سلام برفی عزیزم
امروز رو مدام تو فکرت بودم. همه اش دعا می کردم که بتونی دووم بیاری و نری سراغش . الان می بینم تا حدی موفق شدی. به جط اشتباهی که کردی و بهش زنگ زدی. نباید زنگ می زدی. ازت خوااااااااااهش می کنم ، دیگه به سراغش نرو. هربار دیدی دوس داری باهاش دعوا کنی و ناله و نفرینش کنی ، یه کاغذ بردار و همه حرفاتو بنویس روش. بعد اون کاغذ رو بسوزون و بریز تو آب . باور کن تاثیر این کار فوق العاده ست.
تمریناتی که بهت گفتم رو انجام میدی ؟
کارهایی که گفتم رو انجام میدی ؟
تو این تالار می گردی ؟ با دوستات می چرخی ؟ پیش خانوادت میری ؟
ببین عزیزم اصلا تنها نمون که بخوای تماس بگیری .
راستی الانم که تعطیلاته . پاشو با شوهرت یه مسافرت کوتاه برو. حتی اگه نمی تونی فردا یا پس فردا از صبح تا شب برید پارکی باغی جایی ، بذار مهر شوهرت بیشتر تو دلت بشینه و فراموشی اون راحت تر بشه .
در نهایت اینکه به شدت مشتاق اینم که چند روزی بگذره و تو همچنان سراغش نرفته باشی.
برات دعا می کنم و مطمئنم که می تونی .
چون بلافاصله تونستی ارتباط رو قطع کنی. هنوز چند روزی از اومدن تو به این تالار نمی گذره . اما گام هایی مهم اول رو برداشتی و مطمئنم که بقیه رو هم می تونی.
باز هم میگم. برات دعا می کنم . ما رو بی خبر نذار
غرور ای ناجی حرمت ، تو با من پا به پایی کن
به هنگام سقوط من ، تو در من خودنمایی کن
این شعری که در بیشتر مواقعی که ممکنه غرورم بشکنه با یه کار بیهوده انجام میدم. در مورد من که خیلی کارسازه . تو هم با خودت تکرارش کن . این رو بدون هرچی بهش زنگ بزنی و پی اش رو بگیری غرورت رو شکستی و اون عجز و التماس رو در رفتارت می بینه . یه برفی شکسته !! تو که نمیخوای این طور بشه . پس محکم و استوار روی پاهات بایست و این مرحله از زندگیت رو با سربلندی بگذرون .
خدا هر روز تو رو بیشتر از روز قبل دوست داره . این مهم نیست ؟؟؟![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)