شما نشناخته بودیش .
نماز و روزه یک فرد زمانی نماز و روزه مقبول هست که از فحشا و منکر او را باز دارد و الا فریبی بیش نیست . شما حرکات ظاهری او در این عبادات را دیدی و اعتماد مطلق کردی ، چرا در اصرار به رابطه جنسی متوجه تناقض بین رفتار و ادعای او نشدی ؟ آیا نمی دانستی که این رابطه با نامحرم حرام هست و گناه ؟ بعیده که ندانی و ..... و وقتی دانستی چرا به اصرارهای او شک نکردی و همین را منبع شناخت قرار ندادی و به این نتیجه نرسیدی که این فرد به تعهدات مورد ادعایش وفادار نیست و خلاف آنرا عمل می کند پس مردود است !
می دانم چه بر شما و دخترانی مثل شما گذشته ..... او به شما می گفت بخاطر عشق زیادی که دارد نمی تواند تحمل کند و صبر کند تا ازدواج .... میگفت ما که آخرش مال هم هستیم چه فرقی می کند ..... لابد می گفت تو همسر من هستی ، همسر عقد نکرده ...... شاید می گفته نسبت به تو کشش دارم و دست خودم نیست ، تو برایم خیلی جذابیت داری و ...... و فقط این رابطه را با تو می خواهم نه هیچ احد دیگری و ....
خرید حلقه ... اطلاع به خانواده جز برای جلب اعتماد شما تا بتواند کام خود را بگیرد نبوده .... و همین نشون میده شما خیلی مقاوم بوده ای و از ابتدا نشان داده ای که اهل روابط اینچنینی نیستی و اتفاقاً او هم میخواسته به خودش ثابت کند که آنقدر قوی هست که چون تو دختری را به زانو در آورد و هر لطایف الحیلی کارساز نبوده و از راه خریدحلقه و اطلاع به خانواده اش وارد شده ... چرا نخواستی خواستگاری رسمی کند ؟ اگر خواسته ای ، آیا بهانه نمی آورد ؟ بهانه آماده نبودن شرایط و .... و ... و .....؟
اینها شگرد این پسران هست و هرچه دختری مقاوم باشد برای پذیرفتن رابطه جنسی ، حریص تر و مصمم تر می شوند تا او را به زانو در آورند چون لذت بیشتری برده و احساس قدرت می کنند و ..... همینکه از دختر مورد نظر کام گرفتند دیگر ارزشی برایشان ندارد و تا وقتی امکان سوء استفاده باشه آن هم بی دردسر و بدون بند خواستگاری و ازدواج ، ادامه می دهند و اگر هرکدام از دردسرهای اشاره شده پیش بیاد به بهانه های واهی دختری که خود را عاشق پاکباخته اش معرفی می کردند رها می کنند .... اگر دختر التماس کرده و به دست و پا بیافتد بعد از مدتی قبول می کنند به بازگشت اما می خواهند که قید ازدواج زده بشه و دوست باشند با رابطه جنسی و اگر دختر نپذیرد او را جدی تر رها می کنند ....
خودت را بیش از این سرزنش نکن و درس بگیر و دیگر هرگز وارد این روابط نشو حتی به بهانه اشنایی برای ازدواج .... و هیچ کس را مطلق نبین .

علاقه مندی ها (Bookmarks)