وقتی یه دختر به ادم جواب رد می ده اگه انقدر برا ادم مهم هست بهتر ادم روشش رو عوض کنه. به نظر من دیگه زبونی نگین
ولی محبتتون رو یه جور دیگه نشون بذین. کادو بخرین و.... بعد هم یه مدت سرد برخورد کنین تا اون رو نگران کنین بعد دوباره پیشنهاد بدین. خ وقنها مدام پیشنهاد دادن و دم دست بودن اثر عکس داره

نوشته اصلی توسط
saman sanaye
چنار جان کلا آدم دعوایی نیستم.تازگیا احسا میکنم عصبی شدم.یعنی 3روزه که اینطوزیم.عشق دیوونم کرده دوست خوبم.عاشق یه دختریم که چند بار البته به واسطه هام جواب رد داده.ولی باز میگم باید بهش برسم ولی نمیدونم چطوری
- - - Updated - - -
دوست من. این هیجانات فراتر از کنترل که اسمش رو عشق می زاری. نه می زاره احتمالا درس بخونی نه ... و حالتو خ خراب کرده دوست من اینها همش ناچیزی از یه چیز:
بستر سازی که توسط خود فر ایجاد میشه. دوست من با شبانه روز فکر کردن به شخص با اهنگهای غمگین گوش دادن مدام این احساس رو در وجودت ریشه دار ترمی کنی . انقدر بهش فکر می کنی که ازش یه موجودی می سازی که با وجود واقعی فرد خ متفاوت.
سعی کن خ فکر نکنی. خ سخت اما اگه دوست داری این راه به خوبی طی شه سعی کن بیشتر خودتو کنترل کنی. معمولا اون هورمونی که باعث عشق میشه بعد از چند ماه غلطتش کم میشه و این احساس تعدیل میشه البته اگه عکسش نشه.

نوشته اصلی توسط
saman sanaye
چنار جان کلا آدم دعوایی نیستم.تازگیا احسا میکنم عصبی شدم.یعنی 3روزه که اینطوزیم.عشق دیوونم کرده دوست خوبم.عاشق یه دختریم که چند بار البته به واسطه هام جواب رد داده.ولی باز میگم باید بهش برسم ولی نمیدونم چطوری
هر قدیسی گذشته ای و هر گنهکاری آینده ای دارد.....اسکار جووون
علاقه مندی ها (Bookmarks)