سلام
من خیلی به این سوال فکر کردم که چرا یه دختر از یه پسر میپرسه قبلا رابطه داشته یا نه.راستش این قضیه برای منم خیلی مهمه.چون همش فکر میکنم شرایطی که یه پسرو به سمت رابطه میکشونه چی میتونه باشه؟
پسرها نه به اندازه دخترا احساساتین،نه اسیب پذیریشون به اندازه دختراس که تحت فشار محیط نامناسب بلغزن یا دچار موقعیتی بشن که ناخواسته همچین شرایطی براشون پیش بیاد.
و با توجه به چیزی که نوشتی
به این نتیجه میرسم که چیزی جز شهوت و نیروی جنسی نبوده.من سکس تغریبا کم نداشتم
چرا برای یه دختر مهمه؟
چون میخواد مالک بی چون و چرای قلب و ذهن همسرش باشه.نمیخواد شوهرش اونو با دخترای گذشته مقایسه کنه.چون میخواد مطمئن باشه همسرش تنوع طلب نیست.چون میخواد بدونه همسرش برای زن چه ارزشی قائله و با چه دیدی بهش نگاه میکنه؟یه ابزار برای استفاده و بعد رها کردنه؟
میخواد بدونه اگه یه روزی بیمار یا زشت شد ایا همسرش میتونه چشم و دلشو کنترل کنه که هرز نره؟
چواب این سوالا خیلی مهمه.اما تو فقط دنبال یه جمله ای که به نامزدت بگی.اما اینجا تو و وجدانت هستی.فکر کن ببین میتونی چیزایی که همسر ایندت میخواد(و من یه نمونه هاییشو بالا گفتم) انجام بدی؟
اعتماد با یه جمله بوجود نمیاد.مجموعه طرز فکر و رفتار و گفتار تو میتونه اعتماد بده یا نده.چه بسا مردی اصلا تجربه رابطه نداشته باشه اما نشه بهش اعتماد کرد.
در یک کلام ایا پشیمونی؟ایا چیزی که باعث روابط متعددت شده رو تغییر دادی یا کنترل کردی؟اگه اره ذهن نامزدت رو درگیر نکن.و اجازه بده با دیدن رفتار و گفتار و سبک زندگی فعلیت بهت اعتماد کنه.(بدون اینکه تظاهر کنی)
اما اگه جواب نه هست.با زندگیش بازی نکن.این دختر نشون داده این مسائل براش مهمه.پس...
گفتم که اینجا خودت هستی و وجدانت.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)