به نام خدا
سلام
خانم bird.1 گرامی!
در آخرین پستم برای شما ، نوشته بودم : "با خود خلوت کنید ، مهمترین موضوعی را که به نظرتان میاید با زدن یک تاپیک جداگانه مطرح نمایید و تاپیکتان را مدیریت کنید تا از موضوع منحرف نشود." در تاپیک قبلیتون من اشاره ای به مهرطلب بودن شما کردم که از میان نوشته هاتون به نظرم میرسید. اما... عکس العمل با فاصله حدود چهار ساعت برای خلوت کردنتان با خود و رسیدن به موضوع اصلی زندگیتان که مهرطلب بودن اعلام کردید و ایجاد این تاپیک ، نشان دهنده آنست که شما اصلا با خود و ذهن خود خلوتی نداشتید و تفکر متمرکزی برای تشخیص مشکل اصلیتان وجود نداشته.
خواهر خوبم! شاید شما مهر طلب باشید (که البته این فقط یک احتمال از میان نوشته هاتون هست که به نظر من اومد بود و نیاز به کارشناسی بیشتر و دقیقتر دارد) ، امـّــــــــــــا ... با این ذهن مشوش شما بعید میدانم که ظرف حدود چهار ساعت از آن پست من و ایجاد این تاپیک! ، شما بررسی درست و همه جانبه ای از خود و شخصیتتان کرده باشید!!؟! که به این نتیجه رسیدید.
.
ما انسانها برای آنالیز خود و کشف مسئله اصلی خود بعد از مشورت با دیگران ، احتیاج به زمانی بیش از اینها داریم تا به درستی ، صورت مسئله زندگیمان را کشف نماییم. لذا .... به شما توصیه میکنم که بیشتر از اینها برای تمرکز بر روی خود وقت بگذارید. نه اینکه بلافاصله شروع به طرح تاپیک جدید نمایید.
.
و اما یک پیشنهاد برایتان دارم شاید به مدیریت ذهنتان توسط خودتان کمک کند. یک روشی که خودم در دوران نوجوانی و جوانی بارها برای خود بکار بسته ام و به نظرم مفید فایده بوده این است:
در اتاقی نسبتا ساکت قرار بگیرید. چشمانتان را ببندید. روی یک شیء بخصوص انتخابی خود در ذهنتان متمرکز شوید(مثلا یک گل خاص ، یک خودکار شخصیتان ، یا یک کفش یا ...). تلاش نمایید تا به مدت یک دقیقه فقط و فقط به آن شیء و نه به حواشی آن و یا یک موضوع دیگر ، بصورت محض و خالص ، فکر کنید. قبل از شروع این کار شاید به نظرتان کار ساده ای بیاید اما با شروع این تمرین قطعا درخواهید یافت که چقدر ذهنتان به موضوعات غیر مربوط زیادی ظرف همین یک دقیقه پرواز خواهد کرد. این همان ضعف در تمرکز میباشد که بصورت افکار مشوش و مدیریت نشده در ذهن ما جولان میدهند. این تمرین را به صورت سبک چندبار در روز در اوقات مختلف شروع کنید و به تدریج در روزهای بعد به آن یک دقیقه بیفزایید و در ادامه به تعداد دفعات آن اضافه کنید. این ورزش خوبی برای کسب مهارت تمرکز روی افکار و تصمیمات می باشد. در آینده میتوانید در جاهای شلوغتر این تمرین را انجام دهید.
.
مجددا تاکید دارم که عجله ای برای زدن تاپیک در اینجا نداشته باشید. اول تمرین بر روی تمرکز سپس با دریافت درستی از موضوع خود در آینده به اینجا رجوع نمایید که همگی دوستان آماده کمک به شما میباشند.
.
در پناه حق.
گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
مولانا
علاقه مندی ها (Bookmarks)