سعید جان بهتر است صراحتا از ایشان بپرسید هدفش از رابطه با شما چیست؟ آیا حاضر است شما با شما ازدواج کند؟ آیا از بودن با شما احساس لذت می کند؟
خوب اگر ایشان جوابشان منفی بود رابطه را کاملا قطع کن. اما اگر جواب مثبت داد باید برای ازدواج راه اصولی را طی کنی. اگر شرایط ازدواج نداری باید هرچه زودتر این شرایط را به دست آوری:
هر چه زودتر با خانواده ات صحبت کن و نظر آنها را جویا بشو و از آنها کمک بخواه تا همراهت باشند. هیچ وقت تنها قدم در این راه نگذار.
شما اگر می خواهی ازدواج کنی باید جدی باشی. چون ازدواج جدی است. اگر کار داری که خوب است و باید به فکر ارتقاء در آن کار باشی اما اگر نداری از همین حالا به دنبال یک کار بگرد. هر چند پاره وقت یا با حقوق کم. شما باید مثل یک مرد که مسئولیت یک خانواده را دارد رفتار کنی. مردی که مسئولیت دارد با کادو و اس ام اس و ایمیل و قرارهای تفریحی زندگی نمی کند. در عوض طوری زندگی می کند که بتواند خانواده اش را اداره کند. همین الان به زندگی مردان متاهل اطرافت نگاه کن تا ببینی.
اگر واقعا قصد ازدواج داری باید بدانی که شما قرار است نه تنها با آن دختر بلکه با خانواده و اقوام او هم زندگی کنی. یعنی در یک مجموعه قرار می گیری. پس از همین الان باید با خانواده او ارتباط داشته باشی. برای همین گفتم که باید از خانواده ات کمک بگیری. بسیارند کسانی که هم را پسندیده اند اما در مرحله آشنایی خانواده ها ناموفق بوده اند چون خانواده ها به هم نمی خوردند یا مخالف سرسخت بودند. پس کار امروز را به فردا نینداز که فردا دیر است.
اگر کسی شما را بخواهد پای شما می ایستد به شرطی که با کارهایی که گفتم مرد شدن خودت و عزم جدی ات را ثابت کنی. شما خواستگاری را مساوی ازدواج ندان. خواستگاری یعنی پیشنهاد بررسی و تامل برای ازدواج. پسرخاله من در سن شما تجربه مشابه شما را داشت که پس ازدواج با دختر متوجه شد اصلا نمی تواند با خانواده او کنار بیاید و زنش را طلاق داد. فوقش این است که رسما نامزد می شوید تا شرایط فراهم شود. شما اگر قصد ازدواج داری اصلا بهانه هایی که ذهنت می آورد مثل الان آماده نیستی را قبول نکن.چون ذهنت از تلاش جدی وحشت دارد و نمی خواهد وارد دنیای جدیدی شود این بهانه ها را می آورد. شرایط فراهم نمی شود مگر اینکه از همین لحظه به دنبال فراهم کردنش باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)