[سلام خانم شي ]
نميگم يك روزه و يك ماهه آدم ميتونه همه افكارشو عوض كنه ولي از تويي كه راهنماييهاي خوبي براي ديگران داري خودت هم آدم مصممي هستي كه از زندگيت لذت ببري خوب عزيزم چيزي كه انتظار هست " عوض نمودن جهت حركت به منظور رسيدن به حق و خواسته هاتون با روشي است كه همه دوستان دارن كمكتون ميكنند قرارمون براين شد كه از شرايط و اتفاقات و... به نفع خودت بهره برداري كني ، نه درگير بشي كه محكومت كنند " و از زندگيت لذت ببري و منت هم بزاري به طرفت. عزيزم اساس را بگذار به شاد و شنقول بودن خودت در همه حال . و همه چي بدرك جز شادي و خوشي خودت . از همه مسائل پيرامونت بعنوان تفريح و لذت و شادماني و بعنوان ابزار استفاده كن . عروسي دعوتي برو فقط شادي كن، لباس ميخوان بخرن چه برا خودت چه برا خودشون شادي كن و برو بخر ، هر چيزي تكرار بشه همون عادت ميشه و جا ميافته اگر الان دارن تحويلت ميگيرن بزار همين عادتشون بشه و تو پس نزن ولي كاري هم نكن كه منصرف بشن و........ همين دوست دارم بياي بگي از هر حركتي در خانواده و زندگيم دارم لذت ميبرم و خوشحالي ميكنم . دارم از زيادي شادي و انرژي منفجر ميشم و ميخوام شعاع انفجارم به همه شادي بده . شاد باش خوش باش بي عار باش رلكس باش فقط به شاد شدن از هر اتفاقي فكر كن و آن را فرصت بشمار اصلاً به مانع فكر نكن

علاقه مندی ها (Bookmarks)