به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 آبان 92 [ 23:58]
    سطح
    8
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    17

تشکرشده 68 در 33 پست

Array
    منم میخواستم حرفی رو که بی دل زد بنویسم که دیدم ایشون پیش دستی کردن

آقای بی وفا !!! شما در محیط حقیقی هم با الفاظ عزیزم و قربونت با سایر خانوما صحبت میکنید که در محیط مجازی هم اینجوری حرف میزنید؟؟؟

اگه فک میکنید اینجا محیط مجازیه و اشکال نداره در اشتباهید چون به هر حال نامحرم نامحرمه چه رودرروتون وایساده باشه چه کیلومترها دور از شما باشه و باید این حریمها رو رعایت کرد اگر اعتقاد دارید در غیر اینصورت همسر شما هم ناراحتیشون به جا هست و منم جای ایشون باشم از این نوع برخورد شوهرم ناراحت خواهم شد

2. 7 کاربر از پست مفید سیمین‌دخت تشکرکرده اند .

reihane_b (شنبه 12 مرداد 92), shapoor (یکشنبه 13 مرداد 92), sookoot (شنبه 12 مرداد 92), فرشته مهربان (دوشنبه 14 مرداد 92), نوروزیان. (شنبه 12 مرداد 92), مدیرهمدردی (یکشنبه 13 مرداد 92), بی دل (شنبه 12 مرداد 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 شهریور 93 [ 10:36]
    سطح
    3
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    Overdrive100 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    157

تشکرشده 226 در 130 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی دل نمایش پست ها
    آقای بی وفا نمیتونی با این ادبیاتی که با خانم آسمانی حرف زدی با خانمها صحبت کنی و با خانمها به قول خودت خوب و خوش باشی و بگو بخند داشته باشی، بعد انتظار داشته باشی که خانومت هم حساس نشه.

در همینجا کلی قربون صدقه خانمها رفتی بعد در جواب اونهمه اس ام اس خانومت یک کلمه نوشتی که خسته ای!

بخواهی به این روش ادامه بدی (۱. عدم رعایت حریمها در گفتار و رفتار با خانومها ۲. دیکتارتور بازی با همسر و انتظار مطلق و بی قید و شرط برای اعتماد داشتن از ایشان) فاتحه زندگیت خونده است.

شما احیانا شرکت خدمات نظافتی داری؟

بهتره که خنده و شوخی و خوب و خوش بودنهات رو متوجه خانومت کنی، و این سرد بازی و دیکتاتور بازی رو ببری سمت خانومهای شرکت ات.

اقا/خانوم بی دل عزیز چه ربطی داره من الان با هرکسی شوخی کنم بهش منظور دارم مگه؟؟؟

من تو فامیل با دخترای فامیل دست میدم یعنی اونا پیش قدم میشن من چی بکنم این وسط دست ندم خنده شوخی نکنم با روی خوش برخورد نکنم؟؟؟

بعد از این خانوم بنده بهم زنگ زده بودن نه اس ام اس و واقعا هم خسته بودم بهشم گفتم امروز اولین روز اداری بود کلی کار داشتم با این کار می خواستم بهش بفهمونم که ازش به دل گرفتم مخصوصا از صحبت هاش ولی کینه ای نستم اونم سر زنم خودش هم بار ها که نه چندین بار اووردمش شرکتم و با کارمندام اشنا کردمش می تونستم اینکارو نکنم ولی بخاطر اعتماد سازی که می خواستم انجامش بدم این کارو کردم بهشم گفتم هر وقت دوست داشتی مجازی بیای اینجا پیشم باشی

بنده هم مدیر شرکت بیمه ایران هستش نه شرکت نظافتی

منم نمی تونم با همکارام سرد باشم خنده شوخی هم زیاد نمی کنم که بخوام کارمو ول کنم مثل جوونای الان بیام با دخترا بخندم اینکارارو می تونستم قبل ازدواجم انجام بدم و حالا حالا ها ازدواج نکنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mati نمایش پست ها
    نامزد من 2 تا دخترخاله داره كه بهش اس ام اس ميدن در حد حالشو ببرسن واينا يا قبلا باهاشون بيرونم رفته اما كاملا دخترخاله بسرخاله اي ولي جون ما روابط فاميليمون مثل اونا نيست براي من خيلي عجيب بود زياد اس ام اس يا زنك جون خودم اصلا با بسرخالم ارتباطي نداشتم حتي شمارمو نداشت برام عجيب بود حساس شدم ونامزدمم مثل شما ناراحت شد وكفت دختر خالمن و با من جدي برخورد كرد منم بهم برخورد :) الان دوساله تنها مشكلمون سر اوناست من حساستر شدم وهمش بهش ميكم مكه اونا كين كه تو از اونا برا من نميكدري همش شاكيم حواستون باشه جي ميكين ما خيلي حساسم الكي

