به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 64
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 23 آذر 92 [ 14:29]
    سطح
    19
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 214 در 130 پست

Array
    آفرین عزیزم.همچنان مصمم مقاومت کن. شاید اسمس هاش خیلی طول بکشه.چون من در جریان مورد تقریبا مشابهی از نزدیک بودم.عزیزم بازم میگم اگر میتونی یه بهانه جور کن و سیمکارتتو عوض کن.اینو برا این میگم که خدای نکرده در آینده و بعد ازدواجت برات مشکلی پیش نیاد.ببین میتونی کاریش بکنی.یه کم فکر کن.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 شهریور 92 [ 22:23]
    سطح
    9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    98

تشکرشده 87 در 40 پست

Array
    من نگفتم برگرد یا نه! تصمیمیه که حتما روش فکر کردیو گرفتی! برداشت بعضیا از حرفای من اشتباه بوده!
    حرف من اینه که توجیهش کن چرا!؟ حالا دلیلاشو کامل نگفتین ولی به هر حال خودتون بهتر بلده! مسئله اینه که اگه منطقی با مسئله کنار نیاد بعدا تو رابطه های بعدیش براش مشکل میشه!
    چون دیده که 2.5 سال تلاششو کرده و هیچ نتیجه ای نگرفته! پس تو رابطه جدید دنباله نتیجه میگرده!
    در ضمن کسی که نیتش از یه دوستی نیاز جنسی باشه فوقش 1 سال صبر میکنه نه دوسال و نیم! چون خیلی ها هستن که زود تر جواب می دن! الکی توهمت نزنین به این بیچاره! ولی خوب گفتم احتمالا تو رابطه بعدیش دنبال این باشه! که هم واسه خودش ضرر می کنه هم اون افراد ثالث!

