سلام فاطمه جان..امیدوارم که سلامت باشی و بتونی با کمک تالار و دوستان حاضر در تالار بهترین نتیجه را بگیری..با توجه به مطالبی که شما بیان کردید به نظر من شما در ابتدا باید طبق گفته دوستان اول به بررسی این موضوع بپردازید که آیا اصلا خود شما شرایط ازدواج کردن را دارید و آیا به بلوغ کامل در امر ازدواج رسیدید..اینکه درس شما فعلا تمام شده دلیل خوبی برای فکر کردن به ازدواج نیست..با توجه به صحبت های شما ...به نظر میرسه که شما کمی سردرگم هستید ..در ابتدا شما باید به بررسی شرابط خودتون بپردازید و بعد در رابطه با شرایط طرف مقابل فکر کنید تا ان شالله در آینده دچار مشکل نشید..بعد از اون حتما در ابتدا معیارهای خودتون رو اولویت بندی کنید و بر طبق اون نمره هایی را لحاظ کنید که تا چه حد هر معیاری برای شما مهم هست ...و در کنار اون از تجربیات اطرافیان هم نهایت استفاده را بکنید..هر وقت به این نتیجه رسیدید که شما به عنوان یک فرد کامل توانایی قبول ازدواج را دارید ..در این لحظه می تونید به فردی که خواستگاری کرده فکر کنید و بعد طبق خواسته هاتون ببینید ایشان چه میزان از معیارهای شما را از هر لحاظ دارند..و با اجازه خانواده به بررسی دقیق ویژگی های ایشان و خانواده ایشان بپردازید و حتما تاکید می کنم زیر نظر مستقیم هر دو خانواده ..وقتی ایشان را یکبار دیدید..تازه می تونید ببینید آیا فقط تنها با شغل ایشون مشکل دارید یا خیر؟ و بسته به اون تصمیم بگیرید..صرفا دانستن شغل یا خصوصیات کلی یک فرد یا حتی نماز و روزه دلیل خوبی فرد نیست..چه بسا دو فرد از هر لحاظ خوب باشند ولی به درد زندگی مشترک نخورند..پس باید به مقوله ازدواج با دقت خیلی خیلی بیشتری نگاه کنید..در آخر با توجه به فوکوس شما روی موضوع شغل باید بگم که هیچ کدام از ما نمی تونیم بگیم کدوم بهتره هرکدوم از شغل ها چه رسمی چه آزاد شرایط خاص خود و مزایا و معایب خودشون را دارند و شما باید حتما دیدگاه خودتون را دقیقا در این مورد بدونید..با طرف مقابل صحبت کنید و دیدگاه ایشونو بفهمید و بعد با مشورت خانوده ها در نهایت تصمیم بگیرید...باز تاکید می کنم به مقوله ازدواج خیلی خیلی عمیق تر فکر کنید اونوقت می بینید خانه شوهر نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه...امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید..
سارا بانو

علاقه مندی ها (Bookmarks)