آسمانی جان عزیز دلم چرا اینقدر خودت رو با این افکار اذیت میکنی ، کسی که از بیرون به مشکل شما نگاه میکنه موضوع رو اینقدر حاد نمیبینه که شما میبینی . درسته تصمیم گیری برای ازدواج خیلی سخته و خیلی باید دقت کرد ولی احساس میکنم شما بیش از حد داری خودت رو تحت فشار قرار میدی .
من خودم هم عقایدم مثل شماست اینکه طرف مقابلم آدم درستکاری باشه و حق الناس رو رعایت بکنه و مثل شما به این عقیده دارم که کسی که خودش بسیاری از موارد رو رعایت میکنه لزومی نداره یه نفر دیگه هی بهش تذکر بده و محدودش بکنه.
عزیزم شما الان بین خصوصیات خوب و این خصوصیات منفی که از اقای خواستگار میبینید کدومشون پررنگتره؟ بنظر خودت اینکه بعضی از آزادیهای فردی ازت گرفته بشه و محدود بشی مخصوصا تو این زمونه که خیلی از خانما دارن پا به پای مردا پیش میرن و نمی ذارن هیچ فرقی بین یه زن و مرد باشه ، چقدر برات اهمیت داره ؟ میتونی به راحتی و از صمیم دل باهاش کنار بیایی یا نه از روی اجبار برای اینکه از دستش ندی باهاش کنار میایی؟
شاید من هم اگه جای شما باشم و خواستگارم کلی مزایای خوب داشته باشه ولی بخواد منو محدود بکنه حتما دچار تردید میشم و اگه قبول کنم از روی اجبار قبول میکنم نه از ته دل .
ولی من از روی حرفای شما احساس میکنم این آقا کمی بیش از اندازه بدبین هستن که رفتن آمار تک تک همکلاسیهای شمارو درآوردن. اگه شما فردا روزی یه خطایی کردین یا نه اصلا خطا نکردین ولی در نظر این آقا خطا بود برخوردش با شما چطور خواهد بود؟ چه عکس العملی از خودش بروز میده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)