اخه شاید نامزد شما براتون کاملا وصفشون نکرد احساسشو نسبت به اون دختر خاله هاشون
    من روشنش کردم که این خانوم کیه اون خانوم کیه با همشون اشناش کردم که اگه مشکلی پیش بیاد بدونه که من ربطی به موضوعی ندارم
    در ضمن اون کارمندام بنده خدا ها خیلی متشخص هستن و خودم شدیدا اگه مشکلی پیش بیاد متذکر میشم دیروز هم بنده خدا زنگ زده بود که بگه داره میره مسافرت منم بهش یه چند روزی مرخصی دادم
    من با همکارام خوبم هر کاری از دستم بر بیاد براشون انجام می دم ولی این دلیل نمی شه که احساسم نسبت به زنم تغییر کنه نه خیلی هم دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت

سپاس

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سیمین‌دخت نمایش پست ها
    منم میخواستم حرفی رو که بی دل زد بنویسم که دیدم ایشون پیش دستی کردن

آقای بی وفا !!! شما در محیط حقیقی هم با الفاظ عزیزم و قربونت با سایر خانوما صحبت میکنید که در محیط مجازی هم اینجوری حرف میزنید؟؟؟

اگه فک میکنید اینجا محیط مجازیه و اشکال نداره در اشتباهید چون به هر حال نامحرم نامحرمه چه رودرروتون وایساده باشه چه کیلومترها دور از شما باشه و باید این حریمها رو رعایت کرد اگر اعتقاد دارید در غیر اینصورت همسر شما هم ناراحتیشون به جا هست و منم جای ایشون باشم از این نوع برخورد شوهرم ناراحت خواهم شد

خواهر من اسمونی عزیز خداییش خیلی به گردنم حق داره این خانوم + چند خانوم دیگه در گردنم حق دارن هیچگاه لطفشونو فراموش نمی کنم پس دلیل بر این نمی شه که من با ایشون خشک برخورد کنم

من کلا ادمی هستم که با همه جوش می خورم دارم تعریف نمی کنم از خودم ایوشن هم جای خواهر من من خواهر ندارم بخاطر همین ازش قدر دانی کردم مخصوصا بخاطر تبریک و لطفش

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 آبان 92 [ 23:58]
    سطح
    8
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    17

تشکرشده 68 در 33 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی وفا نمایش پست ها
    خواهر من اسمونی عزیز خداییش خیلی به گردنم حق داره این خانوم + چند خانوم دیگه در گردنم حق دارن هیچگاه لطفشونو فراموش نمی کنم پس دلیل بر این نمی شه که من با ایشون خشک برخورد کنم

من کلا ادمی هستم که با همه جوش می خورم دارم تعریف نمی کنم از خودم ایوشن هم جای خواهر من من خواهر ندارم بخاطر همین ازش قدر دانی کردم مخصوصا بخاطر تبریک و لطفش
    پس اگه این رفتارتون فقط مختص محیط مجازی نیست و با هر خانومی که میخواید ازش قدردانی کنید اینجوری حرف میزنید و صمیمی میشید حتما حتما این موضوعو به خانومتون بگید یا شایدم گفته باشید ولی ازونجایی که نامزدتون از حرکت دیروز تاحدی ناراحت شده بعیده که از این رفتار شما با خانوما هم دلگیر نشه

حتما قبل از نامزدی یه چشمه از این نوع صحبت کردنتون با خانومایی مثه اسمونی رو جلوشون بیاید بعد نامزد کنید

یه چیز دیگه هم اینکه خشک برخورد نکردن الزاما به این معنی نیست که ادم حتما تا این حد احساساتشو بگه .میتونه مثه یه ادم بالغ و پخته تشکر و قدردانی کنه بدون مخلفات

5. 9 کاربر از پست مفید سیمین‌دخت تشکرکرده اند .

reihane_b (شنبه 12 مرداد 92), roze sepid (شنبه 12 مرداد 92), saraamini (یکشنبه 13 مرداد 92), shapoor (یکشنبه 13 مرداد 92), sobhan13 (یکشنبه 13 مرداد 92), فرشته مهربان (دوشنبه 14 مرداد 92), نوروزیان. (شنبه 12 مرداد 92), مدیرهمدردی (یکشنبه 13 مرداد 92), بی دل (شنبه 12 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)