.دوست خوبم اقای بی وفا،شناخت خیلی مهمه ،حتما فقط در صورت شناخت کامل فرد مورد نظرتو انتخاب کن،اصلا احساسی عمل نکن،نه ظاهر زیبا،نه تحصیلات،نه ثروت ...هیچ کدوم ضامن خوشبختی ادم نیست(گرچه ملاک میتونند باشند اما مهم شخصیت و شعور طرفه)
خانم یا اقای چنار اخه الان مد شده،هر کسی رو میبینیم داره میگه کسایی که قبلا با کسی بودن موفق ترن!!!!!خودمون داریم بیند و باری رو رواج میدیم!!!اخه شروع یک رابطه بی هدف نتیجش چی میتونه باشه؟؟؟؟در بهترین حالت ممکنه جدا شدن بدون صدمه به دو طرف باشه،اما چند درصد احتمال داره خیلی ساده و بدون هیچ گناهی جدا شن افراد؟؟؟پس به اون کسایی که سرشونو با افتخار بالا میگیرن و میگن من چون با هزار تا پسر دوست بودم پس پسر جماعتو خوب میشناسم و از پس زندگیم برمیام باید بگم سخت در اشتباهی،من خودم به شخصه هیچ وقت راضی نمیشم همچین دختری رو بگیرم(برا خیلی پسرا که میگن با این موضوع مشکلی ندارن هم یه جورایی متاسفم،گرچه چون خودشونم مثل همین دخترا با هزار نفر دوست بودن بایدم براشون عادی باشه!!!!)نتیجه این روابط این میشه که خانم بعد از متاهل شدن با کوچکترین لرزه تو زندگی فیلش یاد هندستون میکنه یاد دوست پسر قدیمیشش میافته،نتیجش مقایسه شوهرش با اوناست و به جای اینکه به زندگیش برسه برا خودش میره تو عالم هبروت و با یاد خاطرهای دوست پسراش زندگی میکنه....نتیجش برقراری ارتباط مجدد با اونا و خیانت تو زندگی و از بردن زندگیشه،هزارتا دلیل وجود داره که این دوستیها تایید نشهدر ضمن من هم با جناب سامان موافقم هیچ مدرک ثابت شده ای برای اینکه افرادی که تجربه های متفاوت در ارتباطاتشون دارن ازدواج موفق تری دارن در دست نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)