به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 اردیبهشت 94 [ 11:20]
    سطح
    37
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    سلام به ammin.n ممنون از حرفهایی که زدین ... واقعا تاثیر دارد... من سعی میکنم به حرفهاتون عمل کنم ... اما یک سوال دارم ... آیا میتونم به نداشتن غذا و گرسنه خوابیدن اون بی تفاوت باشم وقتی غذا درست میکنم حتی فقط براش میبرم خیلی راضی و خوشحال هستم ... نمی دونم این خوشحالی خوبه یا بد این خوشحالی از اینه که به کسی کمک کردم گرسنه نخوابه یا از علاقه است .....
    بله برادر دارم .... پدرم در قید حیاته اما ای کاش نبود ..( بخاطره دلیل ناراحتی که برام ایجاد کرده)

برادر شوهرم خود جوشه ... خودش میاره خودش میبره و همه کاراش روی اصوله اگر یک کاری توی خونه انجام بده مثل اگر یخچال پاک کنه در عرض دو ساعت کارش تمومه و بدون اینکه غر بزنه و یا حرفی بزنه کارشو انجام میده

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    این تاثیرگرفتن ازحرفها به خاطر وجدان آگاه وبیدارخودته. همه ما نیازبه کمک کردن وکمک گرفتن واحساس مسئولیت دربرابراطرافیان داریم.زندگی اوباپدرش باعث شده تا روی پای خودش بایسته وخیلی ازکارهایی که مردان باتنبلی از زنان میخواهنداو خودش انجام بدهد.اینجا بازهم او رو با شوهرت مقایسه نکن شرایطشون باوجود برادربودن یه مقدارفرق داشته.شماباشرایطی که الان خواهریامادری اونجا نیست طبیعتا مسئولیت بیشتری در رسیدن به اونا برات پیش میومد.ولی درحال حاضرکمتراین کار روانجام بده تا" تناسبهای ارتباطی"به حالت آرام خودش برگرده مطمئن باش اوازپس خودش برمیاد وازشماناراحت نمیشه به جاش ازخدا واسه آرامش وموفقیتش دعاکن .اگه در دعواهاوجروبحث های طبیعی که هر زن وشوهری دارندبخوای طوری رفتارکنی که برادرشوهرت دخالت کنه مث اینه که خودت میتونی راه بری یه عصا هم دستت بگیری وبلنگی.البته طبیعیه گاهی برادرانه درغیرحضورشما خودش بعضی وقتا ازبرادرش بخاد هوای تو روبیشتر داشته باشه ولی نه مث سابقی که اتفاق افتاده...................................... .................................................. .................................................. .........شما درآینده حتی پس ازازدواج او رابطه برادرخواهری صمیمانه ای خواهید داشت مطمئنابرای ازدواجش ازشما نظرمیخاد وحرفهای شما برای مسیر زندگی او تاثیرگزارخواهدبود.ازمطرح کردن این "حسی که گذراست"با نزدیکان مثلا دخترصمیمی همسایه ودیگران برای کمک یاهرنیتی خودداری کن.یا این تالاریا اگه خیلی نیازبه گفتنش داشتی(که بعید میدونم اینجوری باشه)به مشاورمراجعه کن.............................................. .................................................. .................................................. .......................این تالارموضوعات ونکته های ظریفی که شایدکمترمیدونستی درمورد روابط زن وشوهر ولذت بخش ترشدنش داره اگه مایل بودی اونها رو مطالعه کن.اختلاف شخصیت زن وشوهر باعث مکمل شدن زن وشوهرمیشه وزیباترشدن رابطه زناشویی میشه،این خواست ،اراده وحکمت زیبای خداست،مث یه زن حساس باشوهر بیخیال،یازن کم اشتها با شوهرشکمو یابرعکس،یازن عقلگراباشوهراحساسی یابرعکس، شایداوایل ناخوشایند به نظربرسه ولی به مرور زمان وبادرایت تعادل بین مزاجهاوشخصیتهابرقرارمیشه یاکلا با اخلاق هم کنارمیان.پس شوهر عزیزت روباهیچکس مقایسه نکن حتی اگه تمام دنیا تحصیلکرده ومشاغل خاص داشتندوشوهرت شغل آزاد.سعی کن واسه اوقات تنهاییت هم برنامه ریزی مثبت کنی.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)