير از كار باهاش نداشته.برگشتم به زندگي.گفتم حداقل ببينمش گفت نه اينطوري كه نبينيش بهتره.از اون موقع تاحالا خيلييييييييي سعي كردم قضيه را فراموش كنم حتي با كمك مشاور.هنوزم ته دلم از خودم متنفرم.چون منم همون موقع هم هنوز دوسش داشتم.ديگه زندگيم خيلي بيرنگ شده.آخه شوهرم بلاهاي زيادي سرم آورده منو از بچه محروم كرد.حالام كه خيانت كرد.توي ناخودآگاهم به خودم ميگم نه خيانتي نبوده دوست دارم خودمو گول بزنم.ولي از اينكه من خودمو به حماقت بزنم و بهم خيانت بشه ميترسم.چرا مردا قدر زندگيشونو نميدونن؟چرا به خاطر يه لذت همه چيزو خراب ميكنن؟چون فكر ميكنن حقشونه كه چندتا زن داشته باشن يكي براي خونه داري و در و همسايه چند تايي هم براي هوا و هوس و تفريحشون.

- - - Updated - - -

سلامفكر كنم تا حدي دركت ميكنم.منم حدود شش ماه پيش متوجه رابطه نامتعارف شوهرم با يه خانومي كه توي يه شركت ديگه بود ولي ارتباط كاري زيادي داشتن شدم.شوهرم با اون خانوم رفته بودن بيرون و براي اون خانوم كفش خريده بود.وقتي من فهميدم اولش كلازد زير همه چيز گفت نه من نبودم.بعدش كه بهش ثابت كردم گفت به خاطر اينكه توي چند تا كار بهم خيلي كمك كرده خواستم جبران كنم.بهش گفتم خب بهش پول ميدادي.سرتو درد نيارم آسمون ريسمون بهم بافت.منم تا پاي طلاق رفتم وكيلم گرفتم خونوادهها واسطه شدن و با گريه و زاري التماسم كرد قسم خورد كه هيچ ارتباطي غير از كار باهاش نداشته.برگشتم به زندگي.گفتم حداقل ببينمش گفت نه اينطوري كه نبينيش بهتره.از اون موقع تاحالا خيلييييييييي سعي كردم قضيه را فراموش كنم حتي با كمك مشاور.هنوزم ته دلم از خودم متنفرم.چون منم همون موقع هم هنوز دوسش داشتم.ديگه زندگيم خيلي بيرنگ شده.آخه شوهرم بلاهاي زيادي سرم آورده منو از بچه محروم كرد.حالام كه خيانت كرد.توي ناخودآگاهم به خودم ميگم نه خيانتي نبوده دوست دارم خودمو گول بزنم.ولي از اينكه من خودمو به حماقت بزنم و بهم خيانت بشه ميترسم.چرا مردا قدر زندگيشونو نميدونن؟چرا به خاطر يه لذت همه چيزو خراب ميكنن؟چون فكر ميكنن حقشونه كه چندتا زن داشته باشن يكي براي خونه داري و در و همسايه چند تايي هم براي هوا و هوس و تفريحشون.

14. کاربر روبرو از پست مفید khoshkhabar تشکرکرده است .

ملیسا (یکشنبه 21 مهر 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    41

تشکرشده 12 در 8 پست

Array
    دلم طاقت نگرفت و همون دیشب به شوهرم زنگ زدم گفتم بیاد خونه آخه کدوم زن با این خیانتیکه شوهرش بهش کرد هنوز دیوانه وار دوسش داره؟؟؟؟من از اینکه زنه حامله هست نگران نیستم میترسم شوهر منو از چنگش در بیاره من عاشق شوهرم هستم.شوهرم میگه زنه به دروغ گفت قرص ضد بارداری میخوردهه.دلم برای شوهرم میسوزه خیلی خیل زود گول میخوره به خاطر خشکلیش خیلی از دخترها جذبش میشند.صبح با زنه باهم رفتیم آزمایشگاه چون بارداری، اورزانس حساب میشه جوابو سریع میدن متاسفانه مثبت بودشوهرمو دوباره تهدید کردم طلاق مثل بچه ها زد زیر گریه افتاد به پام به غلط کردم افتاد.بهش گفتم تو بخاطر پولم با من ازدواج کردی قسم میخوره میگه هر چی به من دادی رو پس بگیر فقط منو ترک نکن.اگه مردی واقعا انقدر زنشو دوست داره بازم بهش خیانت میکنه؟؟؟به زنه گفتم تو چی میخوای میگه من عاشق سامانم میخوام سایش بالا سر من و بچم باشه.حالا من تصمیم دارم پیش سامان بمونم بخاطر یچم بخاطر آبروم بخاطر عشقم به سامان.بیخود نیست زنه عاشق سامان شده چون سامان من دوست داشتنیه من دیگه میرم هر کی هم این پست رو میخونه نمیخواد کمک کنه چون تصمیم گرفتم بمونم

- - - Updated - - -

دلم طاقت نگرفت و همون دیشب به شوهرم زنگ زدم گفتم بیاد خونه آخه کدوم زن با این خیانتیکه شوهرش بهش کرد هنوز دیوانه وار دوسش داره؟؟؟؟من از اینکه زنه حامله هست نگران نیستم میترسم شوهر منو از چنگش در بیاره من عاشق شوهرم هستم.شوهرم میگه زنه به دروغ گفت قرص ضد بارداری میخوردهه.دلم برای شوهرم میسوزه خیلی خیل زود گول میخوره به خاطر خشکلیش خیلی از دخترها جذبش میشند.صبح با زنه باهم رفتیم آزمایشگاه چون بارداری، اورزانس حساب میشه جوابو سریع میدن متاسفانه مثبت بودشوهرمو دوباره تهدید کردم طلاق مثل بچه ها زد زیر گریه افتاد به پام به غلط کردم افتاد.بهش گفتم تو بخاطر پولم با من ازدواج کردی قسم میخوره میگه هر چی به من دادی رو پس بگیر فقط منو ترک نکن.اگه مردی واقعا انقدر زنشو دوست داره بازم بهش خیانت میکنه؟؟؟به زنه گفتم تو چی میخوای میگه من عاشق سامانم میخوام سایش بالا سر من و بچم باشه.حالا من تصمیم دارم پیش سامان بمونم بخاطر یچم بخاطر آبروم بخاطر عشقم به سامان.بیخود نیست زنه عاشق سامان شده چون سامان من دوست داشتنیه من دیگه میرم هر کی هم این پست رو میخونه نمیخواد کمک کنه چون تصمیم گرفتم بمونم

صفحه 5 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)