مهران جان بذار من هم اینجا نظرم رو به عنوان یک پسر هم سن خودت بیان کنم. اگر دقت کرده باشی همه ی نظر دهنده ها خانم هستند و هیچ وقت تو رو درک نمی کنند و از نقطه نظر سود و منفعت جنس خودشون نظر می دن. شما کجا کمال گرا هستید برادر من؟ این چه حرفیه به شما می زنند. یک آقای 28 ساله که عالی ترین تحصیلات رو داره و طبق گفته ی خودش شرایط ظاهری مناسبی هم داره و اونطور که توصیف کردید خیلی از خصوصیات منفی شایع رو هم ندارید می خواهید با یک خانمی در حد و حدود خودتون که واقعاً دوستش دارید ازدواج کنید و یک خانواده ی سالم رو تشکیل بدید؟ یکی به من بگه این کجاش کمال گراییه؟ از نظر این خانم ها اگر شما بری هر دختری رو که خواهان نداره و رو دست پدر و مادرش مونده بگیرید می شید منطقی و طبق اصول روانشناسی ولی همین که یکی رو در نظر داشته باشید که هم سطح شما باشه و شما ازش خوشتون بیاد می شید کمال گرا. اگر ایشون به کمال نمی اندیشید که درسش رو تا سطح بالا نمی خوند. نمی رفت خارج برای ادامه تحصیل. به خانواده و ازدواج و زندگی سالم نمی اندیشید. اینا بده؟ این خانم ها بهشون سخت میاد وقتی می گی بعضی هاشون به دلت نمی نشینند. به نظر من خانم صبا از همه منطقی تر صحبت کردند. خانم فرشته شما برای چی و رو چه حسابی دیگران رو اشتباه راهنمایی می کنید؟شما گفتید " شما آدمی به قول خودتان نیمه مذهبی هستید . یعنی اخلاقیات و رضایت خدا برایتان مهم هست . در جایی که کسی اعتباریاتش به چشم نیاید اما کمالات و سجایای اخلاقی و شخصیتی اش برجسته باشد شما او را رد می کنید در حالیکه این با اون اخلاق گرایی و خدا محوری همخوانی ندارد و می شود تعارض ." می خوام ببینم اگر خواجه عبدالله انصاری یا غزالی و عرفای بزرگ تاریخ هم بیان خواستگاری شما خانم ها اما به دلتون نشینه بهش جواب مثبت می دید تا با افکار دینیتون تعارض نداشته باشه؟ بالفرض که یک خانم با بهترین سجایای اخلاقی هم باشه اما اگر مهران پسندش نکنه درسته باهاش ازدواج کنه؟ شما که مشاور این تالار هستید چیزهایی به این سادگی رو مد نظر قرار نمی دید هنگام راهنمایی؟
من فقط یک مورد رو در مورد حرفهای مهران بگم اینکه دیپلم و فوق دیپلمه بودن دختر هیچ منافاتی با این نداره که بتونه یک همسر خوب بشه حتی برای یک دکتر. البته خود مهران هم گفت که مشکلی نمی بینه. برای خانم ها چرا سخته که بفهمند ما باید از یکی خوشمون بیاد تا بتونیم به عنوان همسر و شریک زندگی قبولش کنیم. مهران بیچاره هم لپ کلامش همین بوده اونوقت هی میان می گن کمال گرایی. به نظر من تازه خیلی هم قانعی. آقا مهران و مهران ها باید برن دخترای 20 پله از خودشون پایین تر رو بگیرن تا بهشون نگن کمال گرا. چرا مهران حق نداشته باشه همسرش دلخواهش باشه؟ مگه کجای توقعش زیاده بهش اتهام می زنید؟ به نظر من تازه شاهکار کرده با این سن هیچ رابطه ی جنسی نداشته . این امتیاز نیست؟ خانومه اون بالا نوشته به نظر من دلایلتون برای ازدواج کافی نیست!! طرف 28 سالشه نزدیک 15 سال هم از بلوغش گذشته، انقدر هم قشنگ دلایلش رو و نیازش رو به همدم و یار و تشکیل خانواده توضیح داده اونوقت میان می گن دلایلش کافی نیست. هسته ی اتم که نمی خواد بشکافه. نه پس باید بشه 60 سالش تا دلایلش کافی باشه. همین حرفا رو می زنید ما مردا رو از ازدواج زده کردید دیگه. دختره و پسره 20 سالشونه میان تو همین سایت از مشکلات سر راه ازدواجشون می گن.کسی نمی گه دلایلتون کافی نیست اونوقت این آقا دو قدم تا 30 سالگی فاصله داره ولی به نظر بعضی حضرات دلایلشون کافی نیست. مهران این رو بدون تو این تاپیک زیاد بهت ناحق حمله کردند. سعی کن حرفاشون روت اثر نذاره. یکی دیگه از کاربران می گه شما پر از خشمی و فلان. انگار کم چیزی برای این آقا رخ داده. طرف دل داده و اعتماد کرده و هزاران خواب و خیال دیده برای آینده اش و اون خانم با بی حیایی بهش خیانت کرده، آیا حق نداره اون مسئله اذیتش کرده باشه. هر کس باشه تا آخر عمر یادش نمی ره. خیلی طبیعیه که بخواد بعضی وقتها مهران تو حرفاش به این نکته اشاره کنه. جوری به شما نصیحت می کنند که انگار شما سیب زمینی هستی . حافظه ی ماهی هم که باشه تا یه مدت این مسئله رو تو خودش نگه می داره، حافظه ی انسان که جای خود داره. اصلاً بعضی ها خودشون رو جای طرف مقابل نمی ذارن هنگام نظر دادن. من هم 28 سالمه و الان نزدیک 3 ساله خارج از کشورم و دانشجو مثل خودت. به نظر من شانس زیادی برای ملاقات همسر آینده ات در خارج نداری. کسی رو مثل خودت نمی تونی پیدا کنی. اولاً که معلوم نیست چقدر ایرانی باشه دور و اطرافت و اگر هم باشه احتمال زیاد یا یکی رو دارند یا مطلقه هستند و یا مسائلی تو زندگیشون بوده که شاید نتونی قبول کنی به عنوان همسرت باشن. شانس شما برای همسر یابی تو ایران زیاد تره. حتی اگر شده بگرد یکی رو کاندیدا کن و شناخت و آشنایی رو از راه دور انجام بده هر چند که سخته. من مجبور شدم اینجا نظر بدم. چون مسئله فقط شما نیستی و خیلی ها مثل خود من در موقعیت شما هستند و وقتی می بینم اینقدر سطحی در مورد مشکل شما نظر می دن نمی تونم نظری ندم. اگر پیدا کردن کسی برای ازدواج که دوستش داشته باشه و حدودی هم سطح خودش باشه کمال گرائییه نظر من به این کمال گرایی افتخار کن. مثل اون آقا نباش که با بیش از 30 سال سن می ره خواستگاری یکیو عقد می کنه و دختر مردم رو از همه جا بیخبر وابسته می کنه بعد میاد اینجا تاپیک می زنه که من از زنم خوشم نمیاد چه جوری طلاقش بدم و فلان و بیسار. آدم اگر برای خودش و طرفش ارزش قائل بشه تصمیمی می گیره که دو روز بعدش پشیمون نشه ازش. موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)