سلام تنهایی .زن برادرم خطاب به من داداش میگوید ولی این باعث نمیشه حریمهای من واوخیلی خصوصی بشه تناسبا ت به هم بخوره اون لفظ نشانه حرمتها بین ماست.(منظورم این نیست لزوماشمااین حرمتهاروشکستیدفقط یک مثال بود)کاش جواب سوالات اون پست رومیدادی تا شرایطی که دراون هستی بهترمشخص میشد.ازهمه پستهات باهوشی وقابل اعتمادبودنت مشخصه عقلاوقلبامطمئنم باروسفیدی ازاین احساسات گذرابیرون میای .فقط به خاطراینکه گم نشی چراغ راهنما در ارتباطات شما با برادرشوهر""چشمان شوهر خودته""یعنی رفتارهات وقتی جلو چشم شوهرت نیستی نبایدتغییرکنه (منظورم درقالب دلسوزی وترحم بیشتر)مگراینکه محافظه کارانه ترومحدودترشود.این"صداقت قلبی"نسبت به شوهر درهمه جا چه باشد چه نباشد جلو ورود هرحس اشتباه به قلبت رومیگیره.اینکه به بهانه انتقام ازشوهرت ،اگه به خانوادت توهینی کرده ،خودسازی رومتوقف کنی وحرفهای مشاورروفراموش، کار ذهن سطحیه.باذهن سطحی منتقد وزبان ناملایم نمیشه باشوهرت رفتارکنی وازش انتظارعکس العملهای خوب داشته باشی.بادرک احساساتش با احترام(نه ازسرتملق که ازسربلوغ یه زن ).فرمولهای رفتاری که باعث ایجاد تنش میشه روتغییربده تانتایج متفاوت بگیری.من درکت میکنم باشوهرت بحثت شده آزرده خاطر ورنجورشدی اکثرمابه نوعی این شرایط آزردگی از نزدیکان روتجربه کردیم واحتمالابازم تجربه خواهیم کرد.ولی مقایسه فقط یه نوع فرار ازمشکله.حدس من اینه اگه برادرشوهرت موفقیتهایی(به قول خودت) داشته به خاطر راهنمایی های شوهرشما هم بوده. .................................................. .................................................. .................................................. ..............................دلسوزی بامهربانی فرق دازه مهربانی ازسربلوغ وعقله ولی دلسوزی همش ضعف و احساسه.هرچند درمحاورات روزمره مجازن به جای مهربانی به کارمیره.غذایی که میبری(درکت میکنم زحمت پختش روکشیدی و خودت به خاطراحساس مسئولیت بردی)ولی بیشترش ازسرهمون ضعف ودلسوزی است مخصوصا موقعی که خلاف نظر شوهرت هم بوده بعدا خودت بیشتر متوجه این تفاوت میشی درک تفاوت دلسوزی بامهربانی مخصوصا درآینده برای تربیت بچه ت لازمه.خواهرخوبم تعیین غذابردن یاکم بردن روبذاربه عهده شوهرت وخودتو راحت کن.به نظرم توجیهاتی که قبل ازاولین غذابردن توذهنت انجام دادی دراین خودفریبی ظریف موثربوده.نگران ازدواجش نباش تو میتونی باخانمش دوستای خوبی باشید وازتنهایی هم دربیایی.شوق او برای بودن شماسرسفره یه حس طبیعی است که همه دوس دارن سرسفره شلوغ باشه اینکه در جمع کردن سفره کمک میکنه هم به خاطراینه که خودش درنبودمادرایناروخوب یادگرفته هم شایدبه زعم خودش میخادبه فضای خانه برادرش انرژی بده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)