- - - Updated - - -

من نگفتم برگرد یا نه! تصمیمیه که حتما روش فکر کردیو گرفتی! برداشت بعضیا از حرفای من اشتباه بوده!
    حرف من اینه که توجیهش کن چرا!؟ حالا دلیلاشو کامل نگفتین ولی به هر حال خودتون بهتر بلده! مسئله اینه که اگه منطقی با مسئله کنار نیاد بعدا تو رابطه های بعدیش براش مشکل میشه!
    چون دیده که 2.5 سال تلاششو کرده و هیچ نتیجه ای نگرفته! پس تو رابطه جدید دنباله نتیجه میگرده!
    در ضمن کسی که نیتش از یه دوستی نیاز جنسی باشه فوقش 1 سال صبر میکنه نه دوسال و نیم! چون خیلی ها هستن که زود تر جواب می دن! الکی توهمت نزنین به این بیچاره! ولی خوب گفتم احتمالا تو رابطه بعدیش دنبال این باشه! که هم واسه خودش ضرر می کنه هم اون افراد ثالث!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 مرداد 92 [ 09:06]
    سطح
    4
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    سلام تا ديشب بهم اس ام اس مي زد ديروز بهم گفت كاري كن كه اونقدر عصباني شم كه همه چيزتو پاك كنم حتي خودت رو از زندگيم. من شناختمش مي دونم الان داره عذاب مي كشه. مي دونم شايد با اون دخترم به هم زده اونقدر از من پره كه واسه خالي شدن هر كاري مي كنه. ميگه 2.5 سالم به باد دادي ميگه تو لياقت به هم رسيدن و نداشتي و خراب كردي. هميشه ناراحتي ها شو حس كردم. هر وقت مريض بوده هر وقت ناراحت بوده هميشه حس كردم. مي دونم داره عذاب ميكشه. ولي من نمي تونم باهاش ازدواج كنم ديگه اصلا نمي شه..ولي يه لحظه ام تحمل ناراحتي شو ندارم. هي فكر مي كنم من باعث شدم با اين دختر خانم هم به هم بزنه. به من ميگه تو فراموش ام كردي منم تورو فراموش مي كنم. ديروز بهش گفتم ما تموم كرديم به اون دختر خانم خيانت نكن به رابطت و زنديگت برس . ميگه كاري كن ازت متنفر شم و تو رو از زندگيم پاك كنم. منم با عذاب كشيدن اون دارم عذاب مي كشم آخه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    سلام با اينكه 2 روز ديگه كامل ازش بي خبرم ولي حالم روز به روز بدتره . حالا دردم اينه كه بدونم اين دختر خانم كيه مي خوام فقط بپرسم آخه اين كي بود كه تو اين زمان كوتاه تو زندگيت جا كردهههه. بهم گفت جريان رابطمون رو به دوست دخترم گفتم و ناراحت شده. منم مي گم كدوم دختري قبوا مي كنه وارد يه رابطه اي بشه كه 20 روز تموم شده. اونم نه اينكه كاملا تموم شه چون تو اين مدت هي اومده رفته. مي گم كدوم دختري حاظر ميشه خودشو درگير اينچنين رابطه اي بكنه. فكر اينكه داره با اون خوشه و مي گه مي خنده ديگه داره ديونم مي كنه. كاش يه بار مي ديدمش با اون تا ببينم چه جوريكه . كيه اصلا.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    سلام دوست خوب سرنوشت شما يه جورايي شبيه سرنوشته منه. مي دونم سخته . ولي زمان بهترين داروي برا شما ست. اين كار ايشون يه نوع بچه گي و بي عقلي به حساب مياد. چون آدما بعده تموم كردن رابطه اونم رابطه 2.5 ساله بايد به خودشون فرصت بدن و بعد وارد رابطه جديد بشن. چون ضرر ميزنن به خودشون و كاملا احساسي عمل مي كنند و شايد اشتباه بزرگي بكنند.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    چه قدر اين روزا واسم زجرآوره. به اندازه 1 سال پيرم كرد. مني كه دختر شادي بودم و يه دختر افسرده كرد كه هميشه بغض تو گلومه و جاي خلوتي مي خوام كه بلند بلند گريه كنم. اون تو خوشي شه داره با دوست دختر جديدش خوش مي گذرونه منم تو اين حال و روزم. عجب دنياي بديه ديگه از خودمم بدم مياد.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 شهریور 92 [ 22:23]
    سطح
    9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    98

تشکرشده 87 در 40 پست

Array
    یونیک وقتی خودت به هم زدی دیگه که نباید زیاد ناراحت باشیی!!!!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    مي دونم شروين عزيز ولي من كه خودم نخواستم مشكل ام از بابت خانوادم بود اگه به خاطر اين كه خودم نخواستمش بود زجر نمي كشيدم. پنج شنبه ها هميشه باهام مي رفتيم بيرون اين لحظه ها داره عذابم ميده. شايد كاره بچگونه اي ولي چون همه اطلاعاتشو داشتم شبا كارم شده تعداد اس ام اس هاي موبايلشو چك كردن اونقدر صعودي داره ميره بالا كه رواني ميشم. ميدونم نبايد چك كنم كارم اشتباهه دارم خودم و زجر مي دم. مصيبت اينجاست خونه هامون نزديك چند خيابان فرق داريم چند روز پيش ديدمش اون من و نديد من چه طوري فراموشش كنم آخه. با اينكه مطمئنم با يكي ديگش نمي تونم متنفر باشم ازش . مي گم چه جوري مي تونه با اون بگرده بيرون اصلا ياد من نميوفته اصلا عذاب نمي كشه. چرا من اصلا نمي تونم فراموشش كنم

