به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 آذر 92 [ 02:46]
    سطح
    2
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 16 در 8 پست

Array
    مریدا جان سلام ,عزیزم تاپیکت و خوندم,کلاس یوگا رو از دست نده,
    خانواده منم پر از تنشه! روزایی که تا دوتا دعوای حسابی توش نشه شب نمیشه,خیلی از احساسات رو درک میکنم,
    مادرت هم خیلی تنهاس,چرا با مادرت پیاده روی نمیری!
    از خواهر و برادرت به دل نگیر,اوناهم مث تو توی تنش بزرگ شدن!حال و روزشون بدتر از تو نباشه بهتر نیست, سعی کن توی خونه یه گوشت در باشه یکیش دروازه,تو اینترنت گشت بزن مطابب فان بخو عزیزم ماه رمضونه!با خدا قهر نکن,شبا قبل

- - - Updated - - -

!با خدا قهر نکن,شبا قبل از خواب معنی قران و بخون,منم کاهل نمازم اما نماز بد خوندنشم بهتز از نخوندنه

- - - Updated - - -

موزیک شاد و رقصیدن کمک میکنه حال بهتری داشته باشی,اگه اهل رقص نیستی ایروبیک هم خوبه,
    اگه میتونی بنویسی شروع کن به نوشتن یه داستان,شاید داستان سرگذشت ایده الت, یه داستان که قهرمان اصلیش تویی,,خودتو بزار تپ داستانو ادامه بده, یه مجله هفتگی پیدا کن و خودتو ملزم کن هرشمارشو بخری و بخونی,مث مجله موفقیت و شادکامی که توش پراز انرژی مثبته!

- - - Updated - - -

موزیک شاد و رقصیدن کمک میکنه حال بهتری داشته باشی,اگه اهل رقص نیستی ایروبیک هم خوبه,
    اگه میتونی بنویسی شروع کن به نوشتن یه داستان,شاید داستان سرگذشت ایده الت, یه داستان که قهرمان اصلیش تویی,,خودتو بزار تپ داستانو ادامه بده, یه مجله هفتگی پیدا کن و خودتو ملزم کن هرشمارشو بخری و بخونی,مث مجله موفقیت و شادکامی که توش پراز انرژی مثبته!

- - - Updated - - -

2. کاربر روبرو از پست مفید helma تشکرکرده است .

ندای درون (سه شنبه 01 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 16 در 8 پست

Array
    با چیزای شاد خودتو سرگرم کن,یه روز خودتو ناهار مهمون کن,هرروزی که از خودت راضی بودی به خودت هدیه بده,
    اگه تهران هستی محدودت رو بگو تا شاید واسه کارجایی پیدا کنیم.و اینکه حتما مرتبط با رشتت باشه?

- - - Updated - - -

تو زیادی حساسی,من این حسو میفهمم که یه عمر شونه واسه گریه بقیه باشیو وقتی خودت دلتنگی کسی کنارت نیست,چون تو همیشه اون ادم خوبه بودی و خودت از پس مشکلاتت بر میومدی!
    همه فکر میکنن تو رویین تنی!نباید خسته شی و کم بیاری!اما تو یه دختری پراز احساسات,

4. کاربر روبرو از پست مفید helma تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 آبان 92 [ 10:58]
    سطح
    14
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 74 در 42 پست

Array
    سلام به همه ی دوستان. من اومدم از همه معذرت خواهی کنم. واقعا عصبی بودم اون چند روز ولی دلیل نمی شه تند صحبت کنم. من واقعا جز اینجا جایی واسه درد و دل و صحبت در مورد مشکلاتم ندارم. رفتم لباس خریدم واسه یوگا. با دو جا صحبت کردم اگه عصر جا داشته باشه با خواهرم میرم (اونی که اخلاقش خوبه). اگه صبح باشه تنها. دوست هم فکر نکنم بتونم اونجا پید کنم. همه شون خانومای سن بالا بودن. .
    جا داره از Eram عزیز هم تشکر ویژه داشته باشم بابت راهنماییهای این مدتش. مدیران لطفا تشویقش کنین

- - - Updated - - -

اگه تهران هستی محدودت رو بگو تا شاید واسه کارجایی پیدا کنیم.و اینکه حتما مرتبط با رشتت باشه?
    هلما جام تهران زندگی نمی کنم

- - - Updated - - -

6. 2 کاربر از پست مفید ندای درون تشکرکرده اند .

