ahmad3930همه دخترهاکه مثل هم نیستند ادمهاباهم فرق دارندمن خودم اگرشخصی رودوست داشته باشم وباهاش قهرکنم فوقش یه بارردتماس میدم ولی اگرببینم بازم زنگ زدجواب میدهم چون هرچی باشه طرف مقابل غرورداره ونبایدغرورش له بشه
موردی که هست خودم یکطرفه برای حفظ رابطه تلاش نمیکنم اگریک بارزنگ زدیکبارزنگ میزنم اگرتک زدزنگ میزنم شایدشارژنداردولی چندبارنه
به نظرمن اگرایشون خواهان شمابودندبه مادرتون جواب ردنمیدادند چون مادرتون تماس گرفته بودندومیدانستندکه قصدشماواقعاازدواج هست

نمی دونم تصمیم داری جدا بشی یا نه... اما یه فکر درست و حسابی باید واسه خودت بکنی... ببین اپال من به یه چیزی رسیدم درسته که از هر دست بدی از همون دست پس می گیری و دنیا دار مکافات هست و به هر کی بدی کنی بد می بینی اما من یه زمانی تقریبا تو شرایط تو بودم و همش ناله نفرین می کردم که طرف یکی پیدا بشه باهاش کاری بکنه که به خوبی من پی ببره اما یه روز نشستم فکر کردم که من که انقدر ناله نفرین می کنم مگه اون چی کار کرده؟؟؟؟!!!! قبلا منو می خواسته حالا دیگه نمی خواد حالا یا منم مقصر بودم یا نه اما الان دیگه منو نمی خواد این گناه انقد جرمش بزرگ نیست که من نفرین کنم زندگیش نابود شه... بعد که خوب فکر کردم خوب منم به عنوان یه دختر دست رد به سینه خیلیا زدم ( هر دختری همینه یه سری خواستگار و خاطرخواه! داره نمی خوام بگم من الم و بلم) حتما اون وسط مسطا دلی شکستم غروری خرد کردم و قطعا اون زمان برای خودم این حق و قائل بودم که خوب نمی خوامش تفاهم نداریم زور که نیست! (البته هیچ وقت مثلا 3 ماه با کسی بازی نکردم بعد چند جلسه می گفتم نه) یا مگه خدا انقد بیکاره که بشینه دونه دونه به درد و دل سیل عظیم شکست خوردگان عشقی! گوش بده و دونه دونه بزنه محبوبان ظالم دنیا رو سوسک کنه! که اگه اینجوری بود 90 درصد مردم دنیا سوسک بودن
بعد اون روز ریلکس تر شدم اگه همه خوش و خرم کنار همسرشون بودن من می گفتم حتما صلاح من این بوده یا من خودم انقد کاملم نیمه گم شده می خوام چی کار

علاقه مندی ها (Bookmarks)