سلام دختری تنها
عزیزم یکی از مهم ترین کارایی برای ایجاد این حس میشه کرد اینکه تصویر ذهنی مثبتی از خودمون بسازیم
منظورم این نیست که این تصویر ذهنی غیرواقعی باشه
بلکه کاملا واقعی باشه و با تکیه بر صفات و ویژگی های مثبتمون شکلش بدیم
یعنی صفات و ویژگی های مثبت خودت رو مورد توجه خودت قرار بدی مثلا اینکه چشمای قشنگی داری یا دندونهای ردیفی داری....مهربونی ...یا تحصیل کرده ای
این چند ویژگی مثبت را برای خودت بلد کن و یادآوری کن مثلا وقتی بهار تو جمع هستش باید اون تصویر ذهنی مثبت رو تصور کنه و بدونه دیگران دارن مثلا یک دختر مهربون با چمشای خوشگل می بینن که تحصیل کرده و محترمه (مثلا دارم میگم نمی دونم چه ویژگی مثبتی در بهار وجود داره )... به جای اینکه مثلا تو ذهنش این باشه که من ی دختر بی عرضه هستم که به این سن رسیدم هنوز درگیر دوستی نتی هستم جای اینکه شوهرم کنارم باشه...و بقیه همه ازدواج کردن و هیچ کس مایل نیست حتی با من دوست شه.
بعد باید از اشتباهات خودمون فقط برای عبرت گرفتن استفاده کنیم و از اونها درس بگیریم نه اینکه چیزی باشن که به سبب اونها هی به خودمون سرکوفت بزنیم و هی بگیم اره فلان اشتباه رو کردم بس که کودنم و بدبختم و باید تاوانشم بدم
به جاش بگیم درسته که اشتباه کردم ولی اشتباه کردم فاجعه که رخ نداده زندگیم به اخر نرسیده عوضش برام درس عبرت شد ...
دیگه دختری تنهای عزیز سعی کنیم چیزایی که به جذابیتمون می افزایه رعایت کنیم مثلا تناسب اندام ! نظافت ظاهری و چهره خندان داشتن....اینا یعنی ما به خودمون احترام میزاریم و خودمون را دوست داریم .
می تونیم وقتی یک فردی رو می بینم که شخصیش جذاب هست برای من از شخصیت اون الگو برداری کنیم و سعی کنیم اون صفات اخلاقی رو تو خودمون رشد بدیم
بازم اگر چیزی به ذهنم رسید می نویسم عزیزم
مرا دوست بدار
اندکی،ولی طولانی
علاقه مندی ها (Bookmarks)