به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 دی 94 [ 20:51]
    سطح
    29
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    17

تشکرشده 24 در 19 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی وفا نمایش پست ها
    سلام مرد بزرگ

مرد بزرگی هستی دیگه 24 سالته و 2 سال ازم کوچکتری و مثل 2تا مرد می خوایم با هم صحبت کنیم موافقی مرد؟؟

ببین برادر عزیز

کسی این کارو انجام میده با دختری مطمئن باش اون دختر نه خانتواده درستی داره نه ادم درستی برای زندگی می تونه باشه چون یه دختر سالم هیچگاه تن به دوستی های قبل ازدواج نمیده مطمئن باش و دختر خانواده دار و سالم هیچ گاه دنبال رابطه نا مشروع نمی گرده حالا می خواد از روی احساس درونیش باشه یا میل جنسیش نسبت به اون اقا پسر

من یه خاطره ای ازم مونده شاید برات تعریف کنم جنبه ی سرگرمیت نباشه ولی ممکنه یکم ازش درس بگیری

من یه دوستی داشتم هم سن و سال من بود الانم 26 سالشه این رفیق ما مثل برادرم بود رفیق جینگ دوره کودکیم و نوجوانی ما وحتی الان ما هست اقای ما باشی من و اون خیلی رفقتمون فابریک بود مثل تو و پسر عمه ات

ما حدود 20 سالمون بود اوج دوستی های قبل ازدواج و اوحج دوستی های من و اون رفیقم

رفیق من مثل پسر عمت بود با 10000تا دختر بود اینو ول میکرد میرفت پی یکی دیگه خلاصه با همشون به قول معروف رابطه دوستی و عاشقی داشت

سنش شد 24 سال و تصمیم برای ازدواج گرفت مصمم هم بود از تصمیمش خلاصه میزنه ازدواج میکنه اینا با دختری منم اون خاتنومو نمی شناختم

خلاصه 3 4 ماه میگزره از ازدواجش میاد پیش من شرکت من و بحث سر ازدواج شد و از اینا دیدم بغض کرده گفتم چی شده و اینا تعریف کرد گفت من چوب اون کارمو خوردم گفتم چی شده؟؟؟
    گفت این دختره که من باش ازدواج کردم با 100 تا پسر بود با همه رابطه داشت و از این حرفا من جا خوردم و بهش گفتم دیدی بهت گفتم چوب این کارو می خوری

خلاصه بهت بگم تموم موهاش سفید شده بخاطر ضربه ای که خورد

داداش اگه برات زندگیت مهمه دنباله این راه نرو من هم تا به این سن با دختری نبودم چرا ؟چون از عاقبت این کار می ترسیدم واقعا هم میترسیدم نمی دونم ازت بپرسم یا نه
    ایا برات مهمه هنگام ازدواج زنت با کسی رابطه داشته باشه یا نه پاک زندگی کرده باشه؟"

اگه مهمه که پاک باشه پس نرو دنبالش اگه مهم نیست باید مثل پسر عمه ات روزی چوبشو بخوری

حالا نظر تو چیه ایا دوست داری زنت پاک باشه هنگام ازدواج یا نه؟
    باور کن منم همین عقیده رو دارم که از هر دست بگیری از اون یکی پس میدی یعنی برای من پیش آمده .
    واسه پسرعمم هم تا حالا جرات نکردم بگم چوبشو میبینی چون خودم شک دارم به کاری که باید بکنم و نمیکنم و یا شاید نکنم چون توی جامعه تمام کسانی که میبینم هم سن و سال خودم همشون از رابطه حرف میزنن و کارشون بازی با جنس مخالف و روابط نامشروعه شماها که بهتر از من میدونید که جامعه به چه سمتی پیش میره چند سال دیگه میشه عین ترکیه البته در مورد مقوله و بحث ارتباطات با جنس مخالف ولی به کی به چی کجا کی به چه کسی بیام بفهمونم
    با دختری حالا به دلایل شخصی و مجبورا ارتباط داشتم ایشون با چند صد نفر ارتباط دوستی و نامشروع داشته و منو به خار سالم بودنم میخاست با من ازدواج کنه که من از اول مدیدونستم این کاره هست و همش میزد زیرش و به داشتن دو سه تا دوستی اعتراف میکرد و به سالم بودنش حالا خلاصه کنم قصدم هیچ وقت نبود که باهاش ازدواج کنم یه روزی برگشت گفت تو فک میکنی سالمی و با یه زن سالم ازدواج میکنی? همه الوده سدن دختر سالم کم پیدا میشه ...
    نمیدونم تا حالا سمت ارتباط نامشروع نرفتم پشیمانی میاره اینو مطمئنم ولی اون لذت لحظه ای که هست درصدش خیلی بیشتر شده تا پشیمونی بعد کار
    شما بگینخوب برطرف کردن نیاز جنسی فواید زیادی داره البته از راه درست برطرف کردن .در این سنم چطوری برطرف کنم? منتظر ازدواجم بمونم? میگین مشغول کنم خودمو با کار و فکرم مشغول باشه که این نمیشه خوب نیاز جنسی هم مثل خوردن غذاست شما فرض کن وعده های غذایی رو کلا حذف کنید . میشه ? خوب نه .
    جلوی خودمو خیلی گرفتم سمت رابطه نرم بازم میگیرم ولی تا کی ? راه درستی برا رفع هست!!!!

2. 2 کاربر از پست مفید bb12 تشکرکرده اند .

shahrivar (چهارشنبه 25 تیر 93), sima.aass (شنبه 03 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)