به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 اردیبهشت 92 [ 10:18]
    سطح
    1
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    اي،آخه دو تا مشكل هست گاهى آدم مى مونه از چى حرف بزنه اما گاهى هم مى دونى هم دوست دارى اما نمى تونى و و اين خيلى سختره! منم دوست دارم مثل اطرافيانم باشم ، دوست دارم بتونم حرف بزنم درد و دل كنم ابرز احساسات كنم و ..... اما سخته گاهى هم روم نمى شه يا فكر مى كنم دليل نداره. نمى دونم. ربطى به اين موضوع نداره اما يه سوال داشتم ازتون : پسرام مثل دخترا دوست دارن حرفاى احساسى و محبت آميز بشنون؟ يا واسشون بى معناس؟ هر چند دوستم مى گه از خداش من باهاش حرف بزنم مثل تو اس ام اس راحت و گرم.

- - - Updated - - -

:(

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 بهمن 92 [ 18:58]
    سطح
    43
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    دستاوردها:
    Social1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    3,824

تشکرشده 3,762 در 695 پست

Array
    سلام
    به هر حال همه ما انسانیم و نیاز به محبت داریم که البته در زنان این نیاز بیشتره .
    ولی مشکلی که مربوط میشه به اعماد بنفست باید بگم شما فقط زوم کردی روی عیبی که در درون خودت داری و این باعث میشه که اعتماد بنفست هر روز کمتر هم بشه .
    من نظرم اینه که شما به هر حال نقاط قوتهای زیادی دارید که بهتره اول اونها رو پیدا کنید و اعتماد بنفستون رو بالا ببرید مثلا می تونی استعدادهایی رو که داری به کار بگیری مثل نقاشی کردن ، آشپزی کردن ، یادگیری یکی از رشته های ورزشی ، انجام سرگرمیهای گروهی و..... می تونی کم کم از یه طریقی باب صحبت کردن رو باز کنی و همین سبب میشه تا کم کم خودت رو توی جمع ها ثابت کنی ..
    پس به جای اینکه روی حرف نزدنت زوم کنی اول پیدا کردن راههای صحبت کردن رو پیدا کنی یعنی موضوعی داشته باشه برای بحث کردن ...
    البته یک نکته رو هم میگم که همه چیز به صحبت کردن نیست بلکه عمل کردن درست بدون کلام خودش کلی حرف داره .
    هیچگاه دلت را به روزگـــــــار مسپار که دریایی از ناامیدی هست ...
    دلت را به خــــــدا بسپار که دریایی از امید است...
    ویرایش توسط چشمک : چهارشنبه 28 فروردین 92 در ساعت 18:45

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    ممنوم چشمك جان، بله حق با شماست، البته من چندتا كلاس هنرى رفتم كه چون راحت نبودم جلو خانوادم تمرين كنم ديگه ادامه ندادم!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dony نمایش پست ها
    ممنوم چشمك جان، بله حق با شماست، البته من چندتا كلاس هنرى رفتم كه چون راحت نبودم جلو خانوادم تمرين كنم ديگه ادامه ندادم!
    دنيا جان سلام : اگه ميخواي به چيزي برسي بايد پاش زحمت بكشي و انتظار نداشته باشي كه با يك جمله گفتن يا فكر كردن رست بشي و ورژن جديد پيدا كني پس آماده شو براي رفتن راه 2- خودت را فراموش كن و هي مراقب خودت نباش كه اي واي كسي ازت ايراد نگيره و بد نشه و ... غرور و خود پسندي دروني خود را بشكن و تظاهر به همه چي كامل بودن را رو دروي ديگران بگذار كنار كه بهت تبريك ميگم كه با باز كردن اين تاپيك شروع كردي و قبول داري كه مثل هر آدمي تفاوتهايي داري3-كم حرفي يا زياد حرفي و وراجي بنفسه نه مزيت هستن نه كمبود راحت باش 4- چند تا موضوع كتاب مطلب و بازديد و مشاهده كسب كن و آنها را به كسايي كه دوست دارند يا در موقعيت و مناسبت با اعتماد به نفس و كامل توضيح بده يا به تكه هاي مرتبطش اشاره كن و هرچي هم نظر خودت به ياد مياد اضافه كن 5- هيچوقت در محاوره دنبال كامل و بي نقص بودن حرفات نباش زيرا همه هم هر چي به ذهنشون ميرسه ميگن هر چي باشه برا تعدادي شنونده ارزشمنه و در هر حال برا بعضي محل انتقاد حرفتو بزن و برو و اگر ايرادي گرفتن احاطه داشتي ثابت كن توضيح بده نداشتي بگو شماهم نظر خودتو داري من اينطور ميدونم و6- در هر صورت بايد كامل نبودن و ايراد داشتن وحتي مسخره بودن بعضي حرفها و نظرات و حركاتمون را بپذيريم و اصلاً عمداً انجام دهيم چه بسا اينها بيشتر موجب توجه بما ميشوند. و ازاين قبيل و راحت بودن با مسائل

