سلام بهار عزیز
من تقریبا بیشتر پست های شما روخوندنم ولی نتونستم جواب هایی که بهت داده شده رو کامل بخونم البته با همین نگاه گذرا دیدم جواب های خوبی هم گرفتی
راستش ظرفیت تاپیکت تکمیل شده خیلی وقته که تکمیل شده ولی هنوزم احساس بد و ناراحتی داری
ببین بهار عزیزم این چندمین باره که همچین تاپیکی از دختری می بینم در مورد ازدواج نکردن و اینکه هیچ مردی تا حالا سمتشون نرفته و خواستگاری نداشتن و از این بابت افسرده هستن
دخترایی با شرایط مختلف و ظاهر مختلف یکی میگه
قشنگم
یکی میگه قد کوتاهم
یکی میگه معمولیم یکی میگه قد بلندم
یکی میگه دماغم بزرگه یکی میگه استاد دانشگاهم یکی میگه دیپلمه ام و..........
اگر بخوام بین این دخترای ی وجه اشتراک پیدا کنیم و بگیم اهان به این دلیل هست که دچار این وضعیت شدن .... اشتراکی بینشون پیدا نمیشه ....همون طور می گم با ظاهر ای متفاوت و وضعیت خانوادگی و مالی متفاوت هستند که میتونی سرچ کنی و تاپیک هاشون رو بخونی
ولی یک مورد هست که تو تاپیک همشون جلب نظر می کنه و اون عدم اعتماد به نفس و عدم علاقه به خود هست ......
به نظر من چیزی که باعث میشه هیچ مردی سمت ی دختر نیاد و مایل به ازدواج با اون نشه بستگی به ظاهرش قدش و وضعیت خانوادگیش نداره در درجه اول بستگی به شخصیتش داره....
شخصیتی که اعتماد به نفسش پایینه و حس می کنه دوست داشتنی نیست و مورد پسند نیست این حس رو به دیگران انتقال میده که آره واقعا دوست داشتنی نیست.....
بهار جان دختر خوب خواهش میکنم در مورد خودت اینطور فکر نکن ...فکر کن کسی لایق تو نبوده .
ببین ازدواج قسمت هست یعنی واقعا به این حرف رسیدم
این همه زن متاهل ی نگاهی بهشون کنی می بینی واقعا هیچ قشنگی و جذابیت ظاهری ندارن ولی خوب ازدواج کردن قسمتشو ن این بوده شاید خدا بهشون زیبایی نداده عوضش مرد خوب داده عوضش ازدواج به موقع داده ....
هر کار خدا بی حکمت نیست ......
بهار مطمئن دخترای بیشماری وجود دارن که بالای 30 سال سنشون هست و هیچ خواستگاری هم ندارن ولی مثل تو کاسه چه کنم چه کنم دستشون نیست و دارن از زندگیشون لذت می برن و همه زندگی شون تحت تاثیر این موضوع قرار ندادن ...
تو 4 تا کا رباید انجام بدی یکی اینکه اعتیاد به نت رو ترک کنی سریعا ..
دومیش اینکه بری سراغ ی ورزشی که روحیت رو تغییر بده هزینه زیادی هم لازم نیست بکنی از این مجموعه های ورزشی الزهرا برو که کلاس هاش ماهانه حدود 12 هزار تومن هست .برای شهرداری هستن
سومیشم ذهنت رو از این نیاز عاطفی نیاز به مرد منحرف کن بهش فکر نکن سعی کن سرت رو با چیزای دیگه گرم کنی
این مثل تشنگی می مونه وقتی تشنه هستی و به آب گوارا و خنک مرتبا فکر کنی و چشم بدوزی به لیوان و بطری های آبی که دست مرده بیشتر تشنه میشی
چهارم که مهم تر از همه هست واقعا توکل به معنای واقعی توکل کن به خدا
راستی در مورد قد هم بگم من اختلاف قدی محسوسی با تو ندارم حدود 3 - 4 فوقش بلندتر باشم ولی خوب من ازدواج کردم پس این دلایل باعث نمیشه کسی تو رو نخواد مثال عینی زدم برات که تو خودت دنبال نقطه ضعف نگردی
مرا دوست بدار
اندکی،ولی طولانی
ویرایش توسط نازنین آریایی : جمعه 18 مرداد 92 در ساعت 02:24
علاقه مندی ها (Bookmarks)