سلام ؛
با دیدگاه گردآفرید و فرشید موافق هستم .
به نظر من در نکوهیده بودن فعل دروغ کسی شکی نداره ولی مسئله صرفا ً دروغ نیست بلکه ما در تمام صفات آزادگی با معضل و آفت ریا و دورویی دست به گریبانیم ! یه عده ای در پیله ی احمقانه ی خود و با شعارهای خودفریبانه و عوام فریبانه همواره درصدد دروغگویی هستند و دروغ آنقدر انواع متنوعی دارد که ریشه در تمام افعال ما دوانده است از این رو روایتی که فرشید از پیامبر اکرم (ص) نقل کرد بسیار قابل تامل است . نمیدونم چرا مردم ما توان پس زدن این سنت های پوچ خرافی و ضد دین و ضد آزادگی و انسانیت را ندارند و برای به دست آوردن یک آبرو با ابزار این سنت ها دست به هر فعل نکوهیده ای از قبیل دروغ می زنند !
من نمی فهمم چرا ما برای خودمان زندگی نمی کنیم ؟ تا وقتی تمام فکر و ذکر ما دیگران باشند اینکه دیگران درباره ی ما چه می اندیشند و زندگی ما تحت الشعاع نظرات دیگران باشد مسلما ً دروغ هم با ما خواهد بود . خیلی از ما نه تنها به دیگران دروغ می گوییم بلکه به خود و حتی خدای خود هم دروغ می گوییم !!! با توجیه هر عملی که حتی بعضا ً نیت را با شستشوی ذهنی خودمان به خدا هم نسبت می دهیم ؛ ما تنها جانورانی هستیم که توان دروغ گفتن به خود و خدا را نیز داریم !
خوشبختانه یا متاسفانه بنده حالم از این شعارهای توخالی به هم می خورد و از کسانی که درصدد عوامفریبی هستند متنفرم چرا که کسانی که شعار می دهند همان کسانی هستند که گردآفرید اشاره کرد یعنی در دل چیز دیگر و در زبان چیز دیگر ! پست ترین انسانها کسانی هستند که به شعور مردم توهین می کنند و به شعور مردم توهین کردن یعنی دادن شعارهای توخالی و احمقانه ای که خود شعار دهنده نیز می داند واقعیت چیز دیگریست ولی برای مصلحت آن هم مصلحتی کاغذی و پوک و توخالی و صرفا برای فریب مخاطب این شعار ها را بیان می کند !
خیلی جالب است که عده ای ادعا می کنند مصلحت ایجاب می کند که مردم دروغ بشنوند !!!
دروغ شاید در کوتاه مدت نفوذهایی داشته باشد اما آنچه تداوم تاریخ را تحت الشعاع قرار داده ، پرده برداری از چهره ی دروغگویان است !






پاسخ با نقل قول

علاقه مندی ها (Bookmarks)