به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Hybrid View

Banned
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 آبان 92 [ 09:48]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 194 در 88 پست

Array
    جناب سبحان اولا کتابی که معرفی کردید نوشته مطهری نیست و نوشته غلام علی حداد عادل هست

شما همه رو پیغمبر و مرتاض فرض میکتید که انگار هیچ روح و روانی ندارند که افسرده بشن یا ناراحت بشن

اصلا نمیتونید تصور کنید در خیابانی راه برید که همه و همه به شما نگاه کنن و با انگشت به هم نشون بدن و حس نفرت و دشمنی در چهرشون موج بزنه
    یه لحظه فقط این صحنه رو برا خودتون تصور کنین شاید فهمید مشکل این خانوم چی میتونه باشه

حالا بدتر از اون کسی که امر به این کار میکنه به شما بگه توی خونه برای من مثل همون افرادی باش که بیرون هستن و فاحشه و هرزه و عیاش بهشون میگه
    این تظاد هر کسی رو ممکنه دچار مشکل کنه

2. کاربر روبرو از پست مفید Estaf تشکرکرده است .

violet (پنجشنبه 07 شهریور 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    خدمت جناب استف باید بگم که برخلاف اخلاق ما ایرانی ها ( واقعا باعث تاسف است ) در کشورهای دیگر به خصوص اروپایی ها ، نگاه کردن به دیگران و خیره شدن و با انگشت نشان دادن کسی ، هر کسی که می خواهد باشد مسلمان ، بودایی یا بت پرست ، بسیار بسیار کار زشت و ناپسندی تلقی می شود. من خودم بستگانم در خارج کشور زندگی می کنند و نیز مطالعاتی در این رابطه داشته ام.
    برخلاف تصور شما آزادی های فردی بسیار در این کشورها اهمیت دارد و مردم به آن احترام می گذارند. در ضمن رعایت دستورات دینی ربطی به ریاضت ندارد. ربطی به عقیده دارد. کما اینکه بسیاری از زنان غیر مسلمان ، مسلمان شده اند و در این کشورها زندگی می کنند و حجاب هم دارند و حاضر هم نیستند به گذشته برگردند.

اما آقای کوکونات باید یک نکته ای را به شما متذکر شوم. ببینید متاسفانه تاپیک هایی که با عنوان ( حجاب ) یا حتی پوشش باز می شود تبدیل می شود به تریبونی برای مخالفت با حجاب به هر دلیلی و کسانی هم می آیند و دفاع می کنند. پس این نکته را مدنظر داشته باشید .

اما من می خواهم به اصل موضوع تاپیک شما بپردازم . ببینید چند نکته هست که شما باید با توجه به آنها خودتان تصمیم بگیرید.

1- مهاجرت یک استرس بزرگ به انسان وارد می کند و بزرگترین استرس های زندگی است. پیشنهاد من به شما این است که کمی در این باره مطالعه کنید. این طور که من فهمیدم خانم شما هیچ نتوانسته در کشور محل

- - - Updated - - -

زندگی تان هیچ گونه ارتباط یا پایگاه اجتماعی داشته باشد. به علاوه از خانواده خود هم دور شده است و ارتباط های قبلی اش گسسته شده است. بنابراین ایشان به دلیل مهاجرت در یک خلاء اسیر شده است. برای همین دایما در اینترنت است. این هم برای مدتی کوتاه اثر دارد و مانع ادامه افسرده حالی ایشان نیست. پس شما باید برای ایشان پایگاه اجتماعی و ارتباط فراهم کنید. وگرنه زندگی شما با مشکلات بسیار جدی مواجه می شود. اتفاقا در کشورهای دیگر زمینه ارتباطات غیر فامیلی بسیار فراهم است.

- - - Updated - - -

2- نکته بسیار مهم این است که خانم شما چند ماه بیشتر از زایمانش نمی گذرد . همان طور که می دانید بعد از زایمان خانم ها مشکلات روحی و افسردگی پیدا می کنند که تا ماه ها ممکن است ادامه داشته باشد. پس توصیه من به شما مراجعه به پزشک یا روانشناس برای بررسی حالت های پس از زایمان است. به شما هم راهکارهایی داده می شود که با استفاده از آن به همسرتان کمک کنید.

3- شما باید بدانید که رفتار زن و شوهر از هم متاثر می شود. خود شما نسبت به گذشته تغییراتی در عقاید مذهبی خود داشته اید تا حدی که دیگر نمی خواهید در این مورد هیچ حرفی بشنوید. پس خانم شما هم دقیقا این موضوع را می فهمد و از شما تاثیر می پذیرد.

- - - Updated - - -

ببینید حجاب یک امر مذهبی است و مذهب ما قواعدی دارد که همه می دانند. از جمله اینکه دستورات مذهبی مانند حجاب ، نماز و روزه باید به خاطر خداوند انجام شود. حالا شما آمده اید و می گویید : من خانواده مذهبی دارم و آبرومند هستم پس زنم باید با حجاب باشد.
    یعنی درست برعکس عمل می کنید. می گویید به خاطر خانواده ام و حرف مردم زنم باید حجاب داشته باشد. خواسته من و خانواده ام و حرف های مردم مهم است نه رضایت خداوند و نه عاقبت زندگی مان.

- - - Updated - - -

خوب نمی توانید انتظار داشته باشید که همسر شما این دلایل را قبول کند. حق هم دارد. چون حجاب به خاطر حرف مردم و رضایت شوهر و خانواده او نیست. وگرنه به دختران و زنان بیوه و زنان مطلقه حجاب واجب نمی شد و امر می شد فقط زنان شوهر دار حجاب داشته باشند.
    پس شما راه را از اول اشتباه آمده اید.

