سلام گل ارای عزیز
چنان موضع گرفته بودی گفتم که اگه من پیشت بودم دو دستی خفه ام میکردی
تک تک بریم رو بحث های شما
شما گفتی که عجول هستی و مطالب رو درست نمی خونی و رد میشی درست عرض کردم؟
ببین خواهر من این دوستی که برام لینک گذاشتن تشکر می کنم ازش ولی اول اینکه گفتم در پست اولم که خواهشا لینک نذارید و نگید برم مشاوره یا دکتر چرا؟
چون اون چیز هایی که برام لینک کرده بود و تو سایت های بیتونه تبیان و...خونده بودم خیلی هم خوب بود ولی من نمی تونستم انجامش بدم من نمی تونم تو شرکتم که عصبی میشم محل و ترک کنم یا بخندم به مشکلاتم و همچنین در اداره یا هر اماکن عمومی این کارارو انجام بدم شاید برای کسی که خانوم باشه مشکلی نداشته باشه ولی برای یه مرد چرا خیلی هم مشکل داره پس این نشد قبول کن اینو
در مورد منشی اون اداره ثبت 3 بار منو فرستاد برم 70 تا پله و بالا بعد میگین: شاید اون خانوم مشکل نداشت و یکی هم گفت که ممکن بوده میگرن داشته باشه .سادیسم داشت نه میگرن کدوم ادم عاقلی میاد میگه که اون خانوم مشکل نداره من مشکل دارم(به کسی منظورم نیستا)
تو اون گرما برو بالا برو پایین خسته ام کرده بود هر موقع بهونه می اورد که یهو قاطی کردم دیگه همه داشتن تماشا می کردن همه هم حق و به من می دادن و از اون موقع به بعد دیگه فکر کنم کارا بهتر داشت پیش می رفت و موارد شبیه این که روزانه برای من پیش میاد شما میگی برای خودت ولی در عمل خیلی دشواره خواهرم
حق نداری مصخره کنی چیه من اصلا اون خانوم رو مصخره نکردم حقیقت رو عنوان کردم عزیز
یعنی چی من اومدم برای بهبود مشکلم اینجا نه اینکه حکایت بخونم خواسته من هم این بود که راهکار برام بیارید تا بتونم مدیریتش کنم راهکار منطقی نه اینکه از اینترنت بخونید و برام لینکش کنید و امثال این ها
یعنی تو خانواده های شما ادم جوشی نیست ماشالله تو این تاپیک ها ببخش ببخش همه شوهراشون از گردن به بالا خلاصی دارن و همش به زن هاشون بد و بیراه میگن خدارو شکر ما از این دسته ها نیستیم به کسی فحش بدیم یا اینکه بزنیمش اونم از جنس مخالفو قابل توجه گل ارای عزیز که میگه که کتک زدن رفتاریست .....من ازارم به مورچه نمی رسه بعد بیام زن خودمو بزنم سر بزارم بمیرم که اینکارو انجام بدم دیگه منظور من از دعوا دعوای هم نوع و هم جنس خودم بود که اونم شروع کننده نخواهم بود من از داد متنفرم مخصوصا کسی سر من داد بزنه وگرنه دست رو زن بلند نخواهم کرد حتی می خواد سر منم داد بزنه
و نکته اخر متشکرم ازت خواهرم می دونم قصدت کمک به منه و با این حرفات فقط فقط می خوای نظر منو عوض کنی تا اروم باشم کنترل داشته باشم ولی یکم به من حق بده دست خودم نیست ممکنه پیش خودت فکر کنی که الکی میگم ولی واقعا نیست می خوام کنترل کنم نمی شه یهو از کوره در میرم حتی پدر مادر خودمو یادم میره اون موقع چه برسه به این که راهکار داشته باشم
اون 7 تاپیک هر کدوم توش پر مشکل بود بیمار نبودم که 7 تا بیخود باز کنم تا با یه موضوع تمومش کنم به خودت زحمت بده بخونش تا ببینی چی می خواستم درونشون بهم بر خورد
ولی سپاس به شما متشکرم
- - - Updated - - -
چرا ترس نه من حرف منطقی رو گوش می دم اون قدر هم بی منطق نیستم
در مورد حرفت که گفتی در مورد نظری که به مزاج شما خوش نمیاد جبهه می گیری یعنی چی من اومدم که اینجا راهکار یاد بگیرم از شما عزیزان از شما دوستان عاقل و بالغ و فهیم ولی بعضی ها نظراتی می دن که جنبه سرگرمی داره نه راهکار خواهر من
من ممکنه یکم انتقاد ناپذیر باشم ولی بدون که خودم با پای خودم اومدم برای رفع بهبودیم نه اینکه به اصرار باشه چون می خوام واقعا مدیریتش کنم نه اینکه باهاش دست و پنجه نرم کنم چون واقعا خسته شدم از بس عصبی شدم تو سن کم
عصبانیت و خشم شما ریشه در نگاه شما داره!!
