ببین زهرا جون عزیزم بعضی مسایل توی زندگی همه آدمها هست و کاملاً طبیعی هستن هیچ کس به خاطرشون شرمنده، ناراحت، یا در رنج و عذاب نیست هیچ کس هم نمیاد در موردشون حرف بزنه چون کاملاً طبیعی هستن. مثلاً غذا خوردن، مثلاً دستشویی رفتن، مثلاً رابطه جنسی و ... اینا همشون طبیعی طبیعی طبیعی هستن توی زندگی آدما. عزیزم تو خواهر بزرگتر یا دوستی که اونم متأهل باشه نداری؟ کسی که یه کم در مورد این رابطه خاص باهاش بشینی حرف بزنی همین که بشنوی از دیگران هم می تونه کلی بهت کمک کنه واسه عادی شدن این مسئله توی زندگیت. یک چیز کاملاً طبیعی هست واسه هر انسان بالغی اینکه تو 15 ساله هستی یعنی اینکه این فعالیت برای سن تو کاملاً طبیعی و عادی هست پس فکر نکن اتفاق عجیب غریبی افتاده برات. فقط یه مسئله ای اینجا هست که تو به همسرت به دید دیو دو سر داری نگاه می کنی. اینم طبیعی هست که محبت مرد به زنش ختم بشه به تخت چون خیلی از مردا این شیوه ابراز محبتشون هست به زنشون با این کار داره به همسرش می گه من تو رو دوستت دارم به روش مردونه خودش! و یک مسئله دیگه اینکه تا وقتی احساس علاقه خودت را به همسرت عمداً کور کنی به عنوان یک زن ذهنت پذیرای لدت بردن از رابطه با ایشون نیست. باید یه کوچولو به خودت کمک کنی ببین چقدر خوشحال شدی بهت توجه کرد. معلومه تو هم دوستش داری. ببین حتی به خواهرش حسادت می کنی، این یعنی برات مهمه، تازه من فکر کنم دوستات به تو حسودیشونم بشه! می گی نه؟ یه بار جلوی اونا دست شوهرتو بگیر و شاد و شنگول باش ببین چی میشه! من حتی فکر کنم اگر اینقدر عصبانی نباشی شاید این آقا نیما یه ویژگی های خوبی هم داشته باشه که بشه عاشقش شد حتی! باور کن دختر خوب تو که دیدی زندگی مامان و بابات قشنگ نبود، تو که نمی خوای مثل اونا زندگی کنی؟ می خوای؟
- - - Updated - - -
اگر بتونی با خود آقا نیما برین پیش مشاور اون مشاور با هر دوتای شما صحبت می کنه و برای شوهرت توضیح میده بعضی مسایل را. خودتم کم کم باید یاد بگیری حرفتو به خود آقا نیما بگی نه با قهر و فرار، اون شوهرته کمکش اونم یاد بگیره چطور باید با تو رفتار کنه. اونم ادم پخته ای محسوب نمی شه کسی هم راهنماییش نمی کنه باید خودت با مهربونی اروم آروم بهش یاد بدی. یک کم حوصله می خواد ولی وقتی بشناسدت و بدونه چی را دوست داری چی را دوست نداری خودشو با تو هماهنگ می کنه. مسئله اینجاست تو کلاً معتقدی سر تاپاش بنده خدا بدی هست در صورتی که اینطوری نیست. آدم باید منصف باشه ما همگی هم یه سری ویژگی های بد آزار دهنده داریم یه سری ویژگی های خوب و دوست داشتنی هم داریم. آقا نیما هم اینطوری هست تو نمی تونی بگی از تمام شخصیت و وجود این ادم بدت میاد! یا از همه ویژگی های این آدم صد در صد خوشت میاد جفتش اشتباهه. آدم می تونه ویزگی های خوب یه آدم را دوست داشته باشه ولی همزمان ویزگی های بدشو نپسنده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)