Eram (جمعه 04 مرداد 92), meinoush (سه شنبه 01 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 16 در 8 پست

Array
    گریه ادمو سبک میکنه!
    خواهرپناه ادمه,سعی کن رابتطو باهاش قوی کنی بحثای مشترک,هیشکی به اندازه اون تورو نمیفهمه چون تو همون خونه بزرگ شده,اگه دوتاتون یه هدف مشترک بسازین که مثلا مامانو نرنجونیم ...و تو یه جبهه قرار بگیرین بهتر میشه!

- - - Updated - - -

گریه ادمو سبک میکنه!
    خواهرپناه ادمه,سعی کن رابتطو باهاش قوی کنی بحثای مشترک,هیشکی به اندازه اون تورو نمیفهمه چون تو همون خونه بزرگ شده,اگه دوتاتون یه هدف مشترک بسازین که مثلا مامانو نرنجونیم ...و تو یه جبهه قرار بگیرین بهتر میشه!

8. کاربر روبرو از پست مفید helma تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 آبان 92 [ 10:58]
    سطح
    14
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 74 در 42 پست

Array
    من دوتا خواهر دارم که بزرگه یکی از قطب های دعواهاست و سنش کم نیست که بشه نصیحتش کرد بارها امتحان کردم. وقتی یکی خودش اشتباهشو قبول نکنه هرچی بگی فایده نداره. اون یکی خوبه اما نمی تونم باهاش دردو دل کنم. من آدمی نیستم که سفره دلمو پیش همه پهن کنم شاید هم غرورم اجازه نمیده خودم شروع کنم. دوست دارم اون شروع کنه و خودشو مشتاق نشون بده که حرفهامو بشنوه. من از همه دوستان معذرت می خوام. حال خوبی ندارم به همه چی گیر میدم. سارا جان شاید بخاطر تاپیک یا اینکه خیلی دوستت دارن حرفهاتو گوش میدن خوشا به سعادتت. نمی خوام ناشکری کنم فقط دلم پره. دوست نداشتم این حرفها رو بزنم فکر کنین حسودم. من فقط حرف دلمو زدم فکر نمی کنم هم بی راه گفته باشم. بگذریم..... من دیگه نمی خوام تاپیکو ادامه بدم. این سالها فقط کسی که حرفامو گوش کرده خودم بودم. بازم خودم می مونم و خودم. هیچی دیگه نمی خوام فقط واسم دعا کنید.

- - - Updated - - -

من دوتا خواهر دارم که بزرگه یکی از قطب های دعواهاست و سنش کم نیست که بشه نصیحتش کرد بارها امتحان کردم. وقتی یکی خودش اشتباهشو قبول نکنه هرچی بگی فایده نداره. اون یکی خوبه اما نمی تونم باهاش دردو دل کنم. من آدمی نیستم که سفره دلمو پیش همه پهن کنم شاید هم غرورم اجازه نمیده خودم شروع کنم. دوست دارم اون شروع کنه و خودشو مشتاق نشون بده که حرفهامو بشنوه. من از همه دوستان معذرت می خوام. حال خوبی ندارم به همه چی گیر میدم. سارا جان شاید بخاطر تاپیک یا اینکه خیلی دوستت دارن حرفهاتو گوش میدن خوشا به سعادتت. نمی خوام ناشکری کنم فقط دلم پره. دوست نداشتم این حرفها رو بزنم فکر کنین حسودم. من فقط حرف دلمو زدم فکر نمی کنم هم بی راه گفته باشم. بگذریم..... من دیگه نمی خوام تاپیکو ادامه بدم. این سالها فقط کسی که حرفامو گوش کرده خودم بودم. بازم خودم می مونم و خودم. هیچی دیگه نمی خوام فقط واسم دعا کنید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)