سلام بهار_68
اشاره کردی که قبلاً با نام کاربری دیگه ای عضو بوده ای و مسائلت را گفته ای ، تقاضا می کنم که آن نام کاربری رادقیق برایم بنویسی که هم تاپیکهای قبلی ات را مروری کنم ، هم اینکه پیگیری کنم که با همان نام کاربری ادامه دهی .
اطلاعات بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم راهنمایی درست داشته باشیم . با این اطلاعات نوعی تعارض برای ما به وجود می آید ، چون عنوان اینکه همه می گویند جدا شو اگر خطای تعمیم نارو نباشه یعنی حرف یکی دو نفر را به همه اطلاق نکرده باشی و واقعاً همه اطرافیان و دوست و آشناها به شمابگویند جدا شو نشانه اینکه که مسئله بیشتر از اینی هست که بیان کرده ای .
از طرفی بیاناتت اینجا به گونه ای است که انگار از ابتدا زندگیت مشکلی نداشته و همه چیز خوب بوده و از بارداری شما به بعد یا اقدام برای شاغل شدن ، یا دخالت مادر شوهر همه چیز به هم ریخته .... در یک کلام ما برای راهنمایی دادن کمی دچار ابهامات شده ایم ، لذا مایلم به سئوالات زیر به خوبی پاسخ دهی تابتوانیم کمکت کنیم :
1 - نحوه ازدواج شما چگونه بوده ؟ آیا با آشنایی قبلی و رابطه دوستی یا از طریق معرفی شخص ثالث و به صورت سنتی و .... ؟
2 - ویژگیهای مثبتی که به خاطر آن به همسرت بله گفتی برای ازدواج را برایمان لیست کن ؟
3 - ویژگیهای منفی ای همسرت که باعث اختلال در زندگی شده ؟
4 - انتظارات شما از همسرت و همسرت از شما را دقیق لیست کن .
5 - موضوع مراجعه همسرت به درب منزل پدری شما و اقدام به چاقو کشی دقیقاض چی بوده است ؟
6 - چرا شما به منزل پدری رفته و به خونه خودت باز نگشتی .... آیا همسرت اجبار کرد یا به اختیار خود رفتی ؟ آیا به عنوان قهر رفتی ؟ ماجرایی که به دنبالش منزل را ترک کردی چی بود ؟
بعاض این مقدار کافی هست .....
منتظر پاسخت هستم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)