ممنون که لطف کردید و راهنمایی کردین و به این تاپیک سر زدید
منم بش گفتم، گفتم این بچه به جا این که حواسش به درسش باشه، استرس این که امروز باید پول اجاره خونه رو جور کنینو داره، یا هزارتا مشکل دیگه که تو براش تعریف می کنی!
این خانوم به شدت زیره فشاره و هیچ پولی نداره، یعنی می گه 10 هزار تومن پول باید از یه جا جور کنم و بذارم روی یارانه که پوله اجاره خونه رو بدم!!!!!!!
خواهر نداره و هیچ دوستی هم نداره که باش درد و دل کنه!
به شدت هم عصبی هستش و من حدود 14 جلسه ی سه ساعته هستش که می بینمش و روی رفتارش دقت می کنم، فشاری که روش هستو از روی رفتارش متوجه می شم! با همه می خواد دعوا کنه و...
من پیشنهاد اینکه ازدواج کنه رو بهش دادم، گفت "تا وقتی که بچه ام مدرسه نمی رفت، می گفتم عمراً ناپدری بیارم بالا سرش، اما بعدش که رفت مدرسه و فهمید پدر چیه و بهونه گیر شد و می گفت دوستام باباهاشون میاد دنبالشون، خواستگار راه دادم"، اما متأسفانه بیشتر خواستگاراش افراده مسنی هستن که خیلی باهاش اختلاف سنی دارن و ایرادهای دیگه که واقعاً برای رد کردنشون به جا بوده! این خانوم 36 سالشه!
زیره پوشش کمیته امداد هست، من ازش پرسدم گفت به من و بچه ام ماهیانه 45هزار تومن می دن!!!!!!
من نمیدونستم که کمیته امداد هم مشاور داره، حتما بهش می گم که بره!
از نظره مالی هم خودم در شرایط خوبی نیستم و یه مقدار بدهکارم، اما به همه اطرافیان سپردم که حداقل فطریه هاشون رو جمع کنن که بش بدیم، کاری دیگه از دستم بر نمیاد.
[align=center]هیج کس نمی تواند بدون رضایت شما، در شما احساس حقارت به وجود آورد![/align]
[align=center]اگر شخصیت خود را با فعالیت های شغلی خویش می سنجید، پس وقتی کار نمی کنید فاقد شخیصت هستید![/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)