4. 7 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

**سهیل ** (پنجشنبه 07 شهریور 92), asemani (پنجشنبه 07 شهریور 92), majid_k (پنجشنبه 07 شهریور 92), mohammad6599 (جمعه 08 شهریور 92), saraamini (جمعه 08 شهریور 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 07 شهریور 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 07 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Estaf نمایش پست ها
    جناب سبحان اولا کتابی که معرفی کردید نوشته مطهری نیست و نوشته غلام علی حداد عادل هست
    بله حق با شماست من اشتباه کردم کتاب مسئله حجاب نوشته شهید مطهری هست ، البته گفتن این نکته هم خالی از لطف نیست که دکتر حداد در کتابشون بسیار از صحبت ها و نظرات شهید مطهری استفاده کردن . ممنون از توجه شما

شما همه رو پیغمبر و مرتاض فرض میکتید که انگار هیچ روح و روانی ندارند که افسرده بشن یا ناراحت بشن
    میشه بفرمایید از کدوم قسمت حرفای من به این نتیجه رسیدید ؟!! خیلی واسم جالبه چون من اصلا همچین عقیده ای ندارم !

اصلا نمیتونید تصور کنید در خیابانی راه برید که همه و همه به شما نگاه کنن و با انگشت به هم نشون بدن و حس نفرت و دشمنی در چهرشون موج بزنه
    یه لحظه فقط این صحنه رو برا خودتون تصور کنین شاید فهمید مشکل این خانوم چی میتونه باشه
    شما واقعا میتونید این حالت رو به این واضحی که بیان کردید تصور کنید ؟ یا از نزدیک این وضعیت برای شما پیش اومده ؟
    آنچنان با احساس این قسمت رو گفتید که آدم قشنگ میتونه تو ذهنش این صحنه ها رو تصور کنه ! من نمیدونم شما تا به حال به خارج از کشور سفر داشتید یا نه اما دوست من ، من 2 تا سفره کوچولو داشتم و اصلا این مسائلی که در بالا شما عنوان کردید وجود نداره ! نوپو هم به این مسئله اشاره کرد .

حالا بدتر از اون کسی که امر به این کار میکنه به شما بگه توی خونه برای من مثل همون افرادی باش که بیرون هستن و فاحشه و هرزه و عیاش بهشون میگه
    این تظاد هر کسی رو ممکنه دچار مشکل کنه
    جناب estaf من نمیدونم شما چه کینه و دشمنی با اسلام دارید که در هر بحثی که پیش میاد فقط دنبال تخریب دین هستید ، دوست من در دین هیچ اجباری نیست اگر دیده باشید من در حرفای قبلیم گفتم مخالف حجاب اجباری در ایران هستم و با این حرفم دیگه کاملا معلومه که از اجبار در دین متنفرم .
    بگذریم .
    شما اگر دقت کنید خواهید فهمید که آقای coconut اصلا همسرشون رو مجبور به حجاب داشتن نکرده ! ایشون قبل از ازدواج حتی از همسرشون سوال کردن در این مورد که همسرشون گفتن دوست دارم حجاب داشته باشم .
    مسئله اینجاست که الان خوده همسره ایشون این موضوع مطرح کرده که اگر آقای coconut اجازه بده حجاب نداشته باشه و ایشون هم اومده اینجا سوال کرده که چه کنم و اصلا صحبتی از اجبار نیست !!
    و اگر نظر من رو کامل بخونید من به هیچ عنوان در مورد حجاب داشتن یا نداشتن همسر ایشون نظری ندادم و موافق آزادیه عقاید هستم ، آن چه که من گفتم در جوابه دوستانی بود که گفته بودن علت بی میلی جنسی حجاب داشتنه !!

بعلاوه من نفهمیدم شما از کجا متوجه شدید که آقای coconut به همسرشون گفتن باید تو خونه هرزه و عیاش و فاحشه باشه ؟!!!

ایشون در تایپیک دیگرشون این موضوع رو مطرح کردن که همسرشون به خودش نمیرسه ، دیر به دیر میره حمام و در روابط زناشویی سرد و بی میله .
    و دنبال چاره و راه حل بودن ، حالا من نمیدونم این که ایشون دوست داره همسرش بوی خوش بده ، تمیز باشه یا گرم مزاج تر باشه چه ربطی به عیاشی و هرزه گی داره !!!!!!!

و اصولا این که یک نفر حجاب داشته باشه یا نداشته باشه ربطش به سرد بودن و حموم نرفتن و تمیز نبودن چیه ؟!!

اگر حجاب داشتن رو نشانی از دین به حساب بیاریم که اتفاقا دین اسلام به صراحت گفته نظافت نشانه ی ایمان است و بارها شاهد احادیثی هستیم که در این زمینه هست و حتی گفته شده زن و شوهر باید در خلوت برای هم بی حیا ترین و در جمع با حیاترین باشند .

به هر حال اون چه که مشخصه و من هم یک بار گفتم تا ما حرف های همسر ایشون رو نشنویم هر گونه نظر دادن و قضاوت بیهوده هست ، فقط طبق همین اطلاعات یک طرفه و ناقص این مشخصه که همسر ایشون افسرده هست مشکلات فکری و شاید شاید خود کم بینی و بی انگیزه گی داره که میتونه آثار زندگی در غربت و زایمان در تنهایی باشه و حداقل هیچ ارتباطی به دین و حجاب نداره باید آقای coconut با همسرشون به روانشناس مراجعه کنن .
    ویرایش توسط sobhan13 : پنجشنبه 07 شهریور 92 در ساعت 18:29

6. 5 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

**سهیل ** (پنجشنبه 07 شهریور 92), ammin (پنجشنبه 07 شهریور 92), mohammad6599 (جمعه 08 شهریور 92), saraamini (جمعه 08 شهریور 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 07 شهریور 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)