سلامسوالم اینه که این تایم گذاشتن واقعا اثر دائمی داره؟ یعنی یه راهکار اثرگذار روانشناسی به حساب میاد؟ چیزیکه اثرش روی روان آدم پایدار باشه؟
راستش چون خودم این کارو قبلا کردم ولی باز معتاد شدم!(مثلا به همین جا!!) فکر نمی کنم این کار خیلی پایه ای بتونه مشکل رو حل کنه.یعنی انگار اینجوری مسئله اصلی سرجاشه وما فقط داریم راه حل این مشکل خاص رو پیدا می کنیم.
ولی اگه واقعا بتونیم برای دقیقه دقیقه روزمون برنامه داشته باشیم شاید دیگه نتونیم به چیزی اعتیاد پیدا کنیم.ولی اگه برنامه نذاریم باز ناخودآگاه معتاد بشیم.(نمیدونم شایدم همه همینطورن!اگه برنامه خاصی برای روزاشون نداشته باشن آخرش به یه چیزی معتاد بشن.به اینترنت،تی وی،بیرون رفتن،غذاخوردن و.....)
بعضی وقتا آدم یه مشکلی داره،یه فکری داره که برای فرار از اون میره سراغ کارای دیگه خودشو مشغول میکنه که اون فکرا یادش برن.یا کمتر بدونه،درصورتیکه اون عاجزه از حل مشکلش.نه اینکه کار درستی میکنه که ازش دوری میکنه.خیلی مطمئن نیستم، ولی شاید اکثر اعتیادهای من در اصل نوعی فرار از آگاهی بودن! که به مرور به پایین اومدن بیشتر سطح آگاهی هم منتهی شدن. به اینی که گفتم مطمئن نیستم، باید بیشتر بهش فکر کنم.
ولی اینکه فرار از آگاهی دلیل اعتیاد باشه،تا حالا به فکر من که نرسیده بود.مگه همین که گفتم.
که اگرم باشه جالبه!
به نتیجه ای در این مورد رسیدی به منم بگو.:)
ولی یه چیزی درمورد خودم میگم،نمیدونم مرتبطه یا نه(تو بهم بگو)
مثلا من به کتاب خوندن علاقه دارم خب؟ولی مثلا میگم تا برم تلوزیون نگاه کنم بعد تابرم سایت...بعد....
وخیلی وقتا آخرشم کتابه رو نمی خونم!!(البته این یه مشکل اساسی منه!!شاید براش تاپیک زدم!)ببخشید تو تاپیک تو از مشکل خودم گفتم!:o
نظرمن در مورد اینم همونه که بالا گفتمپس یه تمرین تعادل دیگه اینه که موقع انجام دادن چیزی که حس می کنم بهش معتاد شدم، یا ممکنه معتاد بشم، مدام به ساعت نگاه کنم. یا مثلا در فاصله های یک ربعه، مکث کنم. و به چیزهای دیگه فکر کنم. اینم می شه: روی یه کاغذ از بقیه واقعیت های زندگی بنویسم، مثلا اینکه ناهار باید آماده بشه، و انجامش 1 ساعت زمان می بره، فلان مطلب رو به فلان دلیل باید بخونی و انجامش 2 ساعت وقت می بره، و غیره. بعد وقتی فرضا دارم بازی می کنم، هر یک ربع، یک دقیقه بازی رو متوقف کنم و کاغذ رو بخونم. و بهش فکر کنم. شاید هم دو دقیقه بهتر باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)