قابل توجه دوست عزیز asemani
من گفتم فقط فقط در این مورد یعنی قلیون هست که واقعا طلاقش میدم چون بیزار میشم از این ادم دست خودم نیست چیکار کنم
اتفاقا نشون میده هنوز خیلی بچه ای . هنوز مزه زندگی رو نچشیدی . حالا فعلا دو تا مورد پیدا کردی که بتونی روش مانور بدی. تو زندگی هزاران مورد دیگه پیدا میشه . من حرفم اینه : گذشت و بخشش مهم ترین دلیل پایداری یه زندگیه که من در وجود شما نمی بینم.
دوست عزیز به اندازه تک تک موهای سرت با دختر گشتم و می گردم نه اینکه فکر کنی عشق و عاشقی دختر بگه ف من تا فرحزادو برات میرم اینا رو نگفتم که بدونی کم اوردم اما گذشت و بخشش مهم ترین دلیل پایداری یه زندگیه که من در وجود شما نمی بینم. بخشش کیلو چنده بابا دو روزه اومدی تو این جا بخشش و بخشش میکنی در حد این صحبت نیستی خانوم محترم بخشش حدی داره بله من برا زنم تا باشه سرمو میدم اما سر این موضوع خیر چون از بچگی بدم میومده نمی تونم ببخشم
حرف شما:پسری که به همین راحتی درباره طلاق صحبت می کنه ، اصلا ازدواج نکنه بهتره . چون هنوز اون قدر عاقل و مرد نشده که پای مشکلات زندگی بایسته و باهاشون مبارزه کنه
باهاشون مبارزه کنه ؟؟؟؟؟من بیزارم مبارزه کنم (زندگی صحنه مبارزه ست )شما خدای ناکرده نمی دونم زنی یا مرد.....اما شوهرت یا زنت با کسی رابطه داشته باشه یا نمی دونم دودی باشه باش مبارزه میکنی؟؟؟؟؟اگر میکنی که شما خیلی اعتماد به نفست بالاست.
من یک دختر هستم. من گفتم قلیون ، شما میگی اگر شوهرم با کسی رابطه داشته باشه !! حالا یه ذره عجیبه این مثالت . اما جواب من : بله . قطعا و یقینا اگر شوهرم با کسی رابطه داشته باشه ، طلاق نمی گیرم. بلکه می ایستم و مبارزه می کنم . زندگیم رو به هر نحوی شده تا جایی که در توانم باشه حفظ می کنم . زندگی رو به راحتی به ما نمی بخشن که به راحتی بگیم نمیخوام !! هرگز به راحتی شما حرفی از طلاق نخواهم زد.
شما همونجورم که میگم خیلی خودتو دسته بالا میگیری و اعتماد به نفست بالاست ولی بدون گیر ادم نیوفتادی تا بهت بفهمونه که چی به چیه
حرف شما: فرض کنید شما ازدواج کردید و دو تا بچه دارید و یه هفت هشت سالی هم از زندگیتون گذشته . خانم شما که اتفاقا خیلی هم اجتماعیه ، با دوستاش به مسافرتی رفتن . به اصرار دوستانش یه پکی هم به قلیون می زنه . اون وقت شما به جای اینکه بشینید و بهش بگید که از این کار بدتون میاد و دیگه نباید تکرارش کنه اون خانم رو که اتفاقا مهریه اش هم 14 تا سکه است رو طلاق می دید و به همین راحتی دو بچه رو بی مادر یا بی پدر می کنید !!!؟؟؟؟؟؟
اولا قبل از بچه دار شدن میفهمم چند مرده حلاجه دوم اینکه کی 2 بچه میاره بابا :dبچه اخههههههههه
مثال منو درست نخوندید . من گفتم سالها گذشته و در این هفت هشت سال همچین اتفاقی نیفتاده . اما بعد از این همه مدت اومدیم و این اتفاق افتاد . چیکار می کنی ؟؟؟؟ دیدی که جوابی بابتش ندادی و زدی تو خط شوخی. این یعنی اینکه فکر اینجاش رو نکرده بودی .
