نقل قول نوشته اصلی توسط hamrahi نمایش پست ها
ما عشق هایی داریم به اسم عشق های مانیایی که طرف مقابل فکر میکنه بدون وجود اون ادم زنده نیست همه چیزش به اون مربوط دنیا فقط اونه و طرفش اگه بهش زنگ نزنه استرس و افسردگی میگیره باید حتما هر روز ببینتش ابراز علاقه های شدید بکنه و غیره اینها نشانه اظطراب های فرده که میبایست درمان بشه
و عشق هایی داریم عشق های سالم ، ما طرف مقابلمون رو دوست داریم براش نمیمیریم بهش احترام میگذاریم اگه یه روز زنگ نزد دچار افسردگی نمیشیم از بودنش لذت میبریم ولی اگه نبود از تنهاییمون لذت میبریم
شما بگو دنبال چه عشقی هستی عشق رویایی یا عشق واقعی .. من فکر میکنم عاشق همسرت هستی ولی تعریف درستی از عشق نداری و فکر میکنی اونقدر که میبایست عاشق نیستی چون عشق برای تو یه چیز ماوراییه .. به نظرم بهتره طرز فکرت رو عوض کنی
ممنون همراهی جان
نه دقیقا من منظورم عشق واقعیه،اینکه وقتی یه روز بهم زنگ نزنه استرس و اضطراب نیاد سراغم
اینکه وقتی عشق واقعی داشته باشی هر کار کوچیک اشتباهش داغونت نمیکنه و ازش ناراحت نمیشی و بغض نمیکنی و باهاش بد رفتار نمیکنی
حتی کارای بد دیگران هم نمیتونه رووت تاثیر بد بزاره یعنی هی نمیشینی که بهشون فکر کنی و خودتو از توو بخوری چون وقتی یه عشق واقعی داشته باشی صبر زیادی هم بهت میده همین عشق
دلت با این عشق یه دنیا رو داره که هیچ چیز و هیچ کسی نمیتونه تو رو داغون کنه
چون میدونی که یه عشق داری که حتی اگه دنیا هم مقابلت وایسته ولی باز با این عشق تو انگار پشتت یه دنیا رو داری که بهش تکیه میکنی و غمی نداری
دقیقا میخوام این عشق رو داشته باشم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
مگه الان چی کم دارین که میخواین عاشق بشین؟ منظورم اینه که آیا وضعیت فعلی تون ایرادی داره که به فکر عاشق شدن افتادین؟
tojih جان ممنون

نه چیزی کم نداریم
هر روزمون پره از ابراز علاقه و شادی
اما جای عشق خیلی خالیه
عشق واقعی که باشه همه این چیزا صد برابر میشه
و اینکه اگه عشق واقعی باشه حتی اگه یه روز پر از غم و ناراحتی دشه باشی بازم ته قلبت با یه عشق واقعی شاد شادی