همراهی عزیز خیلی خیلی دوست دارم برم پیش مشاور چون می دونم خیلی تو این موقعیت برام خوبه . ولی به دلیل هزینه های بالاشون نمی تونم . من از وقتی جدا شدم هر چی در میارم باید بابت قسطای خرید خونه بدم . اگه هم چیز کمی برام بمونه خرج خرید ضروریات زندگیمه . از خدامه که برم پیش مشاور ولی الان توانشو ندارم . همش آرزو میکنم زودتر یه کمی از این قسطام تموم بشه تا بتونم یه کمی برای درمان روح خودم تلاش کنم .واقعا شاریطش مهیا نیست که برم پیش خانواده ام . من خیلی حساس و شکننده ام از لحاظ روحی و چدر و مادرم و برادرم دائما با هم دعوا دارن . تو خونه خودمم یه درد دارم اونم تنهاییه ولی تو خونه اونا به جز تنهاییم که درونیه هزار تا درد دیگه هم دارم .
خدا رو شکر یه کمی وضعم از اون روزای تو بهتره انگار . البته فقط یه کمی . حداقل ظاهرمو نگه می دارم .
مرسی که برام نوشتی.
- - - Updated - - -
نازآفرین عزیز مرسی از راهنماییت .
حتما روشهای یوگا رو اگه بتونم از اینترنت پیدا میکنم و سعی میکنم از راهنماییت برای بهتر شدن اوضاع استفاده کنم .
آره خودمم میدونم که نسبت به خیلی از دخترای دور و بر و همسنم نقطه قوتهایی هم دارم . ولی می دونی بزرگترین ضعفم چیه ؟ فوق العاده اعتماد به نفس پایینی دارم . و تا حالا نتونستم به این ضعفم غلبه کنم . فکر میکنم بعد طلاقم این نقطه ضعفم خیلی بیشتر خودشو نشون میده .شاید به خاطر نوع عکس العمل های شوهرم بود و شاید هم به خاطر اینکه خیلی غرورمو شکستم براشو هیچ نتیجه ای عایدم نشد.بعضی وقتا اطرافیان یا دوستانمو می بینم که چطور از موفقیت های کوچیکشون تعریف میکنن و انقدر به خودشون به خاطر یه مسئله ای که از نظر من خیلی بی اهمیته وشاید من هزار بار بهتر از اونو داشته باشم از خودم خجالت میکشم و به فکر فرو میرم که چرا من اعتماد به نفس ندارم .
- - - Updated - - -
شمیم الزهرا عزیز راجع به شوهر سابقم سعی میکنم خوب فکر کنم همیشه و تو دلم ببخشمش.چون مسلما اشتباهات خودم هم کم نبود که نتیجش رفتارای اون بود . به هر حال بگذریم .
تو این مدت بعد از جدایی خواستگاری نداشتم که بخوام بهش جدی فکر کنم. دوست دارم زندگی سالمی داشته باشم و همین رو هم از خدا می خوام که کمکم کنه تا حداقل این تنهایی نتونه باعث بشه تا خیلی بیراهه برم که دیگه نتونم برگردم .
[poem]يك عمر هر دردي به من دادي حس مي كنم عين نيازم بود
جايي كه افتادم به پاي تو زيباترين جاي نمازم بود
هر جاي دنيايي دلم اونجاست من كعبه مو دور تو ميسازم
من پشت كردم به همه دنيا تا رو به تو سجاده بندازم[/poem]
علاقه مندی ها (Bookmarks)