- - - Updated - - -

مي دونم شروين عزيز ولي من كه خودم نخواستم مشكل ام از بابت خانوادم بود اگه به خاطر اين كه خودم نخواستمش بود زجر نمي كشيدم. پنج شنبه ها هميشه باهام مي رفتيم بيرون اين لحظه ها داره عذابم ميده. شايد كاره بچگونه اي ولي چون همه اطلاعاتشو داشتم شبا كارم شده تعداد اس ام اس هاي موبايلشو چك كردن اونقدر صعودي داره ميره بالا كه رواني ميشم. ميدونم نبايد چك كنم كارم اشتباهه دارم خودم و زجر مي دم. مصيبت اينجاست خونه هامون نزديك چند خيابان فرق داريم چند روز پيش ديدمش اون من و نديد من چه طوري فراموشش كنم آخه. با اينكه مطمئنم با يكي ديگش نمي تونم متنفر باشم ازش . مي گم چه جوري مي تونه با اون بگرده بيرون اصلا ياد من نميوفته اصلا عذاب نمي كشه. چرا من اصلا نمي تونم فراموشش كنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 بهمن 93 [ 16:56]
    سطح
    28
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    133

تشکرشده 132 در 52 پست

Array
    عزیز دلم... دختر خوب یه نگاه به زندگیای دور و برت بنداز و ببین تنها نیستی. اول از همه چقدر خوبه که شخصیتتو حفظ کردی و در مقابل توهیناش حرف بدی نزدی. این باعث میشه بعدها عذاب وجدان نگیری. در ثانی تو مختاری هر آدمی رو توی قلبت دوست داشته باشی و بهش احترام بذاری. و هیچ چیز قشنگ تر از این نیست که وقتی کسی به تو توهین کرد و رفت دنبال خوشیش، تو بازم توی قلبت براش احترام قائل باشی. این یعنی آدم بزرگی هستی. و لیاقت یه آدم بزرگ رو توی زندگیت داری.
    توی گذشته کند و کاو نکن. پیامکهاشو نخون؛ جواب نده، حتی یه سیم کارت جدید بگیر.
    برات مهم نباشه که اون دختر کیه. چه شکلیه، چه جوری حاضر میشه با این آدمی که تورو داشته دوستی کنه! توی این دنیا آدمهای عجیب غریب زیاده. آدمهایی که مهم هم نیستند. چیزی که مهمه خود تویی!
    شاکر خدا باش.

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lnaz نمایش پست ها
    هیچ چیز قشنگ تر از این نیست که وقتی کسی به تو توهین کرد و رفت دنبال خوشیش، تو بازم توی قلبت براش احترام قائل باشی. این یعنی آدم بزرگی هستی.
    اینو کی گفته؟!!!!

تا دیده ایم و شنیده ایم گفته اند که کینه به دل نگیر و غصه دار نشو اونهم به خاطر اینکه کینه و غصه آثار بسیار بد جسمی روی خود شخص به جا میگذاره.

اما جز یک آدم بدبخت تو سری خور، از کسی بعیده که برای شخصی که بهش توهین میکنه احترام قائل باشه.

حقیقتا ووقتی این تاپیک را میخونم حالم بد میشه. سر گیجه میگیرم.
    صاحب تاپیک اصلا تکلیفش با خودش معلوم نیست.
    یه خونواده ناز نازی و یک زندگی نسبتا آرام و مرفه باعث شده خوشی بزنه زیر دلش.

هم خودشو گذاشته سر کار هم اون آقا پسر رو بدبخت و بیچاره و آواره کرده. با پا پس میزنه و با دست پیش میشکه!

حقیقتا یونیک! من برای تو نگران نیستم چون فکر میکنم از این مسخره بازیها لذت میبری،‌اما برای اون پسر بنده خدا نگرانم که نمیگذاری بره زندیگیشو بکنه. اگه واقعا راست میگی و علیرغم به قول خودت خیانت و توهین و...اش هنوز ذره ای برای اون بنده خدا احترام قائلی، یا بگذار بره زندگیشو بکنه، یا با پدر و مادرت صحبت کن که بیاد خواستگاری.

دیگه این هندی بازیها رو هم بگذار کنار.

بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد

11. 2 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 21 تیر 92), shervin (پنجشنبه 20 تیر 92)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)