خوب اولین اشتباهی که شما می کنید اینه که از حال دوست پسر سابق خبر می گیرید. خواهر من چی کارش داری اصلا به هیچ عنوان نه خبری ازش بگیر و نه اگر کسی از دوست های مشترک براتون خبر آورد بهش گوش بده. اینطوری بستر زدایی کن که دوباره فیلت یاد هندستون نکنه. وگرنه گرفتار می شی. به نظر من کارت کار درستی بوده انتخاب از روی منطق ( البته امیدوارم منطقت منطق محض نبوده باشه ، بین منطق و حسابگری تفاوت زیادی وجود داره ). به نظر من فرض کن نامزد نکردی و مجرد هستی، بشین یه فهرستی درست کن از انتظارات و خواسته هات و بعد بررسی کن ببین چند درصدش با نامزدت می خوره؟ چند درصد با اون آقا؟ ( هر چند توصیه می کنم که اون آقا رو کلا خارج از گود نگه داری )---------------------------- یا یه کاری بکن، بیا و یک بار برای همیشه منطقی مجسم کن ببین زندگیت با دوست پسر در حالت واقعی و نه تخیلات چطوری میشد؟ زندگی با فردی کنترل کننده و ....، یک توصیه هم دارم که یه سر به مشکلات بچه های تالار بزن. شوهری که معتاد هست، کتک می زنه، یا مثل شوهر سابق من که معرف حضور بیشتر بچه های تالار هست با بیماری هاش و بی مسئولیتی هاش دمار از روزگار آدم در میاره. اینها رو بخون یه کم حساب کار دستت بیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)