با سلام
ضمن تشکر از همه اعضایی که با دقت قوانین همدردی را مطالعه و به کار می گیرند. به خاطر اینکه گاهی گزارشاتی در مورد بعضی تازه واردین و کسانی که با بافت همدردی آشنا نیستند و حتی بعضی قدیمی تر ها، به ما می رسد باز این تاپیک را تازه کردم.
خواهش می کنم دوستان خوب این تاپیک را مطالعه کنند.
بنده خودم مشاور تالار و مدیر مسئول این تالار هستم. تا کنون یادم نمی آید ارتباط خصوصی با عضوی به صورت دوستانه ایجادکرده باشم و با مسائل عاطفی او قاطی شده باشم.
هیچ یک از اعضاء تالار حتی بنده به عنوان مدیر و مشاور نمی توانم جایگزین همسر، پدر، مادر، یا حتی دوست صمیمی کسی بشویم. و باید به آسیب پذیری های این محیط مجازی توجه کنیم.
گاهی عضوی از تالار بی خبر می رود یا خداحافظی می کند و می بینم که چندین نفر علائم شدید وابستگی عاطفی نشان می دهند.
اگر بی توجه به هشدارهای ما خود را مانند بسیاری از محیط های دیگر ، به ارزانی وابسته روابط ناپایدار کنید بعدا خودتان باید پست بزنبد و از مشکلات همین رابطه های گسسته شده شکایت کنید و درمانده شوید.
از ما گفتن.
خواهش می کنیم از پیام های خصوصی در این زمینه استفاده نکنید و اگر نیاز به همدردی و .... دارید در همین محیط عمومی مطرح کنید.
اعتماد به هیچ کس در فضای مجازی به خاطر چند پست نکنید. و سفره دلتون را باز نکنید.
بعد به ما ایمیل می زنبد که چه کار کنم؟!!!
می ترسم؟!
تهدید شدم؟!
وابسته شدم!
نگرانم!
مگر اینجا همدردی نیست پس چرا بعضی سوء استفاده می کنند؟!
خب عزیزان من !
این 20000 عضو که با تعیین صلاحیت ، عضو همدردی نشده اند و ما هم مسئول گزینش آنها نبوده ایم. با سرچ در گوگل به دنبال منظور خاص بوده اند و اینجا هم موقتا هستند و می روند همانطور که بقیه رفته اند.
اینها اکثر انسانهای شریفی مثل خود شما هستند. اما همه نوع آدمی در بین ما هستند.
هر کس که حرف قشنگ می زند که به معنی قابل اعتماد بودن نیست! آیا هست؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)