- - - Updated - - -

دنيا جان سلام : اگه ميخواي به چيزي برسي بايد پاش زحمت بكشي و انتظار نداشته باشي كه با يك جمله گفتن يا فكر كردن رست بشي و ورژن جديد پيدا كني پس آماده شو براي رفتن راه 2- خودت را فراموش كن و هي مراقب خودت نباش كه اي واي كسي ازت ايراد نگيره و بد نشه و ... غرور و خود پسندي دروني خود را بشكن و تظاهر به همه چي كامل بودن را رو دروي ديگران بگذار كنار كه بهت تبريك ميگم كه با باز كردن اين تاپيك شروع كردي و قبول داري كه مثل هر آدمي تفاوتهايي داري3-كم حرفي يا زياد حرفي و وراجي بنفسه نه مزيت هستن نه كمبود راحت باش 4- چند تا موضوع كتاب مطلب و بازديد و مشاهده كسب كن و آنها را به كسايي كه دوست دارند يا در موقعيت و مناسبت با اعتماد به نفس و كامل توضيح بده يا به تكه هاي مرتبطش اشاره كن و هرچي هم نظر خودت به ياد مياد اضافه كن 5- هيچوقت در محاوره دنبال كامل و بي نقص بودن حرفات نباش زيرا همه هم هر چي به ذهنشون ميرسه ميگن هر چي باشه برا تعدادي شنونده ارزشمنه و در هر حال برا بعضي محل انتقاد حرفتو بزن و برو و اگر ايرادي گرفتن احاطه داشتي ثابت كن توضيح بده نداشتي بگو شماهم نظر خودتو داري من اينطور ميدونم و6- در هر صورت بايد كامل نبودن و ايراد داشتن وحتي مسخره بودن بعضي حرفها و نظرات و حركاتمون را بپذيريم و اصلاً عمداً انجام دهيم چه بسا اينها بيشتر موجب توجه بما ميشوند. و ازاين قبيل و راحت بودن با مسائل

- - - Updated - - -

از بحث و مجادله استقبال كن بعنوان تمرين و تفريح و تفنن بهش نگاه كن گرچه بيشترين يادگيري هم نتيجه هموناست. در روز يا هفته مطالب مشخصي را با دقت البته متعارف مطالعه كن يا ديدني هايي را بازديد كن و به افراد دوروبرت توضيح بده و هنر خودت هست كه با چه شاخ و برگي و به چه كسايي توضيح بدي تا تمرين بشه برات. يك نكته هم وقتي مطلبي را ميگي با اعتماد به نفس و جرات بگو حتي كسي هم حواسش پرت شد ادامه بده و جمع كن حرفت را هيچوقت ول نكن

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    باشه آقا حسين چه با انرژي و مثبت نوشتين. بله قبول دارم، باشهديگه با تمرين و از نزديكام شروع مى كنم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    ونوس جان ممنون از اين كقاله ى خوب كه برام گذاشتى بله كاملا درسته!!! اين راه هايى كه نوشته خوبه سعى مى كنم انجام بدم.

- - - Updated - - -

من علاوه بر اين مشكل احساس مى كنم دارم افسره مى شم البته يه دوره اى داشتم و بهتر شدم اما بچه ها نمى دونم چرا تا مى يام آرزويى كنم رويايى بسازم يه صدايى بهم مى گه اگه نشه و نتونى و به خواستت نرسى چى! قبلا كلى آرزو داشتم شب ها واسه خودم رويا سازى مى كردم در همه زمينه ها ، اما حالا سپردم به زمان . مى ترسم برم دنبال چيزى بعد بهش نرسم بدتر داغون شم! حتى در مورد دوستم هم خمينه! يه ترسى دارم كه هى چى مى شه. درسم زندگيم دوستم مامانم تا كى زندس و...... نمى تونم از الانم لذت ببرم با اينكه در حال حاضر مشكل خاصى ندارم و جو آرومه.

- - - Updated - - -

يه چيز ديگه خانوادم اصلا از كم رويى و حرف نزدن من و اينكه مشكل دارم خبر ندارن! انگار دقت نكردن! البته مى گن تو توى خونه شيرى بيرون موش

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    به نظر من اين اصرار عجيبه! دوستيتون خوب بوده؟ مشكلى نيت؟ اگر مى دونى اونم دوست داره خب يه قدم بردار مثلا با مامان دختر حرف بزن بگو تصميمت جدى هست و دو ماه ديگه مى رى خواستگارى

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 04 مرداد 92 [ 13:05]
    سطح
    9
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    71

تشکرشده 10 در 10 پست

Array
    سلام ممنون از حرفاتون .آره رابطمون تا 1 هفته پیش خیلیم خوب بود الان 1 هفته س اینجوری شده ... نمیدونم چیکار کنمممممم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    اگر همو دوست دارين درست مى شه نگران نباش

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    دنيا جان سلام دوباره از توجهتون ممنونم دوست ندارم برات داستان سرايي كنم به چند جمله من قناعت ميكنم تو هم دقت و حركت كن. از تو حركت از خدا ( آزادگي و قانون و جوهر خلقت) بركت 2- منظور از همه اين تلاشها سعادت وخوشبختي و آرامش دروني است .درسته ؟ بايد بدونيم سعادت و خوشبختي پيمودن و طي راه است نه رسيدن به هدف و جهان خلقت عظمت و شيرينيش به شروع و طي مراحل و اتفاقات و پايان آن است هر كدام به اندازه حكمت خويش بر انسان بايد اثر بگذارند نه بيشتر .خدا و قانونش را بايد محترم و با حكمت بدانيم نه به جنگ با او بريم ؟ شاد شاد شاد شاد باشي از هر چه داري لذت ببر هيچ به فكر نداشته ها و نبود ها نباش

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)