مهرانا جونم چیزی که من توی زندگیم از طریق افکار زیبای تو بدست می یارم دقیقا چیزی هست که کمبودش رو توی زندگیم احساس می کنم و اون باعث واقف نبودن روی مشکلات و در نهایت درگیری با همسرم می شه پس راهنماییهای تو کمبود های منو از بین می بره و این تغییرات مال شخص منه و حتی همسرم هم نمی تونه توش دخالت کنه که باعث اختلاف و واکنش بشه. منو تو دو تا آدمی هستیم کاملا مقابل و متفاوت از هم پس فکر می کنم بتونم بهم کمک کنیم .من از نبود چیزی رنج می برم که تو از ازدیادش خسته ای. همه ما با افکار متفاوت و مشکلات متفاوت اینجا هستیم اینکه چون مشکل داریم نمی تونیم مشکل دیگری رو رفع کنیم کاملا فکر غلطیه چون شاید ضعف من نقطه قوت تو باشه و نقطه ضعف تو فکر قوی من.بعدشم هر کسی عقل و شعر داره و در نهایت خودش راجع به زندگیش تصمیم می گیره ما همه در حد راهنما هستیم .اون کسی که به زنگیش گند می زنه یا اونو گلستان می کنه در نهایت افکار شخص است نه دوست خوبی مثل تو.البته که بی تاثیر هم نیست اما ترازوی عقل و احساس به درد الان می خوره.شوهر من به مسائل شخصی من کاری نداره و بابت پیشرفت فکری و اجتماعی من خوشحال هم میشه پس نگران من نباش .اون دسته از مشکلات من که منجر به دعوای اخیر شد دنیای دیگه ای داره که اگه دوست داشته باشی برات می گم.
من اپیک های تو رو دارم با دقت دنبال می کنم فقط یه سوال دارم ازت :چرا فکر می کنی من می تونم بهت کمک کنم چرا مصر هستی ؟چی تو وجود من دیدی؟بهم اعتماد داری با توجه به اینکه نظرت اینکه ما همه به در بسته خوردیم که اینجاییم پس چطوری می تونیم بهم کمک کنیم؟
در ضمن عزیزم من منظورتو در مورد بیان احساسم نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
عاشقتتتتتتتتم
- - - Updated - - -
ملکه مهربون از همین فردا صبح شروع می کنم مرسی از لطفت فقط فراموشم نکن
- - - Updated - - -
مهرانا راستی اون واقعا حس حسادت بود چون همسر من و برادرش شریک هستن من از این موضوع ناراحت شدم هر چند که من خودم از 17 سالگی رانندگی می کردم اما جاریم 2 ساله تجربه کرده اصلا ماشین دنده اتوماتیک چیه؟این قصه سری دراز دارد.
اما در مورد احساسم من :1-نفهمیدم از مدوم کلام من این برداشت ها رو کردی
2-کلامت انتقاد بود یا صرفا سوال؟
3-باهاش مخالفی یا موافق ؟یعنی اونو مزیت می دونی یا ضعف؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)