خب من یه مثال دیگه می زنم. در مورد خانمت شرط کردی . در مورد دخترت که شرط نکردی. دخترت 18 ساله میشه و با دوستاش میره و خدای نکرده اهل قلیون میشه . آیا مقابلش می ایستی و بهش میگی کارش اشتباهه ؟ یا اینکه بهش میگی دختر تو نیست و .... مسلما طلاقش که نمی تونی بدی !!
درست گفتی اینو
وقتی که دختری به اینجور چیزا رو میاره مهمترین دلیلش چی میتونه باشه تربیت خانوادگیش دیگه درسه؟؟؟؟بعضی از خانواده ها دوست دارن دخترشون ازاد باشه درش بحثی نیست اما بعضی از خانواده ها هم هستن قبلش اگاهی میدن به بچه هاشون
نام کاربری فکر کنم چیز شخصی باشه و به خودم مربوط باشه و هیچ دلیلی غیر از این نیست
اتفاقا دیروز شک داشتم بدبین باشی ، امروز مطمئن شدم . با خوندن دو سه تا مشکل از چهره زنا بدت اومده و از خیانت ترسیدی. لابد الان داری فکر می کنی که چیکار کنی که بهت خیانت نکنه !!! حالا خوبه تازه واردی !! با این تفکر شما الان مدیر این سایت (دور از جونشون ) الان باید تو بیمارستانا بستری باشن یا خود ما و بقیه بچه ها . ما از این تاپیک ها استفاده می کنیم و راههای بهبود زندگیمون رو پیدا می کنیم . شما نیومده بدترین چیزار و دیدی و ترسیدی . شما نیمه خالی لیوان رو دیدی. برادر عزیز ذهن شما تا حدی بدبینه . من که دشمن شما نیستم . بهت میگم این موضوع باعث مشکلاتی در زندگیت خواهد شد. شک ندارم . جدی بگیر حرفم رو و به دنبال راهی برای بهبود این مشکلت باش. وگرنه روزی به حرفم می رسی. اینو با اطمینان میگم.
نخیر از بی صفتی دخترای امروزه می ترسم (بلا نصبت بقیه دوستان حاظر در این تاپیک هیچ گونه بی احترامی نمی کنم به دوستان دیگر در این تاپیک)
در نهایت اینکه این پست کمی حالت مقایسه ای پیدا کرد. مقصر هم خودتون بودید که باب مقایسه رو باز کردید. موفق باشید
حالا خوبه نه کارشناسی اینجا که این همه پست میدی و خودتو قبول داری و فکر می کنی خیلی باهوشی گیر ادم نیفتادی عمو تا تورو یه جور برقصونتت که فر بخوری;)
- - - Updated - - -
من از تموم دوستان از همه ی دوستان عذر می خوام که این متن قبلی من تند و زننده بود چون یکی از دوستان خیلی خودشو دست بالا میگیره خیلی برام گرون تموم شد
از تک تک دوستان از همه دیگه
عذر می خوام بنده قصد توهین به کسی ندارم همتونم جای برادر خواهر های منین
taraneye man و saramini و دوستان دیگر با پیغام های دوستانم خیلی منو خوشحال کردین به من واقعا لطف کردی 1دنیا ممنون با سوالاتتون این 5شنبه یعنی فردا قراره برم خواستگاری انشاااله به حول قوه الهی این خانوم تموم ویژگی های بنده و خواهد داشت
بازم ممنون از تک تک دوستان
- - - Updated - - -
من قصدی نداشتم نه کسی به من بی وفایی کرده نه من به کسی کم وفایی و بی وفایی کردم
اون لحضه اون اسم اومد تو ذهن چیکار کنم خو:D
عجبا

علاقه مندی ها (Bookmarks)