خب !
حالا بهتر میشه مذاکره کرد !!!!!!!!
من جواب تک تک حرفهایی که زدی رو نمیخوام بدم. چون اینکه مشکل شما حل بشه مهمه نه اینکه من جوابت رو داده باشم. پس بریم سراغ یه سری از حرف های خودت بعد ببینیم چه کار میشه کرد
شاید طرفو بزنم در حد مرگ ولی این مصداق برای جنس مذکر هستش
هر دوتاشونو اوردم پایین تا خورد زدمشون اخر سر هر دوشون گفتن غلط کردیم ولشون کردم اینقدر شلوغ شده بود خیابون که نگو
خب برادر من ! اون دو تا بیچاره ای که تو خیابون لهشون کردی، از مورچه کمتر بودن که میگی آزارم به مورچه هم نمیرسه؟ حتما حقشون بوده ؟ باشه به مقوله حق هم میپردازیم.
عصبی بودم چرا چون تو ترافیک مونده بودم تو اوج گرما بعدش اومده بودن کنارم و داد زدن سرم من یک لحظه هیچی حالیم نبود جزئ اینکه فقط دستیو کشیدم اون لحظه ای که یادم میاد و حالم حال خودم بود زمانی بود که مردم منو گرفته بودن
من پرخاشگر و منفعل نیستم عزیزم من جوشی هستم
پرخاشگر یعنی کسی که رفتارش همراه با خشونته... داد زدن و کتک کاری هم از مصادیق بارز خشونت هستن. من واضح و آشکار دارم میگم مشکل شما رو . چرا؟؟؟؟ واسه اینکه بیای 4 تا حرف بارم کنی؟؟؟؟ نه.
شما اختیار داری خواهر/من مگه همیشه همینجوریم یا همرو بی دلیل می زنم مگه؟
ولی داد زدن من در حالت عادی نیست اگه همه چیز طبق مراد من پیش بره ارومم ولی وای به حال اون موقع که عصبی بشم تا 15 دقیقه نمی تونم اروم باشم
واسه اینکه بپذیری
اولین قدم برای حل یک مشکل پذیرشه !!!! باید بپذیری رفتارت اشتباهه . باید بپذیری حق نداری به هر دلیلی کسی رو بزنی . نپذیرفتی برادر من . چون داری به اینکه ملت رو مینشونی سر جاشون افتخار هم میکنی.... دروغ میگم انصافا ؟؟؟ جمله های خودت رو بخون:
می پذیرم که اومدم اینجا برای حل مشکلاتم دیگه
دیگه همه تو محل کارم ازم می ترسن و ازم حساب میبرن (خوشحالی ازت اینجوری حساب میبرن؟)
نمی ترسن که بگم از 20 متری من راه برن تو این دنیا هیچ کس از هیچ کس نمی ترسه جز خدا منظور من از ترسیدن اینه که می ترسن یچی بگن به من که ناراحتم کنن نه اینکه بیام بزنمشون از کاه کوه نساز دیگه
حتما یه کاری کردن دیگه زدمشون من گفتم بدم میاد کسی سرم داد بزنه وقتی به زنه خونش پای خودشه .پس اگه به یه دلیلی کتک بزنی، اشکال نداره !!! آره؟ منصفانه و مرد و مردونه جواب بده. حتما جواب بده. کتک زدن با دلیل و بی دلیل فرق داره؟ مذکر و مؤنث داره؟ قبول داری اشتباهه یا نه؟
من همین جا میگم دست به زن ندارم حتی تو دانشگاه تو زندگیم با کسی دعوا نکردم جز اینکه اون طرف سرم داد بزنه من طاقت شنیدن داد ندارم مخصوصا سر من و قبول دارم اشتباهه اشتباهه که هیچ وقت انجامش ندادم غیر از وقتی که کسی داد می زنه سرم
من هنگام جوش اوردن به کسی بی احترامی نمی کنم فقط داد میزنم (و در ادامه ممکنه کتک هم بزنی...این که بی احترامی نیست! حتما کار بدی کردن و حقشونه...آره؟)
جواب دادم که چه موقع به خشونت ختم میشه
خطا از اون خانوم بود و داد من باعث شد که فکر کنم بفهمه که درست باید انجام بشه ...پس با این حساب حقش بوده و شما هم از کارت راضی و خرسندی و کوچکترین پشیمونی هم نیست تو کارت ....
تو این مورد کاملا راضی هستم کاملا حقش بود
من به کسی بی احترامی نمی کنم شاید از دیدگاه دوستان مخصوصا جنس مخالف بنده توهین و بی احترامی باشه ولی زمانی حرف من توهین امیز هستش که به طرف فحش بدم بد و بیراه بگم به خانوادش که اصلا تو ذات من اینا نقشی ندارن فقط زود از کوره در میرم انگار برام شده چیز عادی
دیگه هر چی بود به زنه گفتم
ببین! تو حتی قبول نداری کاری که داری میکنی بی احترامیه !!! آقای بی وفا ! خودت هم قبلا گفته بودی اگه کسی به خونوادم فحش بده خون جلو چشمم رو میگیره و فکر میکنی بی احترامی فقط یعنی فحش دادن به خونواده طرف؟؟؟؟ بعد انتظار داری همه مثل شما فکر کنن؟؟؟
شاید بی احترامی از نظر خیلی ها داد زدن شما باشه !!! همینکه شما خیلی راحت میای میگی هرچی بود به
زنه گفتم... این یعنی اوج بی احترامی. یعنی چی زنه؟؟؟
ای خواهر چی بگم بهت
از کاه کوه نساز من دیگه به اون خانوم فحش ندادم که اعتراض کردم به سیستم مدیریتیش به خودش که منو 23 ساعته الاف کرده و بلند می گفتم بره مدیرشو بیاره باش کار دارم منظورم از بلندم این نیست که 20 تا کوچه بشنون گفتم که یهو از این دوباره چیزی نسازی بگی مقصر منم
من میگم یک ان دچار این عصبانیت میشم برای من داستان زندگیتو تعریف می کنی من میگم توسط عوامل خارجی این جوری میشم انگار دیوانه ام که بیام به همه گیر بدم
از خیرش گذشتیم ول کنید
دوستان تاپیک بسته شد.
آقای بی وفا !!!! اون کسی که وقت میذاره داستان زندگیش رو تعریف میکنه هدفش اینه که گره ای از کارت باز کنه. حالا چون به سلیقه شما حرف نزده هم با ایشون برخورد کردی هم تاپیکت رو بستی؟؟؟؟ قضاوت عجولانه و تصمیم عجولانه.
قبول دارم چی کنم از بچگی تو همه ی کارام عجول بودم تو درس تو کار تو ورزش تو زندگی
کم پیش میاد تو خونه سر مادر پدرم عصبی شم من مشکلاتم بیشتر در بیرونه
از خودت پرسیدی چرا؟؟؟ چون پدر مادرت درکشون بالاست ولی سایر افراد شما رو درک نمیکنن!
خودت هم داری میگی پدر و مادر !!! این دو بزرگوار پدر و مادرن! ولی کل افراد بیرون از خونه که قرار نیس به نرمی پدر و مادر با شما برخورد کنن که شما جوش نیاری !!!
یکیش خود من ! هزارتا دیگه هم پست بذاری، من باز هم میام و میگم مشکل کجاست تا بالاخره بپذیری.
اگه نه منم بلدم بگم نه هیچیییی نیس....طبیعیه....شما خوبی فقط یه ذررررره جوشی هستی...حل میشه؟ مگر اینکه مثل جوانه و آسمانی نخوای پست بذارم که با احترام میپذیرم و واگذار میکنم به سایر دوستان بیان ازت تعریف کنن ببینیم چیزی عوض میشه؟
من تو خونه اصلا عصبی نمی شم با همه خوبم اصلا هم سابقه عصبی شدن تو بین فامیل هارو هم ندارم فقط بیشتر مسائل کاری عصبیم میکنه
ببین چقدر منطقی برخورد میکنن با ادم چقدر من رفتارم عوض میشه حالا یکی دیگه میاد برای من حکایت میگه قبول داری لیلا جان بعضی از ادما اعصاب خورد کنن؟
داری مستقیم توهین میکنی به کسایی که اومدن و داستان و مثال برات آوردن، بهشون میگی اعصاب خورد کن ! بعد میگی من به کسی توهین نکردم ! لابد چون فحش ندادی!
ببین من برای راهکار اومدم نه اینکه مورد سرزنش شما و امثال شما ها قرار بگیرم فکر کنم اونقدری عاقل باشم که راهکار مناسب به خودم رو پیدا کنم و از اون پیروی کنم
شما و امثال شما یعنی چی؟؟؟ امثال خانم تمنا میشن کیا؟؟؟ میشن من و بقیه کسایی که میخوایم کمکت کنیم حل کنی موضوع رو ؟ حرفامون تلخه؟ دوست نداری؟ میخوای منطقی صحبت کنم که دوست داشته باشی؟
آقای بی وفا، شما برخوردت با اطرافیانت اشتباه نیست...محترمی... شوخی.... گرمی.... اما اگه کسی نارحتت کنه (با دلیل یا بی دلیل) باهاش برخورد میکنی...فحش نمیدی.. اگه زن باشه هم نمیزنیش. فقط چون جوشی هستی، چنان برخوردی باهاش میکنی که میره تو زمین !
حق داری ها... مشکل از برخورد طرف بوده. حقش بوده. بعدش آدم شده و کارش رو درست انجام داده. شما فقط حقش رو گذاشتی کف دستش ! کاری که هر کسی جرأت نداره ولی شما جرأتش رو داری ! غصه نخوریا... 99% مردا همینن !
شما مشکلی نداری. فقط یه خورده جوشی هستی که اونم ارثیه دیگه... بقیه افراد از جمله خانومت باید بسازن.
خوب بود؟ پس مشکلت حل شد.
اینجوری که نمیشه برادر عزیز. برای شروع
باید بپذیری که برخوردت اشتباهه !
باید بپذیری تعریف بی احترامی و توهین فقط اون چیزی نیست که تو ذهن شماست.
باید بپذیری حق نداری به هرررر دلیلی کسی رو مورد فریاد و کتک قرار بدی....
هر وقت پذیرفتی که برخوردت اشتباهه و برای اینکه حق طرف رو بذاری کف دستش راه های دیگه هم هست، اونوقت میشه کمکت کرد.
همه چی از خود شما شروع میشه!
راست میگی وقتی کارمندت داره کم کاری میکنه و عصبانی شدی نمیتونی محل رو ترک کنی؟؟؟ باشه محل رو ترک نکن ولی بگرد دنبال یه راه دیگه
غیر از خشمگین شدن.
من صمیمانه و بی غرض دارم میگم . خیلی خیلی در حق خانومت بی انصافی کردی اگه براش کامل تعریف نکنی که تو خیابون چی شد و چه جوری ملت رو زدی... خیلی بی انصافی کردی اگه فقط یه لبخند بزنی و بگی من فقط یه کوچولو جوشی ام...
برادر خوبم.
داری میگی من اگه عصبی بشم بابام رو هم نمیشناسم. وقتی عصبی میشی کسی که عزیزته و پدرته و عمری زحمتت رو کشیده رو نمیشناسی بعد چه طوری به دختری که فوقش یه ساله اومده تو زندگیت رحم میکنی و یادت میاد که زنته؟؟؟ به این فکر کردی؟؟؟
الان با هم خوبین و خوشین... گل و بلبل... ایشون آرومه، منطقیه، شما دوستش داری، عمرا اگه ناراحت بشی ازش و بخوای خدااااای نکرده نارحتش کنی...
شما هنوز وارد زندگی متأهلی نشدی... هزاااااااااار تا بالا پایین داره. خانومت اگه مریم مقدس هم باشه باز هم بینتون اختلاف نظر پیش میاد... هر جوری هست قبل از ازدواج مشکلت رو حل کن بهش صادقانه بگو ... بذار بدونه که پس فردا بتونی بهش بگی خانوم! من که گفتم چه جوری ام! با جزئیات هم گفتم! خودت انتخاب کردی! مسئولیت انتخابت رو بپذیر! نه اینکه متهم شی به اینکه فریبش دادی همه چی رو نگفتی....
ولی بگو که به خاطرش حاضری این موضوع رو حل کنی. و واقعا هم حلش کن. یا اگه نمیخوای به خانومت چیزی بگی نگو... اما به خودت قول مردونه بده که 100% حلش کنی.
راهشم گفتم.
اولین قدم و بزرگترین قدم. پذیرشه.
بپذیر که نحوه برخوردت اشتباهه... بپذیر که باید بری دنبال راههای دیگه برای فروخوردن خشمت....باید یاد بگیری چه جوری کنترلش کنی که به اون حد نرسی و اگه رسیدی کار دست خودت و بقیه ندی...
قرار نیس اینجا شما به ما نمره بدی یا تاج سر ما بذاری که ما حرفهای خوب خوب بزنیم. قراره مشکلت حل بشه. گاهی هزارتا قند و عسل گفتن اندازه یه حرف تلخ اما از جنس واقعیت آدم رو به خودش نمیاره.
پس اصلا اشکال نداره اگه از حرفام ناراحت میشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)