به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 شهریور 95 [ 22:30]
    سطح
    29
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    4
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    راستش داداش محمد من قبلا یه رابطه رو به مدت دوسال تجربه کردم... ولی سپیده دختریه که از صدتا فوق فوقش میتونی 10 تا مثله اونو پیدا کنی... نه نههههههه فک نکن وابستش شدم و عاشقش شدم و چشمم جز اون کسی رو نمیبینه...نهههه... ولی آدم میتونه از اخلاقش بفهمه... راستش بلده چه جوری به مرد ارزش بده... قبلا دوستیه آنچنانی نداشته...تقریبا من اولیشم که اینقد جدیه.... بلده با مرد چطوری برخورد کنه...میدونه وقتی مرد خسته اس چی بگه...در کل اصول زندگی رو میدونه...
    در مورد اینه که میگین رابتت رو باهاش قطع کن... بهش گفتم و این آخرین فرصته که به دادم... میدونم چطوری مچش رو بگیرم... من هراز گاهی میرم خونشون... اگه دوباره رفتم میرم سر بخت کامپیوترش و چک میکنم... اگه یه اشتباه کوچیک کرده باشه همون جا همه چی رو تموم میکنم...فقط میخوام درس بشه...اگه نشد میخوام پیشه خودش فک نکنه بهش فرصت ندادم.... میخوام اگه بخواد رابطه قطع بشه پیشه خودش خجالت بکشه از کاراش... راستی حیفم میاد از دستش بدم....
    ولی راستش اگه ارتباطمون قطع بشه خیلی عذاب میکشم یه کم زیادی روحیه ی لطیفی دارم.... کاش دیگه هرگز دنباله خیانت نباشه...دعا کنین برامون

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 26 اردیبهشت 93 [ 09:36]
    سطح
    16
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 62 در 22 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرهام نمایش پست ها
    راستش داداش محمد من قبلا یه رابطه رو به مدت دوسال تجربه کردم... ولی سپیده دختریه که از صدتا فوق فوقش میتونی 10 تا مثله اونو پیدا کنی... نه نههههههه فک نکن وابستش شدم و عاشقش شدم و چشمم جز اون کسی رو نمیبینه...نهههه... ولی آدم میتونه از اخلاقش بفهمه... راستش بلده چه جوری به مرد ارزش بده... قبلا دوستیه آنچنانی نداشته...تقریبا من اولیشم که اینقد جدیه.... بلده با مرد چطوری برخورد کنه...میدونه وقتی مرد خسته اس چی بگه...در کل اصول زندگی رو میدونه...
    در مورد اینه که میگین رابتت رو باهاش قطع کن... بهش گفتم و این آخرین فرصته که به دادم... میدونم چطوری مچش رو بگیرم... من هراز گاهی میرم خونشون... اگه دوباره رفتم میرم سر بخت کامپیوترش و چک میکنم... اگه یه اشتباه کوچیک کرده باشه همون جا همه چی رو تموم میکنم...فقط میخوام درس بشه...اگه نشد میخوام پیشه خودش فک نکنه بهش فرصت ندادم.... میخوام اگه بخواد رابطه قطع بشه پیشه خودش خجالت بکشه از کاراش... راستی حیفم میاد از دستش بدم....
    ولی راستش اگه ارتباطمون قطع بشه خیلی عذاب میکشم یه کم زیادی روحیه ی لطیفی دارم.... کاش دیگه هرگز دنباله خیانت نباشه...دعا کنین برامون
    اشتباه منم همین بود که فکر میکردم اون با بقیه فرق میکنه
    عیب ما آدما اینه که اول میام کمک میخوایم و مشورت و در آخر هم کار خودمون رو میکنیم داداشم
    اما این راهی که تو داری میری و من رفتم تا تهش
    یه موقع به خودت میای میبینی که واسه خیلی چیزا دیره
    تو این دنیا انقدر تنوع آدم چه پسر چه دختر وجود داره که وقت صرف کردن برای کسایی که خیانت میکنن واقعا کار بیهوده ایه
    در کل دیدم شرایط الانت با گذشته من خیلی یه جوره و خواستم کمکی کرده باشم
    اما حرف امروز من یادت باشه
    ادمی که یه بار خیانت کنه دفعه بعد خیلی راحت تر و بی سر وصدا تر خیانت میکنه
    ذات ادمی رو نمیشه عوض کرد رفیق
    تو نه چشات میبینه نه گوشات میشونه
    یه سری چیزا رو خودت باید لمس کنی تا بفهمی چی گفتم
    موفق باشی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط پرهام نمایش پست ها
    اشتباه منم همین بود که فکر میکردم اون با بقیه فرق میکنه
    عیب ما آدما اینه که اول میام کمک میخوایم و مشورت و در آخر هم کار خودمون رو میکنیم داداشم
    اما این راهی که تو داری میری و من رفتم تا تهش
    یه موقع به خودت میای میبینی که واسه خیلی چیزا دیره
    تو این دنیا انقدر تنوع آدم چه پسر چه دختر وجود داره که وقت صرف کردن برای کسایی که خیانت میکنن واقعا کار بیهوده ایه
    در کل دیدم شرایط الانت با گذشته من خیلی یه جوره و خواستم کمکی کرده باشم
    اما حرف امروز من یادت باشه
    ادمی که یه بار خیانت کنه دفعه بعد خیلی راحت تر و بی سر وصدا تر خیانت میکنه
    ذات ادمی رو نمیشه عوض کرد رفیق
    تو نه چشات میبینه نه گوشات میشونه
    یه سری چیزا رو خودت باید لمس کنی تا بفهمی چی گفتم
    موفق باشی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)