به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 شهریور 96 [ 22:02]
    سطح
    77
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 245
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,300

تشکرشده 3,560 در 934 پست

Array
    سلام
    من از جمله آدم هایی هستم که دو بار جدا شدم نمی دونم چه کمکی می تونم بهت بکنم . اگر خواستی می تونی تاپیک های منو از همین تالار بخونی .
    با توجه به شرایطی که داری بخصوص مسئله اعتیاد که بیشتر رفتارهای نابهنجار همسرت زیر سر همین مواد هست، برای درست شدن زندگیت باید خیلی تلاش کنید و درصد شکست هم بالاست. یعنی ممکنه کلی انرژی روحی و روانی بذاری و دست آخر هم هیچی.
    سعی کن ترس و احساس ناتوانی وادارت نکنه که یک شرایط بدتر را تحمل کنی. چون تحمل این شرایط ممکنه ته مانده روحیه و انرژیتو هم تحلیل ببره و در آینده با مشکل مواجه بشی.
    درمورد حرف مردم همه چیز بستگی به خودت داره. مردم همیشه میگند و دهن مردم را نمیشه بست. حالا راه حلی که من برگزیدم واسه حل این موضوع اینه که بعد از جدایی جوری برخورد کردیم من و خانواده م که هیچکس حتی جرئت نکرده چیزی بپرسه که آیا سابینا جدا شد یا نه و چرا. نه اینکه پرخاش کنیم نه، ولی مثلا مادرم یا من ننشستیم الکی الکی سفره دلمونو پیش این و اون باز کنیم و ناله کنیم که دیگران جرئت سوال پرسیدن و دلسوزی پیدا کنند. اینطوری خیلی از حرفها رو نمی شنوی و راحتی.
    یه سری مسائل هم هست که باید بعد طلاق مراعات کنی. مثلا یه مقدار نحوه پوشش و حرف زدن و ارتباط از هر نوع با جنس مذکر باید خیلی سنحیده و با رعایت فاصله باشه که خدایی نکرده فکر های بد بد به سر کسی نزنه

در کل من نمی دونم شما رو چطوری راهنمایی کنم چون شرایطت نه تنها سخت بلکه طاقت فرساست. اما در مورد زندگی بعد از طلاق دوم باید بگم اونقدر ها که ادم فکر می کنه بد نیست . بخصوص من خیلی می ترسیدم از طلاق ولی خوب بعد جدایی فهمیدم که سرمایه عاطفی و انرژی که گذاشته بودم رو نامزد دومم در واقع به هدر رفته و هیچ چیز مثل آرامش و سلامتی و یک زندگی سرشار ( خودشکوفایی و هدفمند و محکم ) ارزش نداره .
    قوی باش آروم باش. من بازم در خدمتم

2. 2 کاربر از پست مفید نیلا تشکرکرده اند .

she (یکشنبه 05 خرداد 92), فرشته مهربان (دوشنبه 06 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)