من درک میکنم..
منم صبح زود ساعت 5 میرم دانشگاه هوا تاریکه خیلی میترسم مامانم بدتر از من همش میگه مواظب باشیا تلفن میزنه تند تند ، اگه با ماشین برم راحت ترم گواهی نامه دارم اما نشستم پشت ماشین میترسم باید داداشم کمکم کنه دوباره دستم راه بیفته شما هم همینکارو کن ، بهتره از مسیری بری که خانوم ها اونجا زیادن..
اگه مثل من دانشگاه یا جای دوری قراره بری بهتره رانندگی یاد بگیری خودت بری که امنیتش بیشتر باشه ..
اگه از وسایل عمومی استفاده میکنی تو اتوبوس ، تو مترو برو واگن خانم ها ، تو تاکسی و .. هم همینطور - اگه تو شهر بزرگ اینو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد..
در ضمن ، به نظر من تو کیفت وسیله ای ( چاقو ، اسپری ) برا محض احتیاط داشته باش خودم که ندارم اما خیلی ها دارن ..
یه چیز دیگه بگم: سعی کن زیاد رو این موضوع تمرکز نکنی هر چی منفی فکر کنی همونا جذبت میشن
ببخشید خانوم یعنی بین ساعت 2 تا 4 صبح امنیت کامل برقراره؟ ( خخخخ شوخی )ساعاتی که دختر و زن مردم بیشتر مورد حمله قرار میگیره بین 4 تا 8 صبح و 12 تا 15 ظهر و 21 تا 2 صبح
- - - Updated - - -
ببخشید معمولا دزد ها و یا مزاحمین مرد هستن فکر نمیکنم خانومی سیاه پوش نصف شبا تو خیابونا جولان بده بخواد به خانوم دیگه حمله کنه یا تجاوز کنه یا اذیتش کنه ...مشکل شما ترس از دزد هستش نه پسر

علاقه مندی ها (Bookmarks)