سلام دوست عزیزم اینقدر ساده نباش چه معلوم که اون خانم راست میگه بهتره بری ازمایش dnaبدید تا مطئن بید .واقعا بارداری بهمین سادگیه ؟اگه اینطوریه چرا من که 8 ماهه می خوام باردارشم نمیشهبا رعایت همه اصول .عزیزم بی گدار به اب نزن سنجیده عمل کن که اگر هر تصمیمی گرفتی جای شک و تردید برای خودت باقی نذاری.
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیزم اینقدر ساده نباش چه معلوم که اون خانم راست میگه بهتره بری ازمایش dnaبدید تا مطئن بید .واقعا بارداری بهمین سادگیه ؟اگه اینطوریه چرا من که 8 ماهه می خوام باردارشم نمیشهبا رعایت همه اصول .عزیزم بی گدار به اب نزن سنجیده عمل کن که اگر هر تصمیمی گرفتی جای شک و تردید برای خودت باقی نذاری.

اگه اینطوریه چرا من که 8 ماهه می خوام باردارشم نمیشهبا رعایت همه اصول .عزیزم بی گدار به اب نزن سنجیده عمل کن که اگر هر تصمیمی گرفتی جای شک و تردید برای خودت باقی نذاری.

ملیسا جان من احساس می کنم خانمه چرت و پرت می گه ها..الان هر بچه ای با کامپیوتر و فوتوشاپ بلده کار کنه برگه ازمایش که کاری نداره درست کردنش . ازمایش می ده یه منفی و مثبت می خواد بکنه دیگه... ببین این خانم یک کاره اومده پیش تو که من حاملم؟؟؟ همینش شک برانگیزه اگه حامله باشه به شوهرت می گه خوب...ببین شما خونه و ماشین و این چیزا رو احیانا به نام شوهرت نزدی که؟؟ من بازم می گم اخه بعد 3ماه تازه یادش افتاده حاملست؟؟؟ البته این احتمال هم هست گذاشته بگذره که شوهرت نتونه گیر بده که سقطش کن...الان حال بچه ت چطوره؟؟؟ خودت الان تصمیمی داری؟؟؟ ببین کسی از اعضای خانوادت می تونه بیاد پیشت بمونه یا تمایل نداری هنوز کسی بفهمه؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)