سلام.
دوست ندارم این را بگم اما این چیزیه که به نظر میاد هیچکس متوجهش نشده.
بنظرم میاد همسرتون اعتماد به نفس شما را ازتون گرفته. و حالا دیگه شما را قبول نداره.
میدونید. موضوع اینه که دوستش با این حرف ها ( که سبک زندگی شما را نمی پسنده و ..) میتونه خیلی رو این مسئله موثر باشه.
شاید شما یک همسر ِ کامل برای هر مردی باشید اما شوهرتون این نحوه زندگی را نمی پسنده.
چرا سبک زندگیتون را عوض نمیکنید؟ چرا یه کم به خودتون بها نمی دید؟
میدونم این رفتار مرد چقدر دردناکه اما امیدوارم که بتونید تحمل کنید
و سعی کنید کمی تغییر در چیدمان خونه..غذاهایی که درست میکنید..و سبک پوشش خودتون بوجود بیارید. با وجود یه دختر بچه باید خیلی کار سختی باشه اما زندگی شما تغییر لازم داره تا اونی بشه که همسرتون هم دوست داره.
مطلب دیگه ای که میخوام بگم اینه که اطلاعاتتون را در مورد مطالبی که بهشون علاقه منده بالا ببرید. تا بتونید باهاش سر صحبت را باز کنید و روش تاثیر بذارید. طوری رفتار کنید که نفهمه منظورتون تاثیرگذاریه انگار که از اول هم همچین چیزایی را دوست داشتین. و مثلا" براتون مهم بوده که فلان تیم فوتبال در کدام رده است و ...
+
واقعیت اینه که ما آدمها گاهی با محبت زیاده از حد به دیگران این تصور را القا میکنیم که ارزشمند نیستیم.
من دوستی داشتم که به خاطر شوهرش از همه چیز گذشت..حتی از حلقه..اما در نهایت چی شد؟
شوهرش را توهم برداشت که خیلی برتر از این دختره و میتونست موقعیتهای بهتر از این داشته باشه.
یادم نمیزه که به دوستم گفته بود اگر طبق خواسته های من عمل کنی و به تمام حرفام گوش بدی شاید لیاقت زندگی با من را داشته باشی.
نمیخوام خدای نکرده بگم شما مثل همید میخوام بگم من از زندگی دوستم فهمیدم کوتاه اومدنِ زیادی باعث میشه اطرافیان فکر کنند واقعن کوچیکی.
و در نهایت من هم مثل خیلی از بچه ها توصیه میکنم به مشاور ِ
خوب و
معتبر مراجعه کنید.
راستی: حواستون به سایتهایی که شوهرتون سر میزنه باشه. کمی مهارت خودتون را در مورد کامپیوتر بالا ببرید و از کارهایی که میکنه سر در بیارید. مطمئنا" اینهمه مدت فقط به سایتهای ماشین و اینها سر نمیزنه. اینترنت گاهی میتونه خیلی مخرب باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)