نگاه شما نگاه عاقل اندرسفیه هست. از بالا به آدم ها نگاه میکنید. برداشت من از تاپیک های هفتگانه و این تاپیک شما این هست که از دید شما تمام حرکاتی که تو زندگی انجام میدین صحیح هست واگر اشتباهی هم دارین مقصرش شما نبودین و نیستین یا ژنتیک هست یا رفتار دیگران
الان شما بگو مشکل من نگاهمه کجای نگاه منه؟؟؟راستش یا چپ؟؟؟
خواهر من چی میگی برای خودت عزیزم
طرف میاد کاری میکنه که به ضررت تموم میشه سکوت میکنی؟
طرف میاد وقتتو میگیره تو ادارهجات ساکت میمونی؟
طرف میاد هر کاری انجام میده و شما از اون کار بدت میاد سکوت می کنی؟
اگه شما سکوت می کنی که ریلکسی و بحثی درش نیست اما نه پس درکم می تونی بکنی
در اخر باید عارض بشم که تک فرزند بودن من دلیل بر این نمیشه که خودخواه باشم یا اینکه دلیل این باشه که با دیگران طلبکارانه وارد بحث بشم
من از 18 سالگی رو پای خودم واستاده بودم بچه ننه هم مثل پسرای امروزی و هم سن و سال خودمم بار نیومدم که ماماناشون پشت در مدرسشون منتظرشون بمونه و با ماشین بابایی 5شنبه شبا دور بزنن نه خواهرم مادر پدر من از اون ادمایی هستن که بچشونو می خوان طوری بار بیارن که مرد بشه پدر من برای من تا به این سن باورت میشه کاری نکرده؟
کدوم پدری با بچش این کارو می کنه من اون موقع فکر می کردم منو که تک بچشم دوستم نداره یا چی میدونم مهر پدری نداره اما تازه میفهمم قصدش از این کار چه بود فهمیدم که باعث اصلی این که به این مرتبه تو زندگیم برسم پدرمو کاراش بود نه پول و داراییش وگرنه اگه من از بچگی با پولای بابام بزرگ میشدم یکی از.......
سختی هایی کشیدیم که یک ذرشو نتنها تو بلکه هیچ زنو و مردی نمی تونه بکشه
قضاوت بیجا نکن مرسی
در مورد ازدواج هم بگم که از اون خانوم مطمئن هستم بهم چیزایی ثابت شده و بخاطر همین مطمئن حرف میزنم وگرنه که نمی اومدم با قاطعییت ازش بگم
من به اون خانوم وابسته نیستم ولی دوسش دارم تنها و تنها به ایشون فکر خواهم کرد و اون زوج هایی که بعد 10 سال طلاق میگیرن یا نا امید میشن عرض می کنم بهت که اونا معنای ازدواج و نمی فهمن نخواهند فهمید و بلوغ فکری هم نرسیده اند
مطمئن باش اگه به بلوغ فکری میرسیدن فکر خیانت و طلاق به ذهنشون نمی اومد
خوشحال شدیم از حضورت دوست عزیز
- - - Updated - - -
لایــــــــــــــــــــــ ــــــک به خواهر عزیز
یاد بگیرید بخدا
دوستان مذکر هم بیان راهنمایی کنید دیگه........

علاقه مندی ها